Среща на новите кучета!!! - 3-та серия

• 10 545
  • 272
  •   1
Отговори
# 165
ГОВОРИ ДОН ДОМАТ    СОФИЯНКИИИИИ да се яват в изповедалнята...

Докладвам!!! Ходих до Дон Домат този дето е зад ЦУМ на ъгъла на ул. "Веслец" и ул."Триадица". Както всички знаем вече резервации не правят, но ми казаха, че ако някой отиде към 18:00 часа ще има вероятност да ни спретнат една голяма маса. Заведението се пълнело по късно, така че имаме шанс.

ОБОБЩАВАМ :

Среща на СОФИЙСКИТЕ маймунета на 7-ми юни 2007 г. /четвъртък/ в 18:30 часа в ДОН ДОМАТ /зад ЦУМ на ъгъла на ул. "Веслец" и ул."Триадица"/ :

1. Корнелия
  2. Veri4
  3. kalli
  4. ro6ko_
  5. elpet
  6. roxanne25
  7. DesiT
  8. Комикс
  9. Вили_
10. Morgy
11. Andjela81
12. Малечка
13. joli75
14. Каприз
15. evelinar

# 166
Там съм, момичета!!!   bouquet

Верич, супер си!!!!

# 167
  • София
  Абе момичета и сега като отида на срещата и като не е на има резервацията и не е дошла никоя мацка от тези които познавам как ще разбера при кой да седна?   Blush Аз съм ходила само на една среща и тогава бяхме малко ! А и май ще си изкарам списъка , че ще забравя повечето никове и имена , затова ще се подготвя !   Blush

# 168
Пуснете си снимки една на друга Simple Smile

# 169
  • София
Потвърждавам, че ще ви удостоя с присъствието си в четвъртък! Joy bowuu
Ма верно, аз пък не познавам никого!.....Айде да си пишем на лични ако искате и да разменим мобилни, снимки и т.н....
Леле, като в сайт за запознанство май заприлича тук.....
Аз ще нося вестник "Дума" под дясната мишница....а аз ще съм с плисирана пола и с панделки...Ха-ха-ха! hahaha

# 170
Хей мацки, няма да се сбъркаме сигурна съм... А и толкова снимки вече сме мяткали от срещи...

Сядате на най голямата маса, като се убедите преди това, че на нея не са седнали мъже...  smile3521

# 171
  • София
Сядате на най голямата маса, като се убедите преди това, че на нея не са седнали мъже...  smile3521
Или поне не им обувайте слиповете/боксерките! Joy hahaha
Това е от чата днес.....

Верич, аз не съм ходила на нито една среща, миличка,......ама вярвам, че ще се познаем!

# 172
И аз не съм идвала на нито една среща, но се надявам да ви позная. До 18 часа съм на курс и после направо там отивам.

# 173
  • София
Мацки, аз малко ще позакъснея, защото до 18 ч съм на работа и докато дойда от Дружба...... ама вие нали ще сте там? Hug

# 174
и аз ще дойда - около 18.30 ще цъфна. Не мога да ви пратя снимка засега... ама ще се познаем - ще питам за голяма маса, заета за едно женско парти  Wink

# 175
Ало, Пловдив - какво става за довечера, ще се виждаме ли или не?
Тука ме ръчкат за едно събитие довечера, да знам дали да отказвам или не Blush

# 176
Алоо Пловдив, айде друг ден ,че искам и аз да дойда
пък днес ще ми е трудно

# 177
и аз днес немога
предлагам да го отложим за понеделник вечер

# 178
Добрйе Crazy

# 179
Супер ! Идеално ми е !

Общи условия