💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 2 (07.09 - 14.09)

• 8 213
  • 287
  •   82
Отговори
# 45
  • София
Дядо Емо и Боян много ме дразнят. Егати завистта към Пепи. Не могат да му стъпят на малкия пръст.

# 46
Абе, младите като са толкова умни, как така не си разпределиха храната, а я издумкаха без мисъл?  Това е баш липса на житейски опит и лековато гледане на живота.  Емо е прав, ама ги дразни и не може да се впише, очаква да го слушат по право, а не да ги спечели.

# 47
Аз пък не понасям мрънкялника Пепи  Confounded

# 48
  • В Града на липите
Много дудне Емо. Никой не обича да му влизаш с бутонките и да назидаваш като стара свекърва.
Другото, което ме дразни, е като направиш добро, после да натякваш и да се изтъкваш.
Ами не може всяка седмица да е капитан.
Разликата в поколенията неизбежно води до противоречия, дори и без екстремни ситуации. Те пак издържаха една седмица Sweat Smile
Прогнозата ми е: Канарите на резиденция, Ураганите пак на стопанството и Вулканите на плажа.

# 49
Дано тези неразбории да не повлияят негативно на сините и да ги провалят в игрите

# 50
Е, не.....Joy Бате Емо и петела...Антония и козата Joy Joy Гифче след гифче Joy

# 51
  • София
Сегашните джензита никога не са ми харесвали как се отнасят към по-възрастните.
Крещящ пример - Жаси. Много лигава ми идва и Пепи я върти на малкия си пръст. Ето защо няма и плюсче за нея.
Сините този сезон са много по-близо до сезон 2 отколкото от последните сезони. Ще има доста скандали.
Добре, че Симона си гледа игрите и не се занимава с глупости.

# 52
Егати доматената драма, Емо и Пепи цял епизод явно ще си мерят.... 🍅.

# 53
Първо козата побъркаха, сега петела. Голяма гавра с животните.

# 54
Май и аз започнах да симпатизирам на сините. Да си призная от всички сезони които съм гледала, за първи път съм фен на сините.

# 55
Ами досаден е Емо. Може за някои неща да е прав, ама това нон-стоп дуднене не е в негова полза. Дразни. И е обидчив. Пепи ги хлъзга яко. Боян ли беше танцьора-според мен яко завижда на Пепи. Ох, дано не се скапе хубавото племе заради тези глупости.  Все повече започвам да симпатизирам на зелените мъже+Йоана.

# 56
  • София
Имаме петорна коалиция:
Пепи, Жаси, Исус, Симона и Антония

Тези хора май не са чували, че коалиция с повече от трима не е коалиция.

# 57
Единият близнак нищо не направи като капитан ,сега се прехвърлиха на другия -аман !

# 58
  • София
Ей, аз си мислех, че нарочно ще се снижат малко под радара, но не пускат кокала близнаците. Simple Smile

# 59
Ей, аз си мислех, че нарочно ще се снижат малко под радара, но не пускат кокала близнаците. Simple Smile
Пълни нахалници, и ядни за победата на Жани.... Пък и храна чакаха

Общи условия

Активация на акаунт