💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 2 (07.09 - 14.09)

• 13 782
  • 449
  •   88
Отговори
# 360
Помните ли миналата година Калин как летеше (че и прав се разхождаше по тея люлки)...Таз година ни един не я минава така. Всички са тромави.

# 361
Сините поне топка няма да носят с 1 женски пост повече. Имало някакъв + от Пламена Sunglasses

# 362
Абе как само червените бягат с количката си

# 363
  • София
Помните ли миналата година Калин как летеше (че и прав се разхождаше по тея люлки)...Таз година ни един не я минава така. Всички са тромави.
Тази година нещо са ги рекалибрирали тези люлки и по трудно се прехвърлят и затова ги минават по-бавно.

# 364
Исус го оставиха с най-тежката вагонетка? - ок

# 365

Исус въобще няма да играе. Боян е на последната.

# 366
Включила съм само таблета за фон. Не ми е интересно като миналата година, а и много тежки трасета, в което не виждам смисъл. Браво на Пепи с тази тежка количка. Помните ли миналата година с Калин как изписвахме по 200 и повече страници- СЕГА ЗА КОГО ДА ПИША, като не ми е интересно достатъчно? Само аз ли се чувствам така?

# 367
  • Буркина Фасо
"една идея по-бързо. абе не бързай бе"  rotfImbo

# 368

Исус въобще няма да играе. Боян е на последната.

браво на Боян, успя

# 369
  • В Града на липите
Еее, Боян най-накрая се стегна и показа, че го бива в нещо.

# 370
Две упражнения, където масата на Тома е голям негатив, особено валовете. Неговата маса спрямо масата на валовете е много голяма и най-малката неточност ги завърта, докато за някоя лека жена са почти застопорени.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2026, 22:07 от Черна станция

# 371
Аз го казах още отначало, че този сезон ще е скучен повечето участници са или дразнещи или незабележими, точно вайб на шести сезон. Затова бях изумена какви суперлативи се лееха миналата седмица. Пък най-силните жени досега, пък много силни мъже, племена и т.н. А, като гледам колко малко отговори и интерес има ми е ясно, че не е това, което уж се пишеше, че ще е сезона. Първа фаза по принцип е най-динамична и интересна, а скуката е още отсега. Плюс, че жените са средняшка работа, мъжете са копи пейст на предишни участници. Близнаците, Тома, Пепи, Жани, Емо и Боян основно са играчите.

# 372
  • Буркина Фасо
Тази година нещо са ги рекалибрирали тези люлки и по трудно се прехвърлят и затова ги минават по-бавно.
русолявата от зелените щеше да ги разкалибрира Simple Smile напред с главата на изкачване и на спускане.

# 373
Според мен за трите отбора трябваше да има различни думи. Най-добре леко различни за да се прецакат преписвачите.

# 374
Хич няма да се изненадам, ако сините паднат сега. Много са разсеяни и хаотични. Като цяло, сезона ми е доста скучен, засега. Нищо кой знае какво невиждано на арената. Но жените са силни, признавам им го. Дори котвите са силни

Общи условия

Активация на акаунт