🌹Афра Сарачоглу & Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍Pera • Susuz Yaz ✨Тема 21🧿

• 20 676
  • 728
  •   2
Отговори
# 615
  • София
Тя нали се последва с една жена, която работи във Вог, да видим дали е било по този повод.

# 616
  • Яко в Матрицата...
Официални снимки си имаме 🤩🧿

# 617
Стори от Афра:
Преводът от английски горе-долу звучи така:
"Това съм аз във всеки един детайл. Благодаря!" Благодари на стилиста.

# 618
  • Яко в Матрицата...
Преди списанието, дано да пуснат нещо за "Пера".

# 619
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Някои хора май по душа са блондинки, нямам друго обяснение 😂
Рени, де да беше само душа Rolling Eyes нямаше да личи толкова Stuck Out Tongue Winking Eye.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2026, 19:28 от kotelina

# 620
  • Яко в Матрицата...
Коте 😆

# 621
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Честит празник на всички именници 💐!
Бъдете здрави, другото са бели кахъри 🥂!

На мен пък много ми хареса тоалета на Афра Heart! Цвета е един от любимите ми. Роклята е много хубава и стилна, а шалът ми добавя ориенталски вайб Wink.
Обувките също са страхотни.
Бижутата страхотно подчертават очите й Heart Eyes!

# 622
  • Яко в Матрицата...

# 623
Прекрасна Афра и в двата тоалета
Това синьо право в сърцето удря,страхотен цвят и точно за нея
И бижутата страшно много и отиват
Възхитена съм!

# 624
  • Яко в Матрицата...

# 625
Страхотна Афра.Синьото ми е любимо във всичките му нюанси.И с този шал е като арабска принцеса.Бижутата въобще няма да ги коментирам.Мисля,че точно синьото е нейния цвят.Ако и прическата беше от 80-те,оле,вай,вай щеше да е работата.Обаче прическата от 80-те щеше да е по-подходяща за бялата рокля.И въпреки бижутата и рекламите,аз си чакам Пера и нов сериал с нея.Другото си ми е между другото.

# 626
Стори от Афра

# 627
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Simple Smile

Така се прави Wink

ПП Вчера цял ден фенките на Серка се скъсаха да омаловажават събитието на Булгари и Афра, мениджърите на Серка даже бяха поръчали новини да ги сравняват коя е по-по-най, а то какво се оказа - Серка имала събитие, на което обявили, че ще е лице на едни от най-кичозните часовници евър. Никога не съм я харесвала, но не съм вярвала, че може да падне толкова ниско. Явно се е надявала да продължи да е лице на Булгари и още не може да го преживее...

Последна редакция: пт, 18 сеп 2026, 08:10 от Reni 🧿

# 628
Светът е голям и място има за всеки. Аз съм щастлива за това сътрудничество на Афи, защото Булгари е бранд, който всеки е чувал. Но наистина се надявам то да се задълбочи и да виждаме повече от него.
На Серенай пожелавам успех. Не знам за кои часовници става дума, но се радвам когато млади и красиви жени постигат успехи. Особено в страна, в която това все пак не е толкова лесно.

# 629
Здравейте, момичета!😊

Серенай в момента е лице на Картие и не виждам причина да се тръшка за Булгари, защото и двете марки са много известни. А промоцията снощи е била за марката часовници Richard Mille, които явно са ултра луксозни, аз не съм запозната.

Общи условия

Активация на акаунт