🌹Афра Сарачоглу & Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍Pera • Susuz Yaz ✨Тема 21🧿

• 21 256
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
И тези двамата да сложа с новия тренд.😃

# 61
Още ИИ,но извън тренда Grinning

# 62
  • Яко в Матрицата...
Ауу, МертО не е от Фенербахче 😂

# 63
Чета днес темата за АБИ, само как бързо се сменят мненията. 😂

# 64
  • Яко в Матрицата...
Дано героинята на Бергюзар да спаси положението. Успех им желая!

# 65
Дано героинята на Бергюзар да спаси положението. Успех им желая!

Според мен имат договорени епизоди.

# 66
Оф,Рени,пак обърках щатите.Ама нищо де.Нека експериментите на Онур да послужат за урок на конкуренцията.Ами аз Мерт и Лизге все ги свързвам с ОГМ-то.Въпреки всичко се радвам,че Афра напусна АБИ.Радвам се,че и Мерт се поотърва от Онурчо.

# 67
  • Яко в Матрицата...
Според мен имат договорени епизоди.
О, да, така се прави.

Оф,Рени,пак обърках щатите.Ама нищо де.Нека експериментите на Онур да послужат за урок на конкуренцията.Ами аз Мерт и Лизге все ги свързвам с ОГМ-то.Въпреки всичко се радвам,че Афра напусна АБИ.Радвам се,че и Мерт се поотърва от Онурчо.
Мими, аз също много се радвам, че Афра се махна от този сериал.

# 68
От самото начало беше ясно, че Афра няма място в АБИ. Тъпото е, че каквато и да е истината за напускането й, в момента отстрани изглежда, че не си е тръгнала по собствено желание. Тези клипове зад кадър, които пуснаха от екипа показват Кенан толкова щастлив, че снима с Бергюзар, че все едно само е чакал Афра да се махне, за да живне. Според мен Афра сама си тръгна като видя къде се е набутала, но отстрани го направиха да не изглежда така.

# 69
Приятно гледане на тези, които ще си следят АБИ.
Аз от самото начало съм си казала, че Афра нямаше място там. Камо ли да играе в любовна двойка с Кенан.
Не знам какви са й били очакванията.
За мен Афра сама си тръгна, защото видя, че за нея не отиват на добре нещата.
Добре, че си тръгна.
Обаче как се представя е друга тема. Екипът разбира се, че ще направи всичко нужно, за да си спаси проекта. Могат да изкарат нещата както намерят за добре.
Да внимава викам аз Афра със следващия проект

# 70
Само като се сетя, че Мерт го обвиняват, че не уважавал Афра като партньорка и днес ми стана още по-смешно от това твърдение. 😂

# 71
  • София
Баленсиага ще е на 01.10.2026 г в Париж тази година. Афра беше много хубава на последните две седмици на модата, надявам се, че ако ходят, Оуз отново ще се е справил добре с облеклото й.

За АБИ. Спред мен Афра си тръгна по взаимно желание, нито Онур я е гонил, нито тя е вдигнала скандал или нещо такова и сама си е взела решението.
Влязох и аз да прочета, ама какво да коментирам. Това особено, че Кенан коли и беси са фантасмагории, ама щом им харесва да го вярват си е тяхна работа. Аз ще плащам и ще давам работник да ми се качи на главата, да да, сигурно. И Афра и Кенан се съгласиха заради пари, а Онур какво е мислил и какво е станало е отделен въпрос. Добре, че тя напусна, това е и моето мнение.

# 72
  • Яко в Матрицата...
За АБИ. Спред мен Афра си тръгна по взаимно желание, нито Онур я е гонил, нито тя е вдигнала скандал или нещо такова и сама си е взела решението.
Влязох и аз да прочета, ама какво да коментирам. Това особено, че Кенан коли и беси са фантасмагории, ама щом им харесва да го вярват си е тяхна работа. Аз ще плащам и ще давам работник да ми се качи на главата, да да, сигурно. И Афра и Кенан се съгласиха заради пари, а Онур какво е мислил и какво е станало е отделен въпрос. Добре, че тя напусна, това е и моето мнение.
Аз също мисля, че е по взаимно съгласие. Афра няма никаква полза да се кара с Онур или с който и да е друг продуцент.

# 73
Аз за пореден път съм в потрес как зрели жени се излагат. Държат се като ученички в първи клас. Да не кажа детската градина.
Афра добре си се справя с живота. Нито ни знае, нито ни познава. Зор й е за нас.
Да харесвам я и нея и Мерт. Ама чак толкова на сляпо да ги защитавам нон стоп,а няма нужда. Нито ми е промит мозъка, нито съм в някаква секта.
Обичам си Афрам,но винаги ще си казвам кое ми харесва и кое не. Безгрешни хора няма на този свят.

# 74
Колкото и да не харесвам Шнура трябва да призная, че той е сред топ продуцентите в Турция през последните години. Пълен абсурд е да се остави Кенан да го командва. Не мисля, че и Кенан би си го позволил това. И според мен Афра прие да участва единствено заради парите, което е тъжно, защото все още е в такава възраст, че да не е необходимо да се включва в проект само заради парите.

Общи условия

Активация на акаунт