Отговори
Напоследък доста се замислям колко много неща съм правила в името на „здравословния начин на живот“, които всъщност изобщо не са били устойчиви за мен. Например дълго време си мислех, че тренировката трябва да е супер интензивна, за да има смисъл, или че ако пропусна ден, все едно съм развалила целия си прогрес. Любопитно ми е при вас имало ли е нещо, което дълго сте смятали за „правилно“, а впоследствие сте осъзнали, че всъщност не ви помага?

# 1
Аз лично изоставих фастинга завинаги.
Това със супер интензивни и тежки трвнировки едно време го имаше и при мен ,но си е лична обсесия и психологичен проблем .Тези филмарски  мантри- Go hard or go home!  отдавна са аут 😅

# 2
  • Melmak
Преди тренирах до изтощение, до краен предел. После бях като да е минал влак през мен. Абсолютно ненужно и изтощително.

Също това да не се консумира сол, трябват електролити.

# 3
Някога, преди +40 години когато започнах да тренирам карате, царуваше максимата, че щом е тежко и гадно, значи е много полезно. И си докарах неизлечими травми от липса на правилна методика. Но това са болести на растежа... Надявам се, че днес не е така.

Иначе не ми понесе Л-карнитинът.  Нещо ми се разхлопваше сърцето от него. Не понасях и да се наливам с протеин, все гаден на вкус. Много по-лесно е да се схрускат таблетки аминокиселини.

Общи условия

Активация на акаунт