🌹Афра Сарачоглу & Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍Pera • Susuz Yaz ✨Тема 21🧿

• 21 244
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
По-зле ще бъде от при АБИ и Кенан, защото сигурно и него ще го изкарат, че й е изневерявал. 😂

Видя се как се обърнаха срещу Кенан, ама иначе в началото говореха колко били хубави заедно с Афра 😂

И колко уважителен бил към Афра, понеже Мерт нали не я уважавал. 😂

Следва : Кенан не може да държи рейтинг и сериалът му ще го опаковат за 7 епизода Grinning

# 121
Значи важното е, че Мерт я е уважавал Афра където и когато трябва Grinning На затворени врата Stuck Out Tongue Winking Eye
Има доста материали показващи и доказващи уважението на Мерт към Афра.
То затова Афра беше винаги така ухилена и щастлива Sunglasses
Същото важи и за Афра към Мерт. За да съм коректна и за двете страни Simple Smile
Мисля, че добре са се уважавали взаимно Joy
За нещастие на много хора

Последна редакция: ср, 09 сеп 2026, 14:25 от Надя Б. Василева

# 122
  • София
Прощален пост за излъчването на Учителят във Франция

https://www.instagram.com/p/DdECvVUjQCY

Има доста снимки зад кадър, включително тази

# 123
Ох, Афрам бяха много сладки и в Учителят Heart Тази пуста тяхна невероятна химия Heart Eyes

# 124
  • Яко в Матрицата...
За съжаление, "Учителят" има късмета да се появи по време на Ковид. Иначе можеше да има доста по-добра съдба. Беше различен сериал.

# 125
  • София
За съжаление, "Учителят" има късмета да се появи по време на Ковид. Иначе можеше да има доста по-добра съдба. Беше различен сериал.

Аз мисля, че е беше за добро. Колкото и да се ядосвам имахме много хубави моменти около Рибарчето, които не искам да забравям.

Между другото, покрай коментарите за АБИ днес съжалявам, че не качвам разни неща, май ще се поправя. Просто това величаене и на Афра и на Мерт и на който й да е друг актьор никога не съм го харесвала. Подфорумът намрази и двамата, както изглежда.

# 126
  • Яко в Матрицата...
Сериалите са колективен спорт и ако някой не го е разбрал досега, няма и да го разбере.

# 127
Аз от една страна се радвам, че Учителят не е продължил по-дълго време. Така се запази сценарият. Нямаше излишно разтягане на локуми. На мен всеки епизод ми беше интересен. Наистина беше различен проект. Ако беше продължил още сигурно и него щяха да го развалят като Рибарчето.
Още снимки от Франция за финала

# 128
# 129
Мале, какво направи този Мерт Dizzy Face
Браво бе! Браво Heart Eyes

# 130
  • София
Последно ще ви занимавам с този тренд за лека нощ, това е от Пелин

# 131
# 132
  • Яко в Матрицата...
Добро утро 😊

Усмихнато Афи, да е жива и здрава Дениз хала 😃

# 133
  • София
Много е хубава Афито, значи си е в Истанбул 🙂

Бирсен е писала статия пак по нощите за сериала на Мерт

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/odullu-oyuncu-kemal-burak-al … usuz-yazda/77385/

Награждаваният актьор Кемал Бурак Алпер в "Susuz Yaz" (Сухо лято)

# 134
Привет момичета.Какво стана с пУрко?Покриха го нещо.Това добре,но какво чака още Афра.Сезона започна,а ние я чакаме сал с една Пера,дето само се сещат да подгреят от време на време и не се знае кога ще го пуснат.Ами,то кажи-речи ей го Коледа идва.Не мисля,че точно сега е момента да си почива и кара сал на една реклама.Сериала с Хафса,Кубилай и Бертан май няма да го бъде.Доста критики от страна на зрителите към сценарий и каст.Идват Розите,Града,17 продължава да расте,Истанбул също.Мирай също продължава със платформа,с нетърпение се очаква Сушавото лято,трансфери на актьори от един проект в друг,само Афра я няма никъде.Защо?Хайде,за Берил вече знаем,но вижте Ерсин.Той продължава в Града и не е спирал да снима.Какво се случва с Афра?

Общи условия

Активация на акаунт