Много обмислях дали да пиша, но в момента съм сама с всички тези мисли, съмнения и вълнения и просто ми се иска да знам дали някой друг има същите симптоми. Периода на изчакване е леко мъчителен😃
През месец април за пръв път видях двете чертички. Разбрах го още ден преди предполагаемата менструация и то без съмнение, защото просто щях да припадна или да повърна понеже не бях яла нищо в часовете по обяд. Три дни след това се потвърди - запазих час за преглед в края на месеца, но беше установена моларна бременност.
Раздразнението, усещане на миризми, запек, събуждах се много преди алармата сутрин наспана и не сънлива (не съм morning person).
Беше необходимо време за да бъде възстановена редовна менструация и на 24.08 беше първият опит за бебе. Започнах отново да усещам, че не съм сама, всички тези симптоми се връщат-болезнени и чувствителни гърди (отшумява за един ден, на другия ден се появява по някое време ), крампи обаче много по леки от пред менструалните, усещам придърпване, рязко се появи отвращение от електронните цигари, които до преди 2 седмици доста често употребявах…позволих си дори вчера да изпия второ кафе-капичино на работа(първото ми е супер слабо което допълвам с мляко. Общо взето е мляко с никакво кафе) и щях да “умра” за малко- сърцебиене, треперене , виене на свят, омекнаха ми краката, устата ми започна да се пълни със слюнка точно когато си аха аха почти готов да повръщаш……
предполагаема дата на менструацията този месец е 15.09. Все още смятам че е рано да се покаже втора чертичка.
Има ли вероятност до такава степен да го искам, че да си въобразя тези симптоми чак дори и запек.
Предишния път имах доста обилно течение, прозрачно, воднисто - по това също разбрах, че се случва нещо защото много добре знам през какво фази минава тялото ми през месец си това беше необичайно. Този път вече от седмица е в необяснима за мен сухота. Това състояние при мен никога не се е появявало, аама никога. Винаги съм минавала през всичките фази и консистенции на вагинално течение през месеца .
Понеже днес пътувахме за Гърция и нямам проблем с това да пътувам и да приемам храна като вафла или някоя друга солета просто защото пътуваме, обаче днес за секунда-две още ако бях изчакала без да сложа една бисквита в устата си и щях да повърна и да припадна едновременно .
Единственото което мога да направя за д а потвърдя е да си пусна ЧХГ, когато се върнем.
Просто имах нужда да споделя това тук, просто за друг поглед над тези неща.
Надявайки се , че след седмица че мога гордо да се присъединя към групата с термин през май

Здарвей, пожелавам ти да влезеш в групата.
Аз мисля, че понякога се вглеждаме прекалено в желанието си да открием симптоми, но пък понякога това е интуиция и наистина има нещо. Аз се усъмних дни преди датата заради болки като преди цикъл доста преди това, защото болките ми започват винаги в деня, който очаквам. Имах гадене 2 дни и крампи в краката -не можех да им намеря място (често ми се случваше при предишните ми бременности) . Така че мисля, че е абсолютно възможно да се е случило. Успех!