💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 2 (07.09 - 14.09)

• 24 847
  • 708
  •   68
Отговори
# 705
Е, ако Крис не знае как да се изкъпе от дъжда...
Това сигурно беше специално за всички дами - зрителки, операторки, редакторки, участнички!
А ние му благодарим! Както и на оператора, и на редактора!
Дай боже повече проливни дъждове и Крис на стопанство! Grinning

# 706
  • София
Прехвърлих набързо епизодите и аз. Как може да са тоооолкова дълги и досадни???

Да се оплача, не си детектнах любимец, а и имената им не помня, но май едно усмихнато момче от блатото най ми допада. Дето спечели някаква битка за невероятната награда огън. Дано влезе в сезонЯ.

Павката ме дразни повече от предишния сезон, Ивет е сладурана, вижда се как променя начина си на водене Wink учи се момичето в движение.

Червените са ми неприятни, тая военната мацка е топ атракция. От зелените само прословутите близнаци-строители запомних (занимавам се с майстори в момента, сигурно затова не ги одобрявам, иначе са много подготвени момчетата, само да не беше това просташко държание).
Сините пак са тотален сбирщайн, харесвам Симона там, в началото бях и за фризьорчето от Драглище, но ми мина на минуса, като го видях, че се преструва, както не знаеше какво е коалиция, завъртя най-голямата. Аман от тия ***** номера. И лафа на сезона (за сега) - Симона си търсела "ъъъъ "мъж" най добър приятел" Grinning добре й се получи, признавам.

Последно, писна ми от тая претоплена манджа жени срещу мъже. Нещо друго не успяха ли да измислят от продукцията?

Забравих лактофлор битките Simple Smile много уважавам капсулите им Wink за битките съм на кантар. Според мен черешката на измисления олД Старс ще бъде Фифо-Алекса. Случайно разпределение, доообре Joy

# 707
  • София
Аз също се дразня на вечните женски брътвежи как "ще се пазим" и мъжете "да поемат отговорността". Коалициите са съвсем нормални, но ако може номинациите  да са на база кой как се представя в игрите и дали е полезен за племето. И жени, и мъже могат да са в тежест и да си заслужават номинациите. Това за някаква кайма, което прелетя в репликите, беше направо смешно.

# 708
  • София
Аз да питам Юлия разбра ли, че Марио "се влюби" в нея? Не ми стана ясно дали той само го сподели пред камерата, а на нея май не се е обяснил. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт