💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 2 (07.09 - 14.09)

• 11 271
  • 361
  •   161
Отговори
# 300
Само да допълня , че Александра ми е доста на загадка. Не мисля ,че държеше ръката на Жани със "специални"  чувства. По скоро знае , че двете са сред ужасни и агресивни егоцентрици и нямат полезен ход. Мисля си , че не приема никак това поведение , но знае че не добър момента да се опълчат и в момента им замазва очите. За разлика от Кристина и Йоана , които са безхарактерни пикмита , Александра си мисля ,ще точи ножове. За това и ръчка по -емоционалната и невъздържана Жани да си трае. Но от друга страна зелените жени много добре знаят , че ако сформират коалиция и погнат силните и можещи мъже , ще си навлекат още по -голяма омраза от зрителите. Понеже сме европейска държава ...така че , трайкат си ,ходят си на елиминации и се надяват Продукцията да удари рамо. Къде ми е Лошата Снежанка Cry

# 301
  • София
ходят си на елиминации и се надяват Продукцията да удари рамо. Къде ми е Лошата Снежанка Cry
То е ясно, че е на блатото. Ама коя точно ще е, тепърва предстои да разберем.

# 302
Звездите на Игрите нещо не ме въодушевиха. Най- вълнуващо за мен , беше начинът,  по който Павката произнасяше с фалшив патос "УАктоФУОр " 😉

Малко ми стана жал,ама само малко..

И още за Пепи

# 303
Ай, сакън. Ок е Пепи, но да го сравняват с Джонката, Киану и светец ми е ту мач.

# 304
  • Буркина Фасо
нито ми е мач, нито футбол. неприятен ми е.

# 305
Аз на този етап не съм съгласна с обвиненията към Тома, че не бил джентълмен. Възможно е и да е така, но на силова битка за територия, за участници, които идват от плажа, а и форматът е, че всички са силни /мъже и жени и се борят за първо място/, джентълменството на близнаците, налитащи на бой ми се стори преиграно.
Рано е още да се слагат етикети.

+1

Когато се приказва жените се хвалят как те са силните, как е време жена да е победител, как не знам какво си... А после на терена да им подавали ръка просто за да си извадят задника от един ров, без никаква тежест???
И не се обръща внимание, че Томата свърши 90% от тежката работа (ваденето, носенето, избутването), ами накрая трябвало и ръка да подава? И затова бил грубиян. А понеже свърши всичко бил показал его??? Ми абсурдна гледна точка.

# 306
нито ми е мач, нито футбол. неприятен ми е.
Има си хас, разбирам, че пишейки в червено ни предупреждаваш, че си перманентно в едно определено женско състояние, но няма нужда да го изтъкваш постоянно Бонго.

# 307
Аз на този етап не съм съгласна с обвиненията към Тома, че не бил джентълмен. Възможно е и да е така, но на силова битка за територия, за участници, които идват от плажа, а и форматът е, че всички са силни /мъже и жени и се борят за първо място/, джентълменството на близнаците, налитащи на бой ми се стори преиграно.
Рано е още да се слагат етикети.

+1

Когато се приказва жените се хвалят как те са силните, как е време жена да е победител, как не знам какво си... А после на терена да им подавали ръка просто за да си извадят задника от един ров, без никаква тежест???
И не се обръща внимание, че Томата свърши 90% от тежката работа (ваденето, носенето, избутването), ами накрая трябвало и ръка да подава? И затова бил грубиян. А понеже свърши всичко бил показал его??? Ми абсурдна гледна точка.
Извинявай , сериозно ли мислиш , че смятаме Тома за грубиян , понеже не подавал ръка и не отварял вратата на каручката...
Всеки негов синхрон е наситен с обидни квалификации , подигравателно отношение ,смачкване и неглижиране на женските успехи. Не зная анаболите ли така му действат , но язък ,че е хубав здрав прав мъж

# 308
  • В Града на липите
И не само Тома. Крис колкото пъти си отвори устата, все е да сипе жлъч по жените. Те че не са стока там повечето е ясно, но при всички случаи е по-добре да го играе ням, отколкото да говори глупости.
Да се сравнява Пепи с Калин си е направо светотатство. Grinning

# 309
  • София
Ох, сините ми бяха на сърце - чудати, цветни, интересни, но много слабички, бе 😢. Голямо разочарование е Исус - на кръста и шурикените, където трябваше да са неговите ужасно се изложи. Боян е гола вода - нито сила, нито издържливост. Имам чувството, че е кофти гей. И да, риташе варела като момиче /малко момиче/. Не знам как ще вървят нататък без намеса на продукцията.
Зелените са много силни / е, малко тъпички/, но очаквам да разделят близнаците. Трябваше отначало да са в различни племена. Жани много скърца, но ме изненада приятно като боец. Освен това е и умна - усети се, че трябва да номинират единия близнак, но малко след дъжд качулка /Освен, ако не са й подшушнали от продукцията/.😉
Червените са ми интересни. Засега им се получава, но там клокочи и всеки момент вулканът ще изригне 😂

# 310
Визуално Пепи ми напомня на двама различни индиански актьора. Феновете на уестърни може да се сетят кого имам предвид.

Ами, като са толкова силови игрите, нормално е точно Тома да блесне. А щом е победител в белгийско издание на Трейтърс, очаквам и в социалната игра да се позиционира много добре. Дотук обаче моите симпатии не е спечелил.

Близнаците, когато започнат да говорят един през друг, допълвайки се взаимно и не давайки думата на друг, ми напомнят на други реалити лица от вече повечко години. Може би и тук ще се сетите кого визирам. Иначе, очаквам скоро да ги разделят.

# 311
Не е ок да се лее сексизъм от национален ефир. Добре е малко да ги стреснат строителните работници и жиголото. Тома с поведението си е лекинко срам за олимпийците.

# 312
  • В Града на липите
Йоана е бясна и тръгна на нож, но явно това е езика на близнаците и ако беше почнала да мънка, нямаше и да я изслушат.
На мен ми хареса, че им се опълчи. Стига с тоя страх, куртоазия и мазнене.
Беше ми на един +, вече ми е на два ++

# 313
Боян е олигофрен

# 314
Ей, много лигав тоя Боян. Направо не искам да го гледам и слушам. Неприятно човече.

Общи условия

Активация на акаунт