Пролет е и птички пеят, ДЕКЕМВРИЙЧЕТА и мами греят!

• 14 827
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
разбрах как се гласува, ама иска първо регистрация и после като влезеш в/у снимката в ляво има едно каре, в което има най-различни данни и пише Гласувай!!!!
Айде ние подкрепихме Свиленка  Laughing

# 166
  • Düsseldorf
Абе аз хубаво ви запалих, ама май трябва да си регистриран и да си качвал снимка, за да гласуваш. Така че ще гласуваме една за друга като участваме всички... Сега ще намеря Ники! Wink

P.S. И ние ви подкрепихме, Ники!

Последна редакция: пн, 21 май 2007, 19:04 от alex_shu

# 167
Здравейте аз съм Вяра и съм мама на принцеса Симона родена на 31.12.06година. Тежеше 3.950 и беше висока 52см

# 168
  • Бургас
Добре дошла Вяра   bouquet

# 169
Добре дошла на новата ни събеседничка

# 170
Ей супер-готини бебчета,и аз ще гласувам,а и на Пебъл бебчето участва.Има ли и други бебоци за които да гласуваме???

Мацко е на гости при мама и трябва всеки момент да се върне,но може и да остане щото времето е гадно и е много път.

Вяра,добре дошла.

# 171
  • Варна
да бе заради очето ще ни бодат утре Sad

# 172
добро утроо дойдоха ми на ума идеи за заглавие на тема та  сега да ги споделя
1.Лятото дойде и ДЕКЕМВРИйчето се стяга за море!
2.Лято се задава и ДЕКЕМВРИйчето все по-голямо става!
май имаше и друго ноо... забравих
честито и на празнуващите които днес стават на 6 и 5 месеца!

# 173
Здравейте!
Да се отчетем от консултацията вчера, когато навършихме и 5 мисеца : вече Ники е 6.900 и 65 см, т.е качил е 600 грама и 2 см. Започна да хапва месно пюре с пиле, вчера го захраних и много му хареса  Peace
Относно моркова нашето педи каза да изчакаме, въпреки че отдавна пием сокчета, но говоря за пресни моркови, защото съдържат мого нитрати. От жълтък също ни препоръча да се въздържим, заради алергиите. Иначе му давам пюре с ябълка и морков, кайсия и морков...и още има с морков Grinning
А как разбирате, че децата ви имат колики от храна, която вие сте яли - например домати прочетох?
Успех на всички късно захранващи, дано да са ви по-малко проблемите с това!

Последна редакция: вт, 22 май 2007, 08:41 от aspasia

# 174
Добро утро!
pontes, много неприятно това с обрива... newsm78 . Незнам, да пробваш наистина нещо друго - картофче например или да поизчакаш още малко и пак да опиташ. Пиши как се развиват нещата......
Палци на Лорка на Virginity за боцкането Peace
Nikki_Ivanova - невероятна снимка сте докарали в оня конкурс  Grinning Peace Peace !!! Гласувах за що бебе видях - за вас, за Вики / tini-mini - нска/ , Aleх_shu и за вас - най вече .... Peace
Моника на peblle що не я видях ....  newsm78 ?

Предлагам мото на седмицата :

Майко- декемврийска , трай -
този дъжд ще има край !
От него нашето дете,
като гъбка у дома ще порасте !

P.S. В подкрепа на текста,ще ви кажа че ни проби още един зъб / горе вляво/ и окончателно се подготвяме за захранването с пържоли .... Wink Mr. Green Grinning
За жълтъка някой беше писал..... знам , че се почва с грахово зрънце към пюрето, което постепенно се увеличава до 1/4.......
За сега с жълтъка и аз изчаквам  Peace

# 175
Magesta дегизирали сме се на борче  Joy
Ние още нямаме зъбче - какво направихте вие с тези зъби бре...  newsm78

# 176
  • София
Хайде почерпете се Laughingднес ставаме на 5 месецаЧестито и другите бебчовци  bouquet

# 177
  • София
Благодаря за съчувствието  bouquet. Следобяд ще водя Алекси при педито да види обрива. Не че голяма файда от нея, тя ще каже - казах ли ти сокчета да даваш и после плодове и т.н.
Намразих морковите трайно Sick Как може да ги препоръчват за първа храна #Cussing out
Не мога да му дам картовче, това дете просто вече НЕ АКА! Сигурно след една седмица, като мине обривът, ще пробвам с тиква.
Ох, побъркала съм се тия дни, и с това време вечеее #Cussing out Съседите правят ремонт и от 2 седмици по цял ден ми пробиват мозъка Confused
Извинявам се за песимистичното настроение, надявам се скоро да е по-ведро. (Въпреки всичко стихчето на Magesta ме разсмя Hug)

Добре дошла на vqra_83!

Последна редакция: вт, 22 май 2007, 11:03 от pontes

# 178
Добро утро и от нас аз съм изумена от снощи 10.30 до сега спим направо ще се побъркам ще го будя вече.....

Честито на всички празнуващи месечинки :Алекс на Даниелед; Александър на
Лилетка; Мартин на Шемет невероятен;Вайана на Адриана Здравкова и Соня на Шулио 2000

В това време как ви е дошла музата за стихчета ,мен в това отношение хич ме няма.
Вие за кого сте в Мюзик айдол.

Добре дошла на Вяра -от къде си? Hug

Вержи стискаме палци всичко да е благополучно.  Peace Praynig

# 179

е,от нас тортата,тогава,че и ние ставаме на 5 м.Соня от сутринта е доволна и гукаща.сякаш знае,че има празник.хайде,почерпете се за наше здраве!
Добре дошла и от нас,Вяра!

Общи условия

Активация на акаунт