💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 2 (07.09 - 14.09)

• 45 156
  • 1 216
  •   49
Отговори
# 1 200
  • София

Много свестен ми се струва. Добре, че се махна. Като разправяше за игри на волята с децата в залата, се сетих за Бързи, смели, сръчни, спомняте ли си го?

Аз понеже предишните сезони много не съм ги гледала, не мога да схвана системата: нали не ги снимат по 24 часа? Значи седят си мацките при басейна, плуват, припичат се, и пристигат по някое време оператори и редактори, и айде ще снимаме, поскарайте се малко...

Боян ми хареса как се представи вчера, но трябваше да има пъзел  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 201
  • София
Аз понеже предишните сезони много не съм ги гледала, не мога да схвана системата: нали не ги снимат по 24 часа? Значи седят си мацките при басейна, плуват, припичат се, и пристигат по някое време оператори и редактори, и айде ще снимаме, поскарайте се малко...
Не ги снимат 24 часа, но сценките са дори повече режисирани. Идва екипа и казва: ти, ти и ти елате тука малко, вземете това кремче за мазане (или какъвто друг боклук трябва да се покаже) и си говорете, но така че "продукта" да се вижда централно.

Боян ми хареса как се представи вчера, но трябваше да има пъзел  Stuck Out Tongue Winking Eye
Тогава разликата с втория можеше да бъде 26 вместо 16 минути Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 202
Според мен Исус и без жилетка щеше да е последен, защото просто не му се играеше. И е прекалено нисичък и слаб като килограми за тежък формат като ИВ. Спретнаха му този номер с жилетката, за да излезе като герой и те (лошата продукция) да обере хейта (пак повече реакции, добре за тях), защото е уважаван спортист.

Оставам с впечатлението, че още преди влизането Исус вече не е бил особено мотивиран за участие.
Иначе не мисля, че продукцията го натовари с жилетка, за да го изкара герой. По-скоро, след като видяха, че не могат да го изкарат от равновесие психически, избраха физически да го изтормозят максимално. Булита, какво да очакваш!? Твърде е дребен за игрите, факт.

# 1 203
  • София
На пръв поглед е така, но какво да кажем за Гого...? Simple Smile
Който си го може, си може.
Е, и ако Продукцията не е решила да те смачка.

# 1 204
Гого е по-висок и съответно по-тежък от Исус.
Аз му се чудех как се е навил въобще да участва. Не може да не е гледал Игрите.

# 1 205
  • София
Оставам с впечатлението, че още преди влизането Исус вече не е бил особено мотивиран за участие.
Иначе не мисля, че продукцията го натовари с жилетка, за да го изкара герой. По-скоро, след като видяха, че не могат да го изкарат от равновесие психически, избраха физически да го изтормозят максимално. Булита, какво да очакваш!? Твърде е дребен за игрите, факт.
Дино също е горе долу толкова висок. Довечера ще видим той как се справя със качването на топката на нивото на височината си.

# 1 206
  • София

Има си редактори на терен при всяко племе и следят всичко. Играчите са с микрофони и се чува всичко.
Не може да се снима 24 часа нон-стоп и няма как да се инсталират камери навсякъде. И в Сървайвър е така.
Пресъздават сценки на реални разговори проведени преди това, скандали, забавни случки и пр. Ако Иван и Петкан са се скарали или сключват важен съюз по-късно като дойде екипа го изиграват.

п.п. Гого и Дино са ниски, но са по-високи от Исус и с повече килограми.

# 1 207
Припомням си сезони, в които са участвали войници (едното момче жестоко го порязаха), полицаи и пожарникари и ако не пропускам нещо всички оставиха впечатление на достойни хора и участници. Срам за тази "плувкиня".

# 1 208
Според гугъл, Дино, когото не съм гледала, е борец. В каква категория се е състезавал? До Цвети не ми изглежда много нисък.
 И в този ред, ще ми е интересно да знаем ръста на всеки от участниците, защото ръста Е фактор в игрите. Зодиите спокойно можем да ги оставим на Жани.

Гатьо от сезон 5 също беше военен. По спомени, не бих казала, че се представи достойно.

# 1 209
Много тягостен и токсичен ми беше вчерашния епизод!  Нямам желание да коментирам  . Дори Понтония вече не ми е забавна...

Малко от Иван

# 1 210
  • София
По принцип глада и изолацията не са добър съветник и по-лабилните започват леко да дават на късо. Имат ли психолози там,  ако участниците имат нужда?

# 1 211
Исус нямаше качества на мъж, способен да направи нещо в Игрите. Да, беше гадно и несправедливо, задължително жилетките трябва да са адаптирани към теглото на участниците, но извън това - нито инициативност, нито чувство за хумор, нито способности. Дори и висящите елементи са му слаби. Може и за негово добро да го извадиха - така не се изложи, а стана жертва. Иначе съм сериозно изненадана от Боян. Замислих се, че очевидно с тези маратони е развил издръжливостта си. Съчетанието от сила и идръжливост плюс плуване - ами доста добра комбинация. Поведението му обаче за мен е все така неприятно - много суета, много нещо. Искам да отпадне скоро, но май няма да стане така.

# 1 212
Изгледах епизода.
Боян е блестящ...Само да спре с тези лиготии тип "ирата ми е детски рожден ден и аз съм аниматора, който ги забавлява"
Исус още от преди няколко дни спря да му се играе. Радвам се, че отпадна от този панаир.

Превъртях сини и червени и пуснах Зелените, много са ми интересни техните отношения. Иван Heart Eyes

За утре съм за Ръждата и Калоян, няма как да не победят те.

# 1 213
Предварително изобщо не съм се интересува кои ще са участниците в ИВ, защото ми е все тая, а и хич не съм в час с десетките инфлуенсъри и инфлуенсирки кандидати за славата. Учудих се като видях Исус и се зачудих как и защо се е навил да се запише. И той, и брат му, са изключително скромни младежи. Не са конфликтни, не са такива, които да се опитват да са под светлината на прожекторите и да ламтят за слава. Нито пък имат някакво незадоволено его. Съвсем нормални млади хора, които са и спортисти. Не са за това шоу. Отделно има и нещо друго. Моят син е гимнастик. Покрай него 14 години съм по състезания или съм присъствала на тренировките. Спортната гимнастика е много особен спорт. Може би е единственият спорт, при който на състезание можете да видите как състезатели от различни отбори се подкрепят един друг. Конкуренти помежду си за класиране и въпреки това всеки един аплодира и се радва при добро изиграване на останалите. Виковете "браво, бе" ще, отправени към "противник" са нещо обичайно. А също и искреното съжаление, ако някой допусне грешка. Много силно развито чувство за спортсменство имат всички гимнастици. Може би, защото няма преки единоборства, всеки играе сам своето съчетание и в някаква степен всеки се състезава със самия себе си. Не можеш да влияеш пряко върху изпълненията на другите. Можеш само да излезеш и да се опиташ покажеш без грешка това, което ти си научил и подготвил. И след всичко описано си представете как Исус влиза в това предаване и разбира, че противоречи на всичко, което е бил досега.
Ще питате за Дунев сигурно. Как той оцеля там. За мен е просто. Дунев от десетилията не в действащ гимнастик, а председател на Българската федерация по гимнастика. А в нашите спортни федерации е същият змиярник като в Игрите.

# 1 214
За утре съм за Ръждата и Калоян, няма как да не победят те.
За днес?

Общи условия

Активация на акаунт