🌹Афра Сарачоглу & Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍Pera • Susuz Yaz ✨Тема 21🧿

• 21 083
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
Краси, недей така, че съвсем ще ме откажат 😂

Рени , не можем да те изтървем още преди старта Grinning
Ще промотирам Османито за теб Kissing Heart

Ето го пак без бритон Grinning

# 391
Значи тези фен артчета на Сухо лято хем са ми странни и не мога да възприема Мерт, хем от друга страна обаче ми харесват Grinning

# 392
  • Яко в Матрицата...
Краси, недей така, че съвсем ще ме откажат 😂

Рени , не можем да те изтървем още преди старта Grinning
Ще промотирам Османито за теб Kissing Heart
Ай дано да се закача за нещо, но със сигурност няма да е заради външния вид на Осман 😆

# 393
Едни весели Сейфер Heart

# 394
# 395
Османито-това ми харесва Simple Smile  Simple Smile   Simple Smile  Готов е да бъде промотиран в Испания и Латинска Америка, а и мисля ,че те там по тия ширини ще си паднат по този тип екзотична драма   Simple Smile
Аз нямам против ,че действието ще бъде в един отминал период ,даже колкото е по-назад периода толкова повече ми харесва.Харесва ми  ,че сериала ще бъде базиран на книга и ,че действието ще се развива в Адана,малко да видим и нещо друго ,а не само Истанбул  богаташките имения или бедняшките му квартали.Единствено се страхувам  да не ги накипрят мъжете с мустаци ,чееееее това  ми е  най-омразното нещо .Ама в този период от време май май е било модно мъжа да суче мустак тааааааа се подготвям за момента на истината ,но все пак имам мъничко надежда ,че все пак няма да окепазят поне главния герой и ще го бръснат гладко ли ще има леко набола брада.  Hands Pray   Hands Pray     Hands Pray  
За Афра не мисля ,че има такава опасност да става инфлуенсър тепърва.Тя ако щеше да залага на това щеше да го направи по-рано ,а не да се пъне да играе във филми и сериали.Няма лошо и малко или повечко да си почине и да речем от Нова година на там да се снима в нещо ново. Hands Pray  Сега така или иначе сме в очакване на "Пера" така че съвсем спокойно Афра може да си позволи почивка и след новогодишните празници или от другата есен  да започне нещо ново ,ама това е мнооого дълго и дано не чака до тогава  Hands Pray  Simple Smile
Тези които са известни от "Сухо лято"

и най-любимите СейФер  Heart

Последна редакция: нд, 13 сеп 2026, 23:39 от Eny87

# 396
Оо , Ени  бях забравила за red flag -мустак 😬😂

# 397
  • София
Ох, хич не му отива мустак на Мерт. Аз да ви кажа заради всички драми в Х не искам нищо да гледам, освен евентуално Пера. Но напоследък много намалих четенето там, а тук компанията за сметка на това ми е приятна, та може да ме накарате и аз да го погледна. Доста си сменям мнението напоследък, докато започне кой знае на каква вълна ще съм.

# 398
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Simple Smile

Те да пуснат поне някоя снимка от сета на Лятото, но кой знае кога ще започнат да снимат.

# 399
А дано е без мустак,братчето му има растителност бол та и заради него.Искам обаче прическа ала 80-те.Много му отива.Та с тия прически от 80-те много ми се иска да видя и Афра в тандем с Алп.Алп в Приказката беше с такава прическа и беше мммм...страхотен.Изгледах двете серии на новия сериал с Мирай.Хареса ми,защото си харесвам заплетени криминални истории.Само,дето тя продължава да ми е монотонна,но пък хората си я снимат.

# 400
Добро утро, мили дами! Успешна седмица и успешна нова учебна година от утре на всички с ученици!

# 401
Добро утро! Blush

# 402
  • София
Вчера Афра е харесала и коментирала пост на Буче. Не знам някой дали го качи, но снощи четох една много разочарована девойка и днес видях, че и други нейни фенки разсъждават така. Аз не обърнах внимание, но явно туркините, които бранеха Сейран и продължават да я бранят са доста разочаровани.

# 403
Мистери,аз качих това за Буче вчера Simple Smile
Тука малко не знам как да го коментирам. Сейран и Пелин са герои. Афра и Буче са актьори. Не е задължително да се мразят Joy Колкото и да не я харесвам Бутчето, с Афра все пак се разбираха до някъде

# 404
  • София
Наде, то проблемът не е само Сейран, просто не ми се занимава с тази тема. Тук по време на втори сезон се изписваха теми за 2-3 дни заради простотиите на Буче, но сега само с нея и Берил се взаимодейства от всички, свързани със сериала.

Ай Япъм са започнали панаирите след ниския рейтинг на сериала им по Стар, Хелин изведнъж се отследва с гаджето, да видим и Айтач какво ще прави.

Общи условия

Активация на акаунт