🌹Афра Сарачоглу & Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍Pera • Susuz Yaz ✨Тема 21🧿

• 21 256
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
  • Яко в Матрицата...
Обявиха още една актриса

Şebnem Bozoklu се присъединява като Döne, съпругата на Resul.

https://x.com/birsenaltuntas1/status/2096187499307561020
Шебнем Бозоклу играе в един от любимите ми сериали, пак на Япъма. Добра е.

# 16
Любимата муцунка Heart Eyes

# 17
Онова куку Джансуто писала преди време, че "Сухо лято" е един от проектите в които искала да види Афра. 😁 Изровиха я в Х и сега се оправдава, че не била знаела какъв е сюжета. 🤣😂 Никога не е чувала за това известно произведение по което ще го правят.😂 Голям смях е с тази.😂

# 18
# 19
  • Яко в Матрицата...
Добро утро и честит празник! 🇧🇬

Онова куку Джансуто писала преди време, че "Сухо лято" е един от проектите в които искала да види Афра. 😁 Изровиха я в Х и сега се оправдава, че не била знаела какъв е сюжета. 🤣😂 Никога не е чувала за това известно произведение по което ще го правят.😂 Голям смях е с тази.😂

То не е срамно да не си чувал, но в ерата на интернет, когато инфото е на няколко клика разстояние, е смешно да се оправдаваш по такъв нелеп начин. Но от куку като Джансуто какво друго да очакваш? Само простотии...

# 20
Привет,дами
Докато се налетувам,Вие сте се населили в нов дом
Благодаря за което
Благодаря и за всичко,което сте публикували
Хайде вече да започва нещо,че това лято беше сухо,та сухо откъм интересни проекти
Скрит текст:
Загледах Природата и Вероятно любов,......толкова тъпи сценарии не съм срещала до сега.За играта на актьорите дори и не ми се коментира,явно и те са уморени от глупавите образи,които трябва да пресъздадат

# 21
  • София

Хем я интересувало, хем не знаела сюжета 🤦‍♀️

И аз искам да видя Афра в подобен образ, но нямаше шанс за този сериал.

# 22

Тая още ли не са я затворили в психиатрия, не и омръзва да става за смях

# 23

"Проникващ поглед, който се превръща в огледало на душата на другия.“ 🤎💚😍🔥🔥

# 24
Здравейте, мили дами,
Честит празник! Misc Thought Balloon Green Heart Heart

# 25
Здравейте момичета и Честит Празник !   
Албенка,мерси за новата ни тема   Kissing Heart  Дано да я изпълним само с хубави новини и коментари за Афра и Мерт.  Flowers Four Leaf Clover   Flowers Four Leaf Clover    Flowers Four Leaf Clover
В анкетата гласувах с първата опция ,ноооо като нищо може и феновете да разкрият нещо за Пера или тя да види гаджето си с друга или пък за нещо друго да се разделят.
А иначе Пера ще е огън момиче Nature Fire  Афра блести още в първите кадри от трейлъра  на "Пера" Heart

# 26
# 27
Честит празник, момичета!
Стори от Афи. Поводът - Турция спечели Европейското първенство по волейбол за жени, което се проведе в Истанбул.
П.с. Аз стисках палци на Италия. 🥲

Последна редакция: нд, 06 сеп 2026, 22:34 от Iv32

# 28
  • София
От каналът в YouTube

Написах името ти навсякъде, наричайки го любов 🔥

# 29
  • Яко в Матрицата...
От каналът в YouTube

Написах името ти навсякъде, наричайки го любов 🔥

Стих от песен е 😊
https://www.youtube.com/watch?v=KPdVNwt0pmk