💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 2 (07.09 - 14.09)

• 12 345
  • 406
  •   194
Отговори
# 375
  • Буркина Фасо
дали някой от сините можеше да мине 2 препятствия без да му се подсказва какво да прави ?

# 376
  • Някъде там...
Близнаците пак ли ги изпуснаха на последен пост. Строители та дрънка! Ако така редят и тухлите...

Сините са телом тука, духом ги няма.

# 377
Боян този път копче не можеш да му кажеш. Предвид че беше и с най-тежката количка, си се справи най-добре от всички. Нямаше елемент на който да се забави, дори Велизар се препъна повечко на цилиндрите от него. Беше безгрешен като цяло.

# 378
Единствената фенка на Боянския ли съм. Горкия добър човечец всички му се качват на главата

# 379
Доньо Донев е правил култовата си анимация в чест на близнаците и Александра...

# 380
  • Някъде там...
Доньо Донев е правил култовата си анимация в чест на близнаците и Александра...
Ааа, миналата година имаше други трима по-големи герои на този пост.

# 381
Единствената фенка на Боянския ли съм. Горкия добър човечец всички му се качват на главата

Не, и ние сме му фенове😀

# 382
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
От тази битка стана кристално ясно, че сините са пълни шматки. Всички се ядосваха на другите, че не си знаели трасето, а като дойдеше техният ред, също забравяха. Трябва да се стегнат и да си събират акъла, че и без това не са много силни. Боян за първи път се справи много добре с всички компоненти, че даже нямаше възможност и да дудне заради тежките препятствия.
Близнаците и Александра делят една мозъчна клетка. Но пък са решителни, нямат проблем да са все те на пъзелите, нищо че не им се удават. Grinning

# 383
Включила съм само таблета за фон. Не ми е интересно като миналата година, а и много тежки трасета, в което не виждам смисъл. Браво на Пепи с тази тежка количка. Помните ли миналата година с Калин как изписвахме по 200 и повече страници- СЕГА ЗА КОГО ДА ПИША, като не ми е интересно достатъчно? Само аз ли се чувствам така?
Очаквам до седмица даже да не се конкурират и да е по-зле дори от шести сезон. Много бавни и мудни играчи. Това ли успяха да скалъпят от толкова народ? Разочароващ каст са, хем тъпи, хем слаби. В шести сезон поне имаше силни.

# 384
  • София
Вулканите разцепиха, за пореден път.
Сините, Боянчо трябва да е първи на пангара.... Изпусна буквите...

# 385
Големи хвалби по Велизарчо Smile

# 386
През всички сезони, които съм гледала, все си мисля, че малко повече познания по физика могат да спестят много проблеми на състезателите. Но уви, досега май не съм видяла човек с разбиране на базовите положения от механиката, динамиката и статиката.
Сега сините пак сами се биха, бяха наредили и само трябваше плавно да отпуснат, ама нещо взеха да дооправят и се издъниха. А принципът на свода е измислен още преди новата ера.

# 387
И аз съм фен на Боян. Много ми е добричък.

# 388
Пламена се справила отлично.😀

# 389
Включила съм само таблета за фон. Не ми е интересно като миналата година, а и много тежки трасета, в което не виждам смисъл. Браво на Пепи с тази тежка количка. Помните ли миналата година с Калин как изписвахме по 200 и повече страници- СЕГА ЗА КОГО ДА ПИША, като не ми е интересно достатъчно? Само аз ли се чувствам така?

Седмица 1 за сезон 2026 - 108 страници
Седмица 1 за сезон 2025 - 80 страници

Седмица 2 за сезон 2026 - 26 страници за един ден и 3 часа
Седмица 2 за сезон 2025 - 71 страници

Числата не говорят в твоя полза.

Общи условия

Активация на акаунт