💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 2 (07.09 - 14.09)

• 5 693
  • 256
  •   39
Отговори
# 240
Оф, много ме дразнят крясъците на Жасмина, много!
Емо доста се скатаваше в териториалната битка.
Симона не се прояви като лидер, очаквах повече от нея! И как грубо скастри  Боби.
Близнаците се издъниха яко на пъзела- язък за претенциите им!

# 241
Инструкциите на Павката за пъзела бяха потресаващи наистина. Да си беше мълчал, по- добре.

# 242
И аз забелязвам че тази година няма някой който да се откроява физически , всички ми изглеждат на едно ниво , това хем е хубаво хем.......де да знам някакси ми липва вълненито в това да чакам да дойте реда на силния играч който да им покаже как се прави и тн. А пък може и да си внушавам все пак нивото на игрите се е вдигнало поне до тук . Имам надежди за няколко учасника тип Крис , Марио , Тончо и Велизар които са добри в конкретни неща но все още не ми изглежда че могат всичко .

# 243
Нито Емо, нито Симона стават за капитани , то никой от там не е тип лидер .
Плюс отсъствие на мъжка сила .

Единственият им шанс е един двама силни ( физически и психически ) мъже от блатото .( или от другите племена )
       Само за това влязох да кажа , не може толкова силова игра при толкова не изравнени сили. Близнаците вадеха дънерите отстрани на рова и двамата. Павел си траеше , сигурна съм , че видя , защото и двамата го направиха. Това  беше ли изобщо  наказание за червените , които седем дена са тъпкали стомасите си на резиденцията , беше смешно това , което измислиха  продуцентите . Учудвам се  , че сините с тази конфигурация извадиха варелите всичко. С тези килограми можеха да са на половината трасе.                               Видяхте ли снощи как се въртеше на Светлин и Ваня желязото след като беше смазано. Тия глупаци можеха да сложат другите две  , за да не го забележим. Ваня удари леко и то прави почти два оборота. Изобщо не са стиковани правилно племената. На блатото са много добри без културиста , а ние трябва да гледаме толкова силови игри от синьото племе , което няма един мъж , поне един мъж силен. Те са цветни и интересни , но игрите не са премислени правилно.

# 244
  • София
По принцип най-тежките силови игри винаги са се давали на старта на сезона, когато се очаква участниците да са най-свежи и във форма така да се каже.
Винаги е било така. Не че нататък няма тежки игри.
Но това са вече 8 години. В случая винаги ще има ощетен отбор, но това не е умишлено винаги (понякога е умишлено, но много пъти не ги интересува). И дори да са искали да побутнат Зелените (примерно) се видя, че сметки без кръчмар...
То и Кони с нейната физика трябваше да спечели елиминационната битка, НО...
Изобщо има ли целене/мятане/пъзел, нищо не се знае.

# 245
  • Bayern
Пъзела е лесен, ако е направен както трябва. Какви бяха тези контури... Близнаците нямат никаква вина в случая

# 246
  • София
офф, в анкетата виждам, че системата не разпознава 'знака' -> и се е получил 'йероглиф'
това относно питанката ми коя двойка ще спечели при звездите от старите сезони. Но пак си е ясно де и виждам, че добре се ориентирате какво се иска в задачката. 😉

За пъзела
Те близнаците изобщо не бяха наясно какво се иска от тях. Павел много ги омота. Но интересно как червените се справиха, защото и те не бяха особено ориентирани. Голяма издънка с тези ''части'' на пъзела. Въпреки това един Неделчо би се справил бързо, ама такива са рядкост. А и последните години масово се зубрят пъзели, не е като едно време да гледаме натурални пъзелисти, да им идва отвътре.

# 247
  • София
Кога сините ще видят резиденциятя,пфу...Червените са ми толкова безлични.Какво ми ги дават с "ах" и "ох" пред хладилника.Зелените имат характер поне.
Най-добре утре да падат сините,да си спестят втора битка и да се опитат да махнат някой,въпреки кутиите,че да им вкарат един силен мъж.

# 248
  • Bayern
Симона не се прояви като лидер, очаквах повече от нея! И как грубо скастри  Боби.
Подозирам, че Симона ще се окаже с кофти характер. През цялото време дуднеше на Боян като някаква тетка - Ритни като мъж, виж другите...  Че той като какво риташе...Видимо даде всичко от себе си, но толкова си може. За капак накрая го обиди грозно...

Синхроните на Добромира  са топ Satisfied  , ще бъде забавен сезон Sweat Smile

# 249
Най-тъпия и скучен епизод, който някога съм гледала. Че и тъпо завърши. 3 часа копаене и мъкнене на варели wtf.

# 250
  • София
Играта ми допадна, като изключим, че за пореден път е такава, че показва защо се номинират основно жени във фаза 1, а тези, които не правят така и загубят мъж - падат. Прекалено силови са игрите, даже и пъзела днес беше от обемни и предполагам не леки части. Тук виня продукцията - нека си е зрелищна битката, но вкарайте един-два елемента за по-финни хора - не казвам жени, а хора. И мъже има които биха се справили на такива, но някак да се знае - има нужда племето и от такъв играч.
Така - и аз да съм - ще номинирам жени, без тях - да става патриархат, ама поне с шанс за победа, с жени основно - феновете помнят амазонките като племе. Реално в момента или трябва да е жена тип Симона сезон 7 (която не номинираха заради тъпия анулет - няма какво да се лъжем) или свръх добра на пъзели и умееща да минава все пак трасетата. Но пак за финал, няма да има особен шанс.

