Пролет е и птички пеят, ДЕКЕМВРИЙЧЕТА и мами греят!

• 14 825
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
Aspasia, аз установих, че е от доматите защото менюто ми е що-годе еднообразно и единствено доматите бяха новост - резултатът ужасни писъци и пръцкане. Пробвах още два дни - не последователни - и пак така. Затова - никакви домати, засега Naughty
Magesta, браво на вас!
Вержи, стискам палци!
1.Лятото дойде и ДЕКЕМВРИйчето се стяга за море!
Много ми харесва, но малко по-нататък - още е раничко май за моренце, особено с тия порои, които нещо нямат намерение да спират.
Като стана въпрос за "изчезването" на някои съфорумки - къде сте Zizzu, Lladybird, Bisa, 4opi, Sipirumi?
Честити 6 месеца на бебе Габриела на мама ajva!
Честити 5 месеца на бебе Капка на мама bybbs, бебе Александър на мама liletka, бебе Алекс на мама danielad, бебе Мартин на мама shemet_neveroiaten, бебе Вайана на мама adriana_zdravkova, бебе Соня на Sholio2000!

Pontes4e, кураж, миличка, още малко и лошото време ще свърши. Адски мразя ремонтите! Ние пък тук на село - сега е времето да се купуват дърва за следващата зима - и да се режат съответно - това ми е "любимият" звук на света #Cussing out
Много странно това с морковите newsm78 - да, опитай с тиква тогава, щом сте запеченки. Дано по-скоро му мине на Алексис и дано е било случайно Praynig!

# 181
Не мога да му дам картовче, това дете просто вече НЕ АКА! Сигурно след една седмица, като мине обривът, ще пробвам с тиква.
моето момче от тиквата се запече но то си идивидуално само споделям

1.Лятото дойде и ДЕКЕМВРИйчето се стяга за море!
Много ми харесва, но малко по-нататък - още е раничко май за моренце, особено с тия порои, които нещо нямат намерение да спират.

така е.за по късна тема може би

# 182
....Вие за кого сте в Мюзик айдол....

Снощи ги гледах..мисля , че ще отпадне първото момче......, много ми е симпатичен, но журито го не-до-люби нещо...аз в него виждам един бъдещ Емил Димитров.
Има нещо много ретро и носталгично в него, сладур е   Peace
Може би най-ми хареса Невена, но бяха всичките добри - наистина  Grinning

# 183
ЗДРАВЕЙТЕ!!!!!!!!!!

Аз се завърнах,бях при мама в Украйна.Сама,за няколко дни,ходих да оправя едни документи.

Искам да ви почерпя,че днес ставаме на 5 месеца

Сега отивам да прочета всичко което изпуснах Mr. Green

# 184
И аз съм за Невена Peace
Ноо няма да гласувам за нея, само ще й стискам палци, че за който й да гласувах на предишните концерти то пък него вземат, че го изгонят ooooh!  Rolling Eyes

# 185
  • София
pontes, и аз съм чувала че някои бебчета се обриват от морковите ConfusedПиши след прегледа какво ви е казал педи. И аз съм взела пюренце от ранни моркови на Хип,ще го давам другата седмица ,че тази седмица сме на ябълки с банани,дано да не се обрине и моя Алекс ConfusedИначе аз го захраних с каша-бананова и ябълки и моркови на Милупа,после пюренце на Хип-ябълка и тиква,сепрегледа какво ви е казал педига давам ябълка и банан и следващата седмица ще му дам ябълка и круша или ябълка и морков.Пие и от време на време сокче от ябълка-аз му го правя.От днес ще го захранвам и с домашно картофено с АМ,дано да го хареса Laughing

# 186
и да попитам.... с каква каша се започва млечна или безмлечна, бананова или оризова  newsm78 newsm78 newsm78 че нещо немога да вдяна

# 187
i nie stanaxme na 5 meseca v4era  bouquet

4estito na vsi4ki mese4inki  bouquet Heart Eyes Hug

# 188
  • София
Гласувах за Вики, Свилена, Моника, Жижо, Петър.
Ако има и други които не съм видяла да си кажат  Rolling Eyes
Сложихме се и ние в конкурса Sunglasses

Излизат ли на бебчовците ви малки пъпчици около устата и какво ги правите аки имат? Имам чувството че при Нели са от всичко което вкарва в устата си, но няма  спасение. Чудя се да я мажа ли с нещо  newsm78

# 189
и да попитам.... с каква каша се започва млечна или безмлечна, бананова или оризова newsm78 newsm78 newsm78 че нещо немога да вдяна

