💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 2 (07.09 - 14.09)

• 6 782
  • 268
  •   58
Отговори
# 165
  • В Града на липите
Тази вечер нищо не познах Grinning
Добре че не залагаме с пари.
Жълтите кога се очертава да ходят на битка?

# 166
  • София
Александра каза, че знае пъзела. Йоанна също даваше акъл сякаш знае, но Алекс го каза. Ами да бяха те двете на пъзела. По принцип пъзелите се отдават повече на жените през сезоните с някои емблематични изключения сред мъжете разбира се.

# 167
Йоана даваше "съвети", а Александра - че знае пъзела. Трябваше тогава да иде и да го реди. Не е бил невидим пъзела.
И мен ме е яд за зелените (не че ги харесвам).

# 168
Какво пак им стана на сините!?

Нямат мъжка сила.
Бате Емо е як, ама е дребен.
Пепи е жилав, ама хърбав.
А хиперактивният танцьор е въздух под налягане.
И при жените имат котви.

Съвсем нормално.

# 169
Може ли да подсказват така тези отстрани? Не даваха ли наказания за това?

# 170
Да видим Пламена какво ще направи. Дано не е пак много шум за нищо.

# 171
И мен ме е яд за сините, но повече не искам онези две нагли...да победят.

# 172
  • София
Е, няма как да ги сменят. Нали Павел каза, че на копаене не може да се сменяват. Досега не е имало смяна.

# 173
Ми да искат смяна на пъзела, нали дадоха преди в този сезон.
Щом зелените жени знаят как, да отидат .

# 174
  • София
Е, няма как според мен.

# 175
Тома е уникален. Много е силен. Близнаците са арогантни, но добре се справят по трасето. Имаха голяма преднина дали няма да им се измъкне Резиденцията. Сините се очертава да са на плажа. Нямат силен пъзелист. И не е справедливо пъзелите да са толкова близо един до друг.

# 176
  • някъде другаде
Ми да искат смяна на пъзела, нали дадоха преди в този сезон.
Щом зелените жени знаят как, да отидат .
Знаят , но отстрани , нито една не пое отговорност да реди.

# 177
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Тези в Зоната по-зле ли са били? Нали единият бил победител?!
Тук са неадекватно арогантни, сори. Да, на някои трасета са ок, но поведението им е отврат.
Ми за мен там бяха по-зле като поведение, да. Тук са арогантни, но ми изглеждат една идея по-адекватни. В Зоната игрите бяха елементарни, нямаше логически елементи, само сила, бързина и ловкост. А те физически са добре.
Каква стана тя. Исках сините на Резиденция, а те ще замръкнат на брега. Нищо де, то е логично, те нямат силни мъже. На Боян му е по-важно нещо непрекъснато да дрънка. Игрите са покрай приказките. Пламена изобщо не знае къде се намира, ама изобщо. Държи се като шестгодишно - тръшка се, иска, тропа с краче, цупи се като не стане на нейното...
Зелените не само имат най-силните мъже, но и направиха умна стратегия (да им се ненадяваш). Тома е направо звяр. Много ми се вдигат очакванията към него. Харесва ми, че си мълчи през повечето време, но трябва да не е глупав, предвид победата в Трейтърс. Освен това няма равен по сила в този сезон и се хвърля в битките. В момента е военен, тоест очаквам още повече умения. Забравих как е с плуването, но ми изглежда като един от най-комплексните играчи.
Близнаците преписват.

# 178
Зелените никак не ги харесвам заради близнаците, обаче след днешната битка започвам да си мисля, че нарочно ни показват само лошите им черти. Тази вечер няколко пъти забелязвам, че двамата или един от тях, не ги различавам, изчакваше жената от двойката за да провери дали има нужда от помощ. Когато от червения отбор две от момичетата не можеха да минат над басейна, единия близнак се обърна към Велизар да пази момичето да не се удари във варела. Дразня се на продукцията, когато показва само лошите или само добрите черти на някой участник.

# 179
Няма и нужда... Жалко за Тома и за Крис, че се изгърбиха толкова..

Общи условия

Активация на акаунт