💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 2 (07.09 - 14.09)

• 6 782
  • 268
  •   64
Отговори
# 210
Тома не ми направи хубаво впечатление днес с държанието си към Йоана, когато минаваха заедно - как й говореше, и не й подаде ръка да и помогне да излезне от рова, щяла да се оправи сама...

И на мен ми направи впечатление, но на фона на постижението му никой не посмя да изкаже такъв непопулярен упрек.

# 211
Добромира: Синхронията...

# 212
Жани отново с коментар за близнаците. Жените още в началото можеха да се предложат за пъзела, но бягат от отговорност. Че близнаците не са цвете, е ясно, но на битките дават всичко от себе си. А Тома беше просто ненадминат.

# 213
С тези битки как се очаква сините да имат шанс въобще ?Мъжете им са двойно по -слаби .Като гледам и утрешната игра пак е доста силова.

# 214
Тома не ми направи хубаво впечатление днес с държанието си към Йоана, когато минаваха заедно - как й говореше, и не й подаде ръка да и помогне да излезне от рова, щяла да се оправи сама...

И на мен ми направи впечатление, но на фона на постижението му никой не посмя да изкаже такъв непопулярен упрек.

Че той не  е отишъл да се прави на кавалер, а да действат рационално. Тя спокойно може да изпълзи и сама, а той вършеше тежката работа в това време. Нагло е Йоана да иска да бъде дама в това състезание.

# 215
  • София
Кефи ме какво звуково оформление слагат на синхроните на Добромира. Яко я тролят.

# 216
Браво на Мария от червените, която вади и носи 100 кг варел. Ще ми е интересно най-накрая да гледам повече синхрони с нея.

# 217
Тази година прави впечатление, че няма "машини" на трасето и всеки може да бие всеки! Не виждам и човек като Калин или Фифо, който да стане всеобщ любимец, така че сезона се очертава доста интересен и непредвидим!

# 218
С две думи: изначалЕ разпределението в племената не е Ок, вероятно нарочно!
И затова на сините им куца "синхронията" и не си преЦеНят нещата.Тази Добромира ме уби тази вечер😜

# 219
Жълтите ги забравиха, горките...

# 220
,,Слабите играчи не се пращат да вадят най-тежкото" - каза Боби, който правеше жалки опити да ритне най-тежкия варел и чакаше Симона да го извади сама Joy
Той не риташе, а леко скачкаше като зайче-танцьорче и буташе леко с краче. Тя затова му се изнерви капитаншата и му викаше: Ритай като мъж, виж другите как го правят! LaughingLaughingLaughing

# 221
  • София
Да, този сезон няма Юлиян, Фифо, Момчил и Калин.
Е, още е рано, но то някак си личи.
Но пък то такива участници не се срещат всеки сезон и за това са уникални.
От друга страна ще е много по-непредвидимо всичко. Доста равностойни са участниците.
На мен засега от мъжете ми изпъкват близнаците и Тома, но осъзнавам, че още е рано. Велизар се издъни яко на първите две битки, но след това също влезе в серия. Марио. Тончо.
При жените е ясно мисля. Симона, Мария, Добромира се отличават. Жаси не плува и няма груба сила и за това ми е след тях.

# 222
От всички жени най-много ми харесва ...  Пепи. А от всички мъже най-много ми харесва ... Симона Simple Smile
Иначе искам повече синхрония!
И да се отнеме титлата на Ръждавичка! Оказва се, че Жаси крещи повече и по-силно.
Имам фаворит, но ако кажа кой/коя е, тези от продукцията ще ми го/я прецакат.

# 223
Че той не  е отишъл да се прави на кавалер, а да действат рационално. Тя спокойно може да изпълзи и сама, а той вършеше тежката работа в това време. Нагло е Йоана да иска да бъде дама в това състезание.

Те затова и не направиха коментара - за да избегнат такива реплики, но хванаха грубия тон на Симона.

Разбира се, че никой не очаква отношение като към дами (аз не вкарвам ирония), но е съвсем спортсменско да подадеш ръка на съотборник (дори не и жена), а не да го наругаеш.

Но да, всеки с начина на битките си. И победителите не ги съдят.

# 224
Искам сините на номинация. Това племе не върви да се запази такова, каквото е. Трябва им свежа кръв. Приличат ми на сините от 4 сезон преди да дойде Алекса.

Общи условия

Активация на акаунт