🌹Афра Сарачоглу & Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍Pera • Susuz Yaz ✨Тема 21🧿

• 21 081
  • 735
  •   2
Отговори
# 405
Разбрах те сега какво имаш предвид Simple Smile
Аз като цяло нито Буче харесвам,нито Берил. Като Несла са ми Grinning Не знам защо Афра я влекат такива особи Stuck Out Tongue Winking Eye
Наде, то проблемът не е само Сейран, просто не ми се занимава с тази тема. Тук по време на втори сезон се изписваха теми за 2-3 дни заради простотиите на Буче, но сега само с нея и Берил се взаимодейства от всички, свързани със сериала.

Ай Япъм са започнали панаирите след ниския рейтинг на сериала им по Стар, Хелин изведнъж се отследва с гаджето, да видим и Айтач какво ще прави.

# 406
  • Яко в Матрицата...
Може би скоро ще започват да снимат, че бая засилиха представянето на другите герои. Още един - Йозгюр Даниел Фостър. Този ще да е някой от смесен брак.

https://x.com/birsenaltuntas1/status/2099448394687062378

П.П. Баща му е англичанин, поне тук: https://www.sinemalar.com/sanatci/685987/ozgur-daniel-foster така пише.

П.П. 2 Младежът ще да влезе в ролята на Муртаза - брат на Бахар.

Последна редакция: пн, 14 сеп 2026, 14:18 от Reni 🧿

# 407
Еха, този момък е доста симпатичен Hug Харесва ми Sunglasses

Може би скоро ще започват да снимат, че бая засилиха представянето на другите герои. Още един - Йозгюр Даниел Фостър. Този ще да е някой от смесен брак.

https://x.com/birsenaltuntas1/status/2099448394687062378

П.П. Баща му е англичанин, поне тук: https://www.sinemalar.com/sanatci/685987/ozgur-daniel-foster така пише.

# 408
Здравейте, момичета!😊

Постепенно ще сглобим цялата рода. 😁 Малко остана до старта.😎

# 409
  • Яко в Матрицата...
Имало още, нямам навика да ходя в сайта на Бирса:

Муртаза мечтае да се ожени за Гюлшен, но се е нагърбил със задачата да издържа семейството заради баща си Ресул - любител на комара и нощните клубове.

# 410
Наде, то проблемът не е само Сейран, просто не ми се занимава с тази тема. Тук по време на втори сезон се изписваха теми за 2-3 дни заради простотиите на Буче, но сега само с нея и Берил се взаимодейства от всички, свързани със сериала.

Ай Япъм са започнали панаирите след ниския рейтинг на сериала им по Стар, Хелин изведнъж се отследва с гаджето, да видим и Айтач какво ще прави.

Да и на мен ми стана странно, че Афра е коментирала на Буче досега само ѝ е харесвала снимки, нали знаете че говореха лошо за Берил и Буче, но щом Афра е приятелка с тях вече ги харесват. Какви лицемерни хора само, когато даваха сериала говореха какво ли не за тях, а сега Афра щом им коментира и харесва снимки те са най-добрите. Онази Джансу какво ли не каза за Берил, когато даваха онази 89 серия, но като разбра че с Афра са в добри отношения и е бременна даже я поздрави, лицемерка голяма е тази Джансу

Последна редакция: пн, 14 сеп 2026, 15:13 от anabeell

# 411
Чета,чета страхотните суперлативи за играта на Афра и как тя може да си позволи да избира проекти,даже и да не работи повече време,защото е най,върха, и по...
Не отричам таланта на Афра и и се възхищавам,но мисля,че всеки се досеща защо в момента тя няма нов проект
За разлика от Мерт,който бързо се окопити от несполучливия опит с Младежът,при Афра нещата не стоят толкова просто след краха на образа и в АБИ
И това е разликата между жените актриси и мъжете актьори
Не знам кой дявол я накара да си помисли,че ще и е комфортно с актьор като Кенан,че ще и донесе подобаваща слава и финансова изггода,но това беше тежък удар за нея и кариерата и
Не смея и да си помисля колко много се злослови по неин адрес в колегията и как под сурдинка се шепне за напускането и от този проект
Защото в тази индустрия е така-усмивки,целувки,приятелства,а зад гърба ти подигравки,клюки и злословия
Затова си мисля,че в момента Афра постъпва съвършено правилно,като не се хвърля веднага в нова роля
Отдръпването от светлините е най-доброто за нея на този етап
Винаги давам за пример Елчин Сангу,която така и не намери себе си след образа на Дефне,който и донесе световна слава
В същото време,Баръш Ардуч си играе и никой не го сравнява с Омер Ипликчи
Надявам се Афра да си почине добре,да съвземе бързо и да се появи още по-харизматична и великолепна в следващото си амплоа

