💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 2 (07.09 - 14.09)

• 6 936
  • 270
  •   66
Отговори
# 120
Харесвам близнаците. Откровени са и това явно дразни , но носят отговорност, поемат важни постове, не шикалкавят, справят се чудесно на битките. П.с. Жаси я харесвах като състезател, знам я от 4 години и даже я следвам (а по принцип не следвам такива хора ), интересни неща прави , но хич не ми харесва като характер. Отблъскваща. Ще я отследвам определено, ако и да прави интересни врътки на лостовете

# 121
Тома е брутално силен. Ама според мен трябваше той да е на единия 100 кг. варел.

Той отиде и на сто килограмовия, не се е скатал. Но случайно или нарочно, зелените направиха най-успешната стратегия. Първо извадиха седемдесет килограмовия варел, който е сравнително лесен (а и Томата го разби) и остави слабо място в пясъка (своята дупка), а после по-големите излизаха двойно по-лесно, защото вече запълваха съседната дупка, а не копаеха от нулата.  та зелените заслужено водят - много силни мъже, особено Тома, и (случайно или нарочно) най-добрата тактика.

Тези шуркени се оказаха много гадно препятствие за някои. Дългоръките си ги минават без проблем, но при късоръките се иска техника и не всеки я уцелваше. Масово хабяха сили да се прехващат, а всъщност да си стоят на място. Най-добрата техника за късоръки показа една жена с две ръце, залюляване и едната се протяга към другото колело. Май беше зелена.

# 122
В такава хамалска битка, зелените с 4 доста силни мъже, не мисля, че ще имат конкуренция. Червените са с 5 жени, сините нямат як мъж.
Да, но идва пъзел.. Дано и малко мозък да имат, че Тома и Крис ме кефят и ми се иска да си папкат на резиденцията, а на близнаците пожелавам кутия с 1 седмица глад там Smiling ImpSmiling ImpSmiling ImpSmiling Imp

# 123
  • София
Близнаците са най-добрите мъже този сезон. Направо летят по трасетата, а и не се крият. Играят директно и открито. От племето всички ги е страх от пъзелите. Няма проблем - те са на пъзела. 😜

Тукашния любимец Пепи например е доста прикрит и си избира битките. 😁

# 124
  • София
И на мен ми се струва, че сините ще са последни. Нямат толкова мощни мъже, с чиста груба сила. Пъзелът мисля няма да е супер сложен и да промени много нещата, но да видим.

Супер досадна битка с това копаене и хамалщина. Вися си на телефона вместо да гледам какво се случва на екрана.

# 125
Ха, ха, сега имат ли право да пренасят варела на части червените?

Че защо да нямат? Не е тяхна вина, че им се счупи лошо завареният варел.

# 126
  • софия
Ееее, най- накрая наказанието е да се минават допълнителни препятствия.
Това е и "моето" решение по темата с наказанията в игра, доволна съм. Hands V

Червените на плажа, добре ще им се отрази.
Зелените мъже са машини.
Сините са обичайната разпасана команда, на които всичко им се получава някак си... Grinning

# 127
Утре очаквам капитанската да е или баланс или близнака да е с гадните жилетки. Всичко ще направят да не печели той Joy
Не мисля, че утре ще е капитанската. Трябва да е номинационна. Така беше и миналия сезон. Първите седмици капитанската е по-нататък, заради ковчежежета.

# 128
Тома май е по-силен от Гризлито Гешев и Чикагото. Друг с груба/селска сила беше Добрин от сезон 1.
Дяволче, джудист е и там трябва да може да ги премята Simple Smile  видя ли колко е подвижен при отскоците. Аз и друго не забравям. Той е в армията. Никога не е казал в какви войски. Може би и затова е много обран в приказките.
Забравих в предния си пост да напиша, че и него го харесвам и го следя.

# 129
Близнаците си казаха, че не разбират пъзели много, но ще поемат отговорност, защото никой не искал.
Кат ги гледам, хич не виждам бързо да се справят, дано успеят.
Аз още не мога да свикна с тези имена на племената.
Искам сини на резиденция
зелени на стопанство
червени на плажа

# 130
  • София
Да, а и все пак участва на 3 олимпиади. Може да няма медали там, но си е постоянен. А в тежка категория джудистите са истински чудовища.

# 131
  • София
Благодаря за новата тема! Много съм назад още. Отивам да гласувам.

# 132
В тази игра лаврите са за Тома.  Три пъти мина и свърши най-тежката работа. Само как мяташе варелите през рова...

# 133
Ей сегичка, кът се засили подготвената брокерка ще насмогнат и сините  Simple Smile

# 134
утре ако може да забиват 900 пирона с гумен чук….😠

Общи условия

Активация на акаунт