За битката накратко:

Червени - добра стратегия, която като цяло сработи, но крайно рискова. Хубаво от най-тежкитите елементи решили - сори, ама пратете двама мъже на пост 1 поне.
Зелени - чудесно разпределяне на силите, умно изиграно - ама за пореден сезон се доказва - само сила не стига, акъл също трябва. Или поне логика. Близнаците и Тома - супер представяне на трасето, и да, браво на братята, че пак поеха поста, който никой не искаше. После им знаеха устите на останалите  да критикуват, но да беше друг застанал там. Подозирам - номиниран и оказал се на блатото заради тъпите кутии близнак. Иначе - единият ми направи впечатление, че умее повече да влага мисъл, а другият е доста по-избухлив и първосигнален.

Сини - само като чух условията - ясно ми беше, че освен с побутване (от продукцията и не толкова закопани варели) - шанс нямаха.

Утре - наистина се надявам сините да паднат, Пламена номинирана и да няма късмет с кутиите. В краен случай може и Боян.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2026, 01:59 от gg__

# 251
Играта ми допадна, като изключим, че за пореден път е такава, че показва защо се номинират основно жени във фаза 1, а тези, които не правят така и загубят мъж - падат. Прекалено силови са игрите, даже и пъзела днес беше от обемни и предполагам не леки части. Тук виня продукцията - нека си е зрелищна битката, но вкарайте един-два елемента за по-финни хора - не казвам жени, а хора. И мъже има които биха се справили на такива, но някак да се знае - има нужда племето и от такъв играч.
Така - и аз да съм - ще номинирам жени, без тях - да става патриархат, ама поне с шанс за победа, с жени основно - феновете помнят амазонките като племе. Реално в момента или трябва да е жена тип Симона сезон 7 (която не номинираха заради тъпия анулет - няма какво да се лъжем) или свръх добра на пъзели и умееща да минава все пак трасетата. Но пак за финал, няма да има особен шанс.

За битката накратко:

Червени - добра стратегия, която като цяло сработи, но крайно рискова. Хубаво от най-тежкитите елементи решили - сори, ама пратете двама мъже на пост 1 поне.
Зелени - чудесно разпределяне на силите, умно изиграно - ама за пореден сезон се доказва - само сила не стига, акъл също трябва. Или поне логика. Близнаците и Тома - супер представяне на трасето, и да, браво на братята, че пак поеха поста, който никой не искаше. После им знаеха устите да критикуват, но да беше друг застанал там. Подозирам - номиниран и оказал се на блатото заради тъпите кутии близнак. Иначе - единият ми направи впечатление, че умее повече да влага мисъл, а другият е доста по-избухлив и първосигнален.

Сини - само като чух условията - ясно ми беше, че освен с побутване (от продукцията и не толкова закопани варели) - шанс нямаха.

Утре - наистина се надявам сините да паднат, Пламена номинирана и да няма късмет с кутиите. В краен случай може и Боян.
според мен Павел малко прецака близнаците , а не че те са тъпи и не го могат . Просто обяснението беше лошо

# 252
Сините да бяха взели наказание като не могат да измислят кой да мине по шурикените. Пламена добре копа и мъкна - това май й е единствената сила. На фона на останалите има за какво да се оплаква. И беше най-отпочинала щото ги пуснаха първи с Исус. И не че нещо, ама Антония копа и мъкна по-добре от Пепсито.
Наистина нямаха шанс силоваците им ги няма.
Обаче евала на две от мацките - Добромира и Жасмина.
Добромира просто е сила и хъс.
А малката Жасмина не се спря, с всичките си 10 кила се мяташе, дърпаше колкото можа - раздаде се мадамата, браво. И на Емил много му помогна с дънера. Как пък не се спря и от къде изкара тоя въздух за всичко... Докато другите изпопадаха. Просто тая игра никакъв шанс за нейния калибър. Файтърче.

За близнаците ми е жал, летяха по арената. Хич не ги харесвам, ама пъзела беше... тъп номер.

# 253
  • София
Аз далеч не смятам близнаците за тъпи, не ги харесвам към момента и малко вероятно да си променя мнението за двамата (но не невъзможно, макар и малко вероятно) - факт. Но тъпи не мисля че са. Подозирам даже, че ако единият отиде в друго племе/на блатото - ще ми станат една идея по-симпатични, или поне единият от двамата.
Минуса да са хем заедно, хем в едно племе - предполагам им е инстинкт да се подкрепят винаги, дори да не са съгласни един с друг, но така някак не мога като зрител да отделя единия от другия. А са различни хора и 100%, хайде 99 да са, биха показали друго, ако не са скачени съдове. Не казвам положително непременно, просто друго.
Хич не ми приличат като отношения на близначките от сезон 1 - там си беше неспасяемо - те си бяха една личност в 2 тела. Не случайно и избраха да играят двете като един играч.

# 254
Риете на пясък около варели два часа е тотал щета. Не ми харесва и никога няма да ми хареса. Да измислят нормални битки.

Общи условия

Активация на акаунт