💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 2 (07.09 - 14.09)

• 14 281
  • 456
  •   22
Отговори
# 450
  • софия
Единственото племе, цяло племе което ме е развълнувало в този формат бяха Феномените в оригиналния им формат ("Напушляците" Joy По Саркаст Hug ).  Имаха всичко, всичко хубаво което маже да се види в ИВ. Няма да се повтори това.

През другите сезони имам любимци от всички племена.
В С4 са най-много на брой.
Сит Лъв ми е любовта завинаги.
Ф4 - тези ще са легенда Blue Heart

Та мисълта ми е - не ми е скучен сезона.
Започват да ми се оформят образите и вече симпатизирам на няколко.
 И плявата за чистене е ясна.

За близнаците (вече на плюса при мен) - ясно е че ще ги разделят. Опасявам се само, че няма да са в различни племена.
Двама еднакви за какво са им.  Успеят ли да бутнат единия на блатото, там ще го потопят.
Но пък останалия близнак ще е в силната позиция за фенска симпатия поради "прецакаха брат му".

Пламена дано отпадне тази седмица. Сините хабят усилия да се разправят с нея и да се оправдават защо не я искат. Ще се стиковат даже и с Боян в отбора, но Пламито си е отровен плевел.
То и Феномените крякаха яко по Наталия в началото, ама бързо стегнаха редиците.
При  Ура Ганите няма такъв шанс. Нито толкова качествата имат, нито пък такава харизма.
Жалко, но засега забавното племе липсва в С8.

Аз Лактофлора ще пропускам.
Рълев и Ръждето съм сложила на първо място и в двете анкети. Но ще мина и без тези битки. Не вярвам някоя от техните двойки да е победител, ама даже и да са - ми не, не ми хваща интереса.

Пп. Исус - какво прави това момче? Не съм се отказала от него, ама нещо има там... не мисля че е скатавка, и на арената единствен се обади срещу близнаците, не е шубелия.
Какво му е?

Последна редакция: ср, 09 сеп 2026, 00:22 от freespirit

# 451
Ох, сините ми бяха на сърце - чудати, цветни, интересни, но много слабички, бе 😢. Голямо разочарование е Исус - на кръста и шурикените, където трябваше да са неговите ужасно се изложи.

Аз мисля, че Исус не искаше да стои на кръста - до колкото разбирам е вярващ и не толкова самото изпитание, колко коментарите на водещия, не бяха ок. Аз съм агностик и ми беше неприятно.

Иначе сините заслужено на съвет. Хем не са физически най-силни, хем всички са с огромно его. Без Исус, който очевидно не иска да участва в това и мисля, че иска да си ходи..Много се надявам въпреки това да поостане и Пламена да ни лиши от присъствието си. Познавайки продукцията, очаквам "да се докаже" в петък.

# 452
Има развитие в позициите ми, а това поддържа и интереса ми към ставащото. Близнаците в началото не ги понасях, сега малко по взеха  да ми харесват, Пепи ми е топ, Симона също. Във възход е мнението ми и за Велизар. Рядко съчетание от ум и физически качества и известна, но поносима доза свръхсамовлюбеност. Исус обаче върви надолу. Не само че опитва да се търкаля между капките, а и на терена нещо... не зная какъв гимнастик е, но елементите с ръце му куцат и все се оказва задминат. Дунев в това отношение беше железен. Надолу и Боян - непоносими и изтерзани опити да се привлича внимание на всяка цена. Може би не е лош човек, но някъде далеч. Устойчиво трагични са ми Пламена, Теодора, Добромира. Последната не заради играта, а заради речите, изградени със словесен инструментариум от 5 думи, гласът на перачка по Зола и цялостната грубост, която лъха от нея. Тази вечер фиркана ли беше? Защото направо положих усилие, за да не сменя канала, като започна с хвалбите и мъдрите обобщения. Като цяло - интересно засега.

# 453
Включила съм само таблета за фон. Не ми е интересно като миналата година, а и много тежки трасета, в което не виждам смисъл. Браво на Пепи с тази тежка количка. Помните ли миналата година с Калин как изписвахме по 200 и повече страници- СЕГА ЗА КОГО ДА ПИША, като не ми е интересно достатъчно? Само аз ли се чувствам така?

Седмица 1 за сезон 2026 - 108 страници
Седмица 1 за сезон 2025 - 80 страници

Седмица 2 за сезон 2026 - 26 страници за един ден и 3 часа
Седмица 2 за сезон 2025 - 71 страници

Числата не говорят в твоя полза.
Моля Дяволо за арбитраж на числата. Поне според мен за първа седмица на 2026г. Страниците са 77. Толкова за буквоядството, защото не това е темата на поста ми. Кой разбрал- разбрал.

# 454
От втори сезон съм била винаги за синьото племе, но в тази им конфигурация са слаби, дори Пепи в последните два епизода не е това, което беше миналата седмица! 😂 Боян днес се справи добре , но наистина преиграва и прекалява! Дано скоро ги подсили някой от блатото, ако успеят да се отърват от Пламена!

# 455
  • София
Абе зелените мъже как маже да ги е страх от кокошки и коза? Добре, че в “стопанството” няма биволица 😂

# 456
До тук единствените мъже които мога да си представя на финал са Крис и Велизар, другите въобще не ги виждам на ниво .

Общи условия

Активация на акаунт