🌹Афра Сарачоглу & Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍Pera • Susuz Yaz ✨Тема 21🧿

• 20 669
  • 728
  •   2
Отговори
# 630
  • София
Пуснаха новина, че Афра е в списъците за разследванията за наркотици, не знам вярно ли е

https://x.com/TvDunyasii/status/2100843040650711515

# 631
  • Яко в Матрицата...
Часовниците са Richard Mille, много скъпи, за мен изключително кичозни, но това не е важно.

Днес дори се появи лайк от Серенай на пост на страница, която вчера цял ден се подигравала на Афра и Ханде. Трябва да има някаква хигиена все пак в общуването и в имиджа, който налагаш. Както и да е, мое мнение.

Е как са я задържали, нали е в Париж?

# 632
Надявам се този лайк да е случаен, ама колко да е... Жалко, щом е така.
Моля се новината за Афи да е измислена.

# 633
  • София
Оказа се, че името й си е било в списъците и сутринта, но просто не е изнесено от новинарски акаунти, които следвам. Иначе няма как да е задържана, нали е в Париж.

# 634
Беше ясно, че всички ще минат по реда си с тези разследвания. Чакам и Мерт да го привикат в някой момент.

# 635
  • София
Бирсен е сложила 16 човека, без Афра, но цитира статия с 18, в която е Афра

https://x.com/birsenaltuntas1/status/2100838606755500069

а това е цитираната статия

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/son-dakika-unlulere-uyustu … na-alindi-2538669

# 636
При Мелиската според мен ще излязат някои весели хапченца. 😄 Това вечно щастие изглежда съмнително.

# 637
  • София
Днес само един трейлър на Пера ни трябва и сме топ Joy

Иначе не мисля, че Афра се занимава с такива неща, но не вярвам на системата им и не знам какво могат да изкарат. Мелис ще я скрият, ако се налага Simple Smile

# 638
Здравейте, мили дами,
Честит петък!
Серенай никога не съм я харесвала. Много тъпо,че по този начин е направила нещата. Грозна работа. Но "кармата е кучка", не е помислила,че по всяко време може да й се върне.
За Афра, надявам се това да е фалшива новина. Не искам нашите да са в тези списъци. Но съседите явно яко режат с голямата ножица.
За мен Пешо е виновен Joy Яко напушено хипи е Joy И сега Афра ще го отнесе покрай него Wink Това в кръга на шегата.
Тъкмо получихме хубави неща за Афра и сега бам това. Не очаквах Sad

# 639
  • Яко в Матрицата...
Всичките ще минат оттам, няма драма.

# 640

Нали Афра е в Париж? Надявам се новината да не е вярна.

# 641
  • София
От Афра

Явно е в Париж заради Баленсиага след 2 седмици.

# 642
Браво на Афра за отговора! Така се прави.

Поредното доказателство обаче,че знаят какво се пише и коментира по социалните мрежи и новините. Или от екипа ги информират или самите актьори се ровят от време на време.

# 643
  • Яко в Матрицата...
Ще мине и това, споко. Много шум за нищо. Някои институции си оправдават заплатите.

# 644
Много е жалко това, което става в Турция.
Много искам Афи да блести силно в Париж.

Общи условия

Активация на акаунт