Има оризова каша с вкус на ванилия(в Гърция захранването започва с тази каша), има само оризова каша и само бананова.
Моята е оризова с вкус на ванилия, млечна и безглутенова.
От 2 дни в кашата добавям круша, после ябълка, банан.....през 5 дни. След това идва ред на зеленчуците......леле голямо готвене ще падне. Тук не дават готови пюрета, аз също мисля да приготвям всичко сама. Верно нитратите са множко, но оставям плодовете във вода няколко часа преди употреба.
Днес опитах от кашата........сега знам защо Алекс си изяжда порцията за 2 минути........ че то и аз мога да се храня само с такова нещо  Grinning Види ли ме с лъжицата започва да вие от радост  Laughing

# 190
Verolina, ей сега ще ви намеря и вас.....
Да, излизат ни пъпчици....от нещата които застояват там е : мляко, пюрета, сокове..такива неща...и ние имаме.
Не го мажа гледам да го чистя с водичка след всяко хранене.

Кашата всеки сам избира, ако детето има алергия към млечния белтък - безмлечна. Най-леката/ с най-малко примеси и най-щадяща е оризовата - но и най-безвкусна Confused/.
Аз лично взех на Хумана / препоръчаха ми / бананова каша след 4ти месец. Тя е млечна и казаха се харесва на децата, пък и подходяща за начало  Peace
shrew , и аз съм чувала че кашите - някои са много вкусни  Grinning
Ха, а в гръцко няма ли HIPP или други марки пюрета ?  newsm78
Я, кажи как е времето там, че се стягаме по празниците до Тасос да скочим ....

# 191
И аз гласувах за всички бебчета-съфорумчета, които видях.  Hug  Мерси за гласовете за Вики.
Ето и още нещо, което заслужава подрепа: за всяко дете семейство

# 192
Здравейте и от нас! Hug
Да се отчетем след вчерашната консултация.Вече сме 7 кг (+500) и 67см (+3).Според педи сме в норма.Биха ни и полиото в крачето(пак не се усетихме какво става Mr. Green )...А за БЦЖ-то съвсем нормална реакция било да бере така.
На Аделина също и действа леко запичащо тиквата( а уж разхлабва newsm78 )
verolina и ние така се обриваме понякога, но от само себе си минават...не съм я мазала с нищо(все пак е около устата и може докато си бъркоти в нея да попадне и от кремчето)
Честито на всички празнуващи днес!...Аз отивам да гласувам за всички декемврийски бебчета:)

# 193
Абе вкусни, но смесена с плод става направо страхотия  Simple Smile
Моята каша е на Friesland, NOYNOY.
Има пюрета каквито искаш, но дават само домашно приготвени.......... е, що и аз да не съм в стадото с овцете  Simple Smile
А и като споменах за готово пюре лекаря ме изгледа много странно  Simple Smile

Времето вчера и днес на Родос е лайняно  Mr. Green (преобличам малкия по 10 пъти).......ту слънце, ту облаци, сигурно ще завали.
Но при нас никога не се знае......както си вали след 2 мин. може да пекне слънце и да да стигне до 40С на сянка  Laughing
Аз му се радвам на това време......още малко като започнат жегите, само ще си мечтаем за няколко капки дъжд.
А ти като ще ходиш на Тасос, що не дойдеш по добре на Родос Simple Smile......писна ми да чакам pontes...  Crossing Arms
Яяяя, малката фиболинка Аделинка се разкрасила още повече......аз ти казах да ми я дадеш за снаха, ма ти....било далеч...бла бла.....като писано яйце ще я гледам да знаеш Simple Smile

Последна редакция: вт, 22 май 2007, 13:20 от shrew

# 194
Aз от много време се канех да ви попитам за тези пъпчици около устата защото и на нас ту се появяват ту изчезват но и аз не ги мажа все пак е на устата.Гледам да почиствам след хранене.

Нали ви споделих че не ядем зеленчуковите пюрета с лъжичка и въобще голяма мъка беше ,да не кажа голяма дума но май само на хипп не ни харесваха сега папкаме Гербер и ние вкусно,жалко че са с беден асортимент но то реално погледнато в комбинацията им-зеленчукова крем супа и букет от зеленчуци,влизат всички възможни и разрешени за бебенцата ни,така че който има такъв проблем да смени марката.

Ние вече папаме така:

8.30 -  мляко
12.00 -   пл.пюре-но малко
13.30 -   зел.пюре
17.00 -  пл.пюре пак малко
18.30  - каша
21.30-   мляко

Кашата я почваме днес по малко докато измести храненето.

Ние май нямаме белег от БДЖ Tired жалко.А и следващият път ще ни правят кръвна картина някакви задължителни изследвания при вас има ли нещо такова? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт