💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 2 (07.09 - 14.09)

• 14 281
  • 456
  •   22
Отговори
# 435
Сега верно,че може да ги забият с някакъв пъзел или друго, ама зелените бели птици не се ли замислят за опцията близнак с 100 гроша.  Или си знаят, че продукцията си ги бутат Joy

# 436
Боян с тазвечерното "изригване" може да ни изненада в бъдеще. Може тази номинация да е катарзис за него и да вземе да избухва от тук нататък и да вземе предаването на сериозно.

Ще цитирам Дяволо: Не подценявайте танцьорите".

# 437
  • София
Имам едно гадно усещане,че преливането на свежа кръв няма да е към сините.И с тази игра на блатните като че ще вкарат дама,бореща се с лошите мъже.
Сините първо трябва да загубят човек, за да се надяват на свежа кръв (или някой от тях да изтегли блато за "късметче" и да прати някой на негово/нейно място да се бие). В момента зелените са първи на опашката и аз вече писах за прозиращите отвсякъде планове на продукцията с избраната битка (още през лятото забелязахме точно каква битка са дали на блатните през тази седмица, и не само: после след обединението ще я дадат пак). Само че да се спомним пък как последните две години спечелилият първата битка за влизане от блатото после докъде стига? Thinking

# 438
За мен нивото на участниците тази година е разочароващо в сравнение с това от Сезон 7.
Липсват ми ярките характери, както и универсалните бойни машини от предходния сезон. Има и по-малко участници с изявени лидерски качества.
Исус днес прояви ненужна отстъпчивост, която може да му коства мястото в ИВ.

# 439
Аз мисля, че Исус е разбрал къде е попаднал и не му стои на момчето повече. Grinning

# 440
Близнаците отидат ли на елиминации първо трябва да минат през ковчежетата и ако оцелеят предполагам, че единият ще си спечели грошове! Не вярвам толкова рано продукцията да иска да отстрани единият, по скоро ще ги разделят в различни племена!
Добре, че в утрешната битка няма да играят сините, иначе резултата щеше да е 7-0 ! Точно между тези две племена си мисля, че ще е доста равностойно и интересно

# 441
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
"Вчера си е за вчера, днес си е за утре." Не мога просто! Тази жена, когато и да си отвори устата, все мъдрост излиза от нея. Joy
Правилно номинираха Исус. Или да се събужда и да влиза сериозно в играта, или да си ходи. Много е разочароваща пасивността му. Дунев нали му каза да не се опитва да излезе сух от водата, а той точно това прави. Ама намекнал, ама погледнал, ама друг да преценява... Няма да му се получат така нещата.
И какъв точно отговорен пост е поела Теодора? Да подава кубчета на момчетата е отговорен пост? Че и била им натрила носовете. Тази не е с всичкия си и тя.

# 442
  • София
Пламена ми е топ как все се оправдава с чужди грешки. Забавила се била, щото й бил закачен катабинерът. Че падна сигурно десет пъти по цилиндрите, забрави си дъските, едвам се качва на кулата. Ужас, колко високо самомнение има!?
Според мен трябва да дават някаква дребна награда за най-бързо преминаване на елемент. Симона и Емо бяха много бързи на въжената линия. И гъгнещата Добромира. Нещо много ме дразни в начина й на говорене.

# 443
Значи...Близнаците започват да ми стават все по симпатични с всеки епизод, Краси - също...То на фона на другите...то няма кой просто Joy
И тук си права, но някак си не мога да превъзмогна себе си да ги харесам.На фона на останалата " остатъчна част от чистенето на зърното.." предпочитам да се пусна по течението и да гледам за сеир, а не за фаворит.
Тези двамата са шумни, арогантни и от типажа:" Мен жена не може ..,". Та ако ще крушки на луната да завинтват с левия крак преметнат през дясната ръка, не могат да ме грабнат.Ама ние и други победители сме виждали на кълбета, без кълбета и т.н
Федфебелката искрено ми оправя деня, не помня скоро така да съм се смяла!

# 444
  • София

Само че да се спомним пък как последните две години спечелилият първата битка за влизане от блатото после докъде стига? Thinking

Вдигат чека Simple Smile
Впрочем споделиха ли водещите за колко пари се борят тез хора?

Последна редакция: ср, 09 сеп 2026, 00:04 от avicom

# 445
Аз харесвам Крис. На арената направо лети, не говори много, стои далеч от скандалите. Нито веднъж не го чух да е груб с някой. Мълчи си кротко в ъгъла. Когато трябва действа и не се обяснява с никой. Освен това много ми е секси.
За загубата на сините, Симона си беше виновна. Тя не умее да разпределя правилно постовете. Някак не ги преценя добре игрите и прави ключови грешки. Остави Пламена в играта и изключи Исус, щото те така искали. Ми не става за лидер. И да, много е груба и ги обижда постоянно, каруцарската.
Относно близнаците, тези са направо безпардонни. Така се печелят ИВ. Такива печелят ИВ.

# 446
Мъка ми е този сезон и мисля да го пропусна. Да, физически са добре по-голямата част от участниците, но играят някак напрегнато, припряно, сериозно, няма я атрактивността и чувството, че са там за удоволствие и да си правят кефа. Едните минават все едно са на състезание в залата и се борят за най-добро време, другите пък са мудни и неориентирани. Отсъстват и веселите закачки между участниците, то половината се изпокараха в първата седмица. Общо взето ми е тягостна атмосферата. За Лактофлор дори нямам думи Joy. Проблемът си е в мен, защото правя сравнения между настоящия и миналия сезон и отчаяно се опитвам да намеря един Калин сред новите участници, което е мисията невъзможна. А може би просто ми е втръснало. Ако догодина обаче направят племе ,,Пещерняците", с Калин и компания вътре, съм първа на линия. Satisfied
Лека вечер, банда! Blush

# 447
Миналият сезон бяха доста колоритни.
Наталия vs Чикаго Laughing
Дино vs Пекин или Коеджикова Laughing

Сега Пламена ми напомня на последната - хем некадърна, хем с голяма уста, която я ползва за хвалене на себе си.

# 448
За мен сезона е добър! Не правя сравнения, битките са ми все още интересни, съветите, коалициите... Очаквам изненади занапред! След като в подкаста на игрите Павел каза, че и той ще води съвет, че Марио ще се окаже скрита лимонка и че наистина има нещо в стая номер 1... нямам търпение какво точно е имал в предвид !

# 449
Аз харесвам Крис. На арената направо лети, не говори много, стои далеч от скандалите. Нито веднъж не го чух да е груб с някой. Мълчи си кротко в ъгъла. Когато трябва действа и не се обяснява с никой. Освен това много ми е секси.
За загубата на сините, Симона си беше виновна. Тя не умее да разпределя правилно постовете. Някак не ги преценя добре игрите и прави ключови грешки. Остави Пламена в играта и изключи Исус, щото те така искали. Ми не става за лидер. И да, много е груба и ги обижда постоянно, каруцарската.
Относно близнаците, тези са направо безпардонни. Така се печелят ИВ. Такива печелят ИВ.
Съгласна с всяка ваша дума!

Общи условия

Активация на акаунт