Последна редакция: пн, 14 сеп 2026, 15:55 от VAL*

# 412
Когато не беше известен нов проект за Мерт , фенките на Афра и патрона обясняваха ,!колко за нищо не става Само един тенис и Адба Никой не го търси и т н Сега се смени плочата , когато след  Деликана , Мерт веднага  е с нов проект  Афра избира най- доброто Не се впуска в проекти,  колкото да е на екрана и т н 😀
Вече не са само обсебени - вече са зависими от Мерт 😀
Проекти има много Едни почват , други свършват И за Афра има или ще има Не се съмнявам даже 
Но е по- добре да има творческа почивка
С Енгин А не се получи С АБИ като роля също беше под средното ниво за нея
Очакваме Пера

# 413
  • София
Лошото е, че в социална мрежа като Х, която се използва страшно много от турците, положението за Афра не е ок. Вече други коментари, освен, че е кралица, са рядкост. Дори интервюто на Кенан не се обсъжда, а репортажът беше грозно направен спрямо нея.

Мерт си запази някаква истинска фен база, но тя се постара да изгони хората. Наистина е жалко, дано поне за Пера някои се върнат.

# 414
Ти пък,Мистери....Какво говориш?
Я да се поразрови Афра и да види колко са и верни 10-тина/не знам дали са толкова,не съм ги броила/ верни фенки в БГ Мама
То и в Турция едва ли са и толкова предани
Чак дъщерите им искат на нея да приличат,забрави ли?

# 415
  • София
Ти пък,Мистери....Какво говориш?
Я да се поразрови Афра и да види колко са и верни 10-тина/не знам дали са толкова,не съм ги броила/ верни фенки в БГ Мама
То и в Турция едва ли са и толкова предани
Чак дъщерите им искат на нея да приличат,забрави ли?

Вал, аз още от втори сезон следя около 280 човека в Х, разбира се ги подменям, но основно са туркини, които харесват и двамата. Тези, които останаха само за Мерт ги махнах, защото станаха досадни. За Афра си добавих, защото иначе няма как да научавам новини. Ами не пишат, как да си изкривя душата. Не пишат вече и за двамата толкова, колкото преди, но за нея съвсем. Покрай тенис мача например бяха много активни. Последното й интервю го споделиха 10 човека, от тях половината са си нейни фенки, дето не се занимават с Мерт и пак следвам повече от 5 такива, просто ги няма.

# 416
За мен Афра и Мерт отдавна са се доказали с таланта си. Въпросът за мен тук е друг и е свързан с турската дизи индустрия, и ситуацията в страната.
За мен в момента който и да е не е добре да почива. Защото нещата не са ми ок в тази индустрия. Вижда се колко проекти преди да са почнали и са довиждане. Яко обем на килограм,но не с качествено съдържание.
Афра и Мерт за мен все още не са достатъчни установени на този пазар,за да могат да си позволяват да избират и да изискват. Имат още доста път да извървят докато стигнат абсолютните висини. Тези,в които буквално да пишат роли за тях и да имат права да изискват. Друг проблем за мен идва и от разликата в ролите за мъже и жени. При жените е доста ограничено и е много по-трудно. Мъжете имат повече варианти.
Та моето мнение е, че Афра в момента не е хубаво да почива. Заслужила си е да почива,не оспорвам. Но в момента е по-добре да работи. Дори и на сила,но трябва да работи, това си мисля аз Simple Smile

# 417
  • Яко в Матрицата...
И двамата имат мениджъри и екипи, които да се грижат за тях. Колко добре си вършат работата е отделен въпрос, но тези хора са си избрали, с тези работят. Кой какво ги съветва е загадка за мен, но дано да са успешни стратегиите и тактиките им. Няма какво да се направи.

В Х съм блокирала бая хора, но са предимно солота. Ни едните мога да издържа, ни другите. И двата лагера са ми еднакво неприятни и нечетими.

# 418
  • София
Моето мнение е, че Афра трябваше да почива миналия сезон и да работи този. Тя сама си го беше казала, мистерия е как успяха да я убедят. АБИ само й навреди, през цялото време губеше последователи, добре, че преди това сключи договора с Булгари.

Мерт пък пак за мен направи грешка с ББСО. Абсолютно излишен проект, можеше да снима нещо много по-различно за платформа за да не може да използват СейФер за отрицателно взаимодействие. За сметка на това дизитата за тв, които избира са доста различни и се надявам да има успех този сезон. Така или иначе рейтингите са непредсказуеми.

# 419
  • Яко в Матрицата...
Вкусът на турския зрител е непредсказуем, не само рейтингите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт