, но просто никой не ме кефи, така да си кажа "ей го новия Калин"
няма какво са се лъжем, Калинката вдигна много нивото и аз лично не мога да не сравнявам. Например Симона е много силна и се справя супер на трасе, но като човек ми е някак много неприятна.. как да я харесам. Същото и с близнаците и т.н... участниците имат кофти вайб, излъчване.. и не говоря за физическа красота, ами просто... надявам се, че има и други хора, дето го усещат това и през екраните. 
Иначе и на мен все още сезонът ми е интересен, по- лесно ми е без фаворит, но и без големи дразнители - напоследък не мога да понасям най- вече Тедито, хитрушата и многознайка, нямам търпение скоро пак да я номинират, ама май ще си почакам доста...Струва ми се, че започват да ни настройват кой може да е тазгодишният победител- това хвалене на Велизар на това ми мирише, макар и още без титла от Продукцията. За сега няма лошо, той заедно с Крис и близнаците са ми на мен прогнозите за финал при мъжете, а Симона и Мира ги виждам също на финал от жените...Според мен довечера ще паднат Вулканите- ако правилно разчитам репликите на Ивет, а от Жълтите може би Юлия ще захрани със свежа кръв Зелените?... Препоръчани теми