💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 2 (07.09 - 14.09)

• 14 087
  • 455
  •   49
Отговори
# 330
Йоанка отново демонстрира умения Joy

# 331
  • Стара Загора
Ха, ха, ха...
Един пример за нивото на общата култура на списващите надписите на екран
 гр. БРЮКСЕЛ, гр. МИЛАНО , вероятно гр. ЛОНДОН .
  Нямат ли кой да им каже ,  че има имена на столици и големи световно известни градове , пред името не се слага "град".
  Предполагам , че се имат оправдание (заради селата) , но не ми звучи добре ..гр Париж, ами гр. Ню Йорк.

# 332
Калин вдигна много нивото предходния сезон и сега някак си очаквахме, че ще има подобен играч-поне малко приличащ на него. Уви, сега няма нито толкова добре подготовен и комплексен, нито толкова чист като душичка. Поне засега не виждам такъв. Пепи си е хитрец, мен ме забавлява, искам да остане по-дълго, но не смятам, че е света вода ненапита.  Върти много тънко интригите. Ох, не вярвах, че ще го кажа, ама започвам по някакъв странен начин да симпатизирам на близнаците-силни са на трасе, само пъзелите им куцат. И май не са толково големи злодеи, много са първични просто. Нещо имам усещането, че Тома е доста по-кофти като човек. От дуото Жани-Александра-ами тази Александра е мега злобно същество, с каква надменнност гледаше на стопанството собственичката. Та Жани и тя започва да не ми е толкова противна, седейки до това зло Александра. От жените, никой не ми е толкова противен и антипатичен, колкото нея.
Интресно Марио за сценарий ли се влюбва или наистина е хвърлил око на Юлия Simple Smile

# 333
И аз бих хвърлил око на Юлия, дори и на блатото си сияе.

# 334
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Йоанна май не е чувала за физика. Как само се преметна от люлката, добре че не си счупи врата.
Първият половин час беше бълнуванията на едни луди и лични оди за величието на егоманиаците. Според Александра Йоанна била сготвена, още преди да е сложена тенджерата.
Александра, всеки с един грам мозък в главата би играл да раздели близнаците. Ама ти откъде да ги знаеш тези неща с тая куха глава?
Сините са чисто малоумни. Мъж няма да играе, за да позволят на Понтония да се покаже и докаже. Dizzy Face Да видим какво ще направи. Симона може да е добра на трасе, обаче за капитан не става изобщо.

# 335
Аз се радвам, че няма играч като Калин, за да не ме е яд като загуби финала! Фифо и Момчил също бяха жестоки на арената, но не взеха чека!
От тези играчи не виждам засега някой жесток злодей или дразнител, така че ще ми е интересно кой и как ще стигне до победата

# 336
Смея се с Тома Simple Smile Още от началото е споделил своята фобия. Близнакът съвсем целенасочено му постави тази задача. Аз съм същата и постоянно правя циркове

# 337
Смея се с Тома Simple Smile Още от началото е споделил своята фобия. Близнакът съвсем целенасочено му постави тази задача. Аз съм същата и постоянно правя циркове

Не мисля, че близнакът го е направил по своя идея. Продуцентите са го наредили за да става шоу.

# 338
В този сезон още нямам фаворит от племената. Никое не ме е впечатлило в началото, както предни сезони. Във всяко племе има хора, които ми допадат и ме дразнят.   Да решат да не минава трасето Исус и вместо него да пуснат шматките Боян и Пламена ми се струва лудост. Мисля, че сините ще отидат на съвет днес. А, какво става с жълтите, няма ли да имат битка? Мислех, че някой ще влезе при зелените след като си тръгна Кристина.

# 339
Посмях се и аз с този джудист и животните

# 340
  • В Града на липите
Разпасаната синя команда имат спешна нужда от съвет.
С какъв акъл Симона пусна Пламена в играта?!?

# 341
Симона може да е добра на трасе, обаче за капитан не става изобщо.
Симона ми напомня на Оряшкова...

# 342
Пламена е толкова .. смотанка , че чак започвам да я съжалявам вече , жената като да не съвсем добре .

# 343
Пламена с какъв акъл реши да вземе мястото на Исус. После пак ще казва, че е тяхно мнение, че не се справя.
Жените от Канарите ще могат да се докажат на пъзелите, нали ги знаят нещата.

# 344
Разпасаната синя команда имат спешна нужда от съвет.
С какъв акъл Симона пусна Пламена в играта?!?
Щото тая заспалата мрънка,че я пренебрегват
Котви яко в синия отбор
Честно искам ги на съвет и да разкарат Пламена и Боян

Общи условия

Активация на акаунт