💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 2 (07.09 - 14.09)

• 32 787
  • 907
  •   67
Отговори
# 900
Привет, банда!

Много ясно, че Юлето ще прати Йоана - въпреки, че леко се притесних за близнака и аз. Алекс много сладка, ама дали и тя не върти номерата на Жани не се знае.

Ама на това гадно блато дето си говорят по цели дни без камера нали на всички ни е ясно, че те си обещават вечни клетви да си помагат после ако се засекат - и правило номер едно, от племената винаги да връщат слаби, за да могат лесно да ги победят за излизане. Логиката е на съвет да гонят пак слаби, но там вече си има коалиции също и няма да е така праволинейно. За слаба игра е тъпо извинение.

Марио ще го върнат по същия начин, имаше подобна рокада и в миналия сезон, както дошъл, така отишъл. Има сценарна линия за кавги в червените, които ще са интересни с играч като Марио и мега, мега дразнителя Теда, която ще го чака да изпълнят отмъщението срещу Криптото и Брокера ( хаха, това много ми хареса от нечий отговор в темата).

Добромира си е мъжкарана и дразнител, ама си има силни черти -усети се, че женска коалиция не е нейното, хвърля се в битките - но доста тъпо да се контузи, заради номиниран. Единствена успява да озапти Теда и това е плюс.

Нямам търпение зелените да се приберат в резиденцията, само два дни бяха - много кофти, сега са доста силни, нямат слабо звено - но едва ли за дълго, някой блатен ще развали тетриса скоро.

# 901
Добромира се оказа въздух  под налягане.
От едни халки ще се осакати, ако не се прави на луда.
Отделно както е черна и яко татуирана, може да мине за циганка..
С тея бутове само за вдигане на щанги е, силово и плуване там е ясно.

# 902
А ние от къде знаем, че Юлия е силна? Тук това се пише, без да се подлага на съмнение. А и близнаците го вярват. Аз ли съм пропуснала нещо.

# 903
Добромира се оказа въздух  под налягане.
От едни халки ще се осакати, ако не се прави на луда.
Според мен симулира. В резиденцията каза, че извадила рамо. Ако беше така, нямаше да може да продължи.

# 904
  • някъде другаде
Иван ми харесва вече , силен и подготвен е в игрите. Честен и си казва всичко директно. Жанито нямаше смелоста да призна е , че е предложила Ивайло да отиде на блатото. Ако Йоана се окаже слаба в игрите , на първия съвет са номинирани тя и Жаки.
Мисля , че на Мария и се е паднала смяна за играта с друг от племето. Надявам се да изпрати Краси.
Боян го дадоха при племето и си мисля , че Исус е изтеглил смяната с някой от блатото. Той каза "Лошо за племето".

# 905
Не знам защо се тръби, че Юлия е едва ли не от най-силните.
По-скоро е обратно за мен.

# 906
А ние от къде знаем, че Юлия е силна? Тук това се пише, без да се подлага на съмнение. А и близнаците го вярват. Аз ли съм пропуснала нещо.

Тренирали са в една зала и са ходили на трасета за време при не помня при кого. Знаят я, че е силна.

# 907
  • Sofia
Не знам кой тук беше определил Красчо за сив кардинал, но адмирации - много точно попадение! Ако съм имала и милимунда колебание що за човек е, то с репликата "куците коне ги убиват" по адрес на Добромирка, разби на пух и прах всякакви съмнения. Изключително неприятна личност,  затова и си паснаха с другия неприятник Велизарчо (брокерчето). Не, че Добромирка ми е приятна, но някак много бързо я отписа, като нахален и досаден комар. Близнаците, и по-скоро Иван взеха да ми се издигат на + Нямам търпение да видя гърбовете на неприятници 1 и 2!

Общи условия

Активация на акаунт