🌹Афра Сарачоглу & Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍Pera • Susuz Yaz ✨Тема 21🧿

• 21 092
  • 735
  •   4
Отговори
# 375
Мерт скоро трябва да стяга куфарите за Адана, но трябва преди това да го хванат някъде репортерите, разбира се случайно. 😃

Последна редакция: нд, 13 сеп 2026, 20:28 от Lilia*

# 376
Добър вечер момичета Kissing Heart
Изчетох ви с удоволствие и и ви ударих по едно лайкче ,а там където са свършили  имате виртуални и от цялото ми сърце Heart
По темата която сте обсъждали само ще отбележа ,че тук никой не чака да гледа сеир на гърба на Афра нито пък чака със злорадо задоволство да види падението и .И още едно нещичко ще отбележа и то е че когато се дават съвети е хубаво първо тези съвети да си ги приложим на нас ,ние да можем да ги изпълним и после чак да очакваме ,че другите ще ни вземат съветите  предвид.И последно само ще отбележа ,че ние доколкото помня се разделихме с колежките от другата тема защото има различия в разбирането за отношението към Афра и Мерт и ,за да не се караме си имаме две теми и в зависимост от това какво  е разбирането на определения човек той пише или в едната или в другата тема.Но въпреки това понякога между темите все още  прехвърчат искри  и това е разбираемо само неразбираемо е защо някои дами дотолкова се самозабравят ,че в опитите си да докажат своята правота обиждат пишещи от тази тема. Thinking  Не мисля ,че г-н Пойраз заслужава чак пък толкова много  защита ,той като мъж може да поеме малко нехаресване ,а и сори ,че ще го кажа,но докато е представян от журналистите с онази снимка с костюма емииииии сори ама мнението на хората няма да се промени за него.На последния репортаж където Афра я интервюират пред заведението ,тя въпреки ,че е без грим и е след козметична процедура изглежда толкова красива и миличка и изведнъж репортерите ,за да илюстрират за кой става дума цапват снимката на Пойраз до  Афра иииииии се вижда ясно  за какво става дума и то не е никак в полза на господина.Да може и да е повърхностно това мое изказване ,но истината е такава по дрехите посрещат и за съжаление като не направиш добро впечатление няма да ти дадат време да се представиш колко си страхотен .
Както и да е ще го оставя Пойраз ,там времето ще покаже дали е имало смисъл цялата тази защита към неговата особа която понякога е даже на цената да обидиш пишещ от друга тема и да принизиш ужким този за които пишеш ,че е един от патроните на темата ти.Но всеки си има акъл в главата и си преценя как да се държи ако такъв тип държание се смята за нормално еми добре какво повече може да се направи или да се каже. Thinking:
Та така де да  премина към нещо хубаво и позитивно. Simple Smile
Афито ми хареса на последния репортаж с нея.Красива и свежа  и сладка Heart
Хайде дано тая "Пера" вече най-накрая да я пускат ,че да я изгледаме ,че то всичкото чакане ни се изчака. Simple Smile

Каста на лошите в "Сухо лято" много ми харесва. Тази актриса която ще е съпруга на Хасан съм я гледала в "Ямата" и е мнооого добра "лоша" така че хайде да почват вече да снимат ,че да виждаме повече инфо и от актъорите и от екипа. Simple Smile
Феновете творят много красиви неща  Simple Smile

Последна редакция: нд, 13 сеп 2026, 23:08 от Eny87

# 377
# 378
# 379
  • Яко в Матрицата...
Ени 🥰

# 380
Избрали за партньор на Пънар Дениз в "Шапкарките" Селяхатин Пашалъ. Мисля да ги погледна като излязат, защото проекта изглежда интересен, а и харесвам Пънар. Общо взето мисля да гледам "Сухо лято" и тях, дано и двата проекта са успешни и интересни. 🧿🍀

# 381
  • Яко в Матрицата...
Ако дизито на Пънар е съвременно, аз също ще го погледна. На мертовото ще дам шанс, но само един епизод. Не съм сигурна, че архаичната обстановка ще ми хареса, но да не казвам голяма дума.

# 382
# 383
Дано  да му вдигнат бритона на Осман
Като гледам кастинга може и да не се върви точно по историята в книгата

Може и така да изглежда Османито Kissing Heart

Скрит текст:
„Празните тенекета вдигат най-голям шум“   

# 384
В оригиналната история съпругата на Хасан била починала, а при нас ще бъде жива, така че очаквам да не следват дословно оригинала.

Вал, то от много месеци е така. 😎 Да сме живи и здрави, че без нас не вървят работите.😜

# 385
  • Яко в Матрицата...
Краси, недей така, че съвсем ще ме откажат 😂

# 386
Афра днес пак е доста активна в Инстаграм. Харесала е две снимки на това момиче. Тя е дъщеря на собственика на Фенербахче. Благодаря на човека, който ми помогна с информацията кое е това момиче Simple Smile
Сега последно Афра е харесала и коментирала пост на Буче.
Дано не става Афра инфлуенсърка,не искам таланта й да отиде на вятъра. Трябва да е на екран и хората да я гледат

Последна редакция: нд, 13 сеп 2026, 22:22 от Модератор Никол

# 387

Гледай какъв ни е гиздав.😜😂

# 388
  • Яко в Матрицата...

Като изваден от онова време 😂

# 389