💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 2 (07.09 - 14.09)

• 8 795
  • 291
  •   68
Отговори
# 285
Дано Жани не се превърне в новата Радостина, че нещо натам ми върви, колкото и да се опитват да ѝ повдигат духа и реномето водещите. Визуално ми е почти 1 към 1 с нея.

Мда, Тома направи чудеса с тези тежки варели, но през всичко това прозираше едно крайно необуздано его и грубиянство. Засега няма как само заради това да ми стане по-симпатичен.

# 286
  • София
Само на мен ли ми се стори, че след като Жани се върна от битка и си легнаха държането за ръце и особено влажния поглед на Алекс ми говорят за друга близост. Те от къде се познават?
Тренираха заедно.
И с други може би? Такива които (все) още се са в едно племе с тях? Thinking

Последна редакция: вт, 08 сеп 2026, 14:09 от dido2k

# 287
Пак да попитам Simple Smile Каква е драмата с Михаела и продуцентите ?

# 288
Скрит текст:
Само на мен ли ми се стори, че след като Жани се върна от битка и си легнаха държането за ръце и особено влажния поглед на Алекс ми говорят за друга близост. Те от къде се познават?
Тренираха заедно.
И с други може би? Такива които (все) още се са в едно племе с тях? Thinking
Да, с близнаците. Иван си го каза още в първия епизод. Заедно са били и при Раро, и при Данчо.

# 289
  • София
Да, с близнаците. Иван си го каза още в първия епизод. Заедно са били и при Раро, и при Данчо.
Аз си мислех за някой от блатото, но може и да се бъркам.

# 290
С близнаците, да. Затова Александра ги брани като майка-орлица. Нали още първата вечер Жани и един от близнаците си говореха, че се познават и той искаше да спят в 1 стая.

# 291
Близнаците са близки с Жаси от сините. Имат клипчета в ИГ.

Аз имам въпрос...Жани и тая Александра не тренираха ли и при Михаела? Сякаш съм ги виждала заедно с нея!?

Общи условия

Активация на акаунт