Среща на новите кучета!!! - 3-та серия

• 10 545
  • 272
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Що така, бе Роши? Какво стана? Какво е това работно веме?  newsm78 Да го караш шефа да ти плати нощен труд! #2gunfire

# 196
моля пуснете ми на лични един номер на мобилен телефон, на човек който ще присъства със сигурност на срещата. ще го ползвам в случай ако не се ориентирам и не ви позная. до скоро. Hug

# 197
  • София
За съжаление и мен не ме бройте заедно с Рошито Sad Моля снимайте и един ад се оторизира да разкаже тук как е минало! Целувки на всички и много погалване на малките сладки коремчета от мойто  Hug Hug Hug

# 198
Аз ще нося ФОТО и ще пусна довечера снимчици  Mr. Green

# 199
  • София
И аз ще нося моето. Даже му зареждам батерийките в  момента
До скоро, момичета!
Колко човека останахме? 13? newsm78
Ели, погалих моето коремче от твоето и му казах, че много скоро трябва да стане и то пълничко и голямо! Hug

# 200
Еличка, моето коремче също гали твоето и каза, че иска скоро да си види големия батко в коремчето ти  Heart Eyes Така, че ще трябва да ги срещнем
Момичета, стискайте палци зъболекарката ми да ме вземе навреме и да свърши бързо (и безполезнено), че да не стане много късно за срещата  Sad

# 201
  • София
И аз ще дойда на пловдивската срещичка....където решите!!!

# 202
  • Пловдив
Браво,Кате Hug

# 203
  • София
А така Вили, добре си го погалила  Hug Десинко  Hug
Чакам снимките милички и някой да разказва!  bouquet

# 204
А така Вили, добре си го погалила  Hug Десинко  Hug
Чакам снимките милички и някой да разказва!  bouquet
Срещата беше много приятна и забавна.
Посмяхме се, поопознахме се повече, някои намериха стари познати сред присъстващите  Mr. Green
Снимки малко по-късно  Mr. Green

# 205
  • София
Здравейте, момичета!
Срещата мина добре, беше много забавно, аз лично си изкарах страхотно! Друго си е, когато видиш лицата, скрити зад никове Peace
Пускам ви линк към снимките, но няма да мога да ги надпиша сега....това е за най-нетърпеливите Party
http://www.album.bg/vili_vili/albums/2777/
ако ви иска парола- 123456

Момичета, ще ме прощавате,ако съм объркала името на някоя от вас. ако е така- неволно е, знаете! Blush Но ме поправете!
До скоро

Последна редакция: чт, 07 юни 2007, 22:26 от Вили_

# 206
  • v. turnovo
Големи сте сладурки,пу пу! Радвам се ,че сте се събрали пак!В провинцията се излагаме със срещите Blush

# 207
Хайде снимчици и от мен, да не остана по-назад  Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=141390
Парола: 123456

# 208
  • v. turnovo
кали, дай парола

# 209
  • София
Кали дай мила верно парола Simple Smile
А на Вили на снимките- ама сладурани беее, пу пу Simple Smile Много ви се радвам, а Моргелина е свежа кат морков (пак пу пу)
Ама Деси не видях? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт