💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 2 (07.09 - 14.09)

• 17 392
  • 497
  •   60
Отговори
# 465
  • Sofia
За мен това е сезонът на странниците, като започнеш от Пламена, която няма връзка с кораба майка, минеш през непорасналия хиперактивен дечко Боян, закотвен някъде там на ниво втори клас, първи срок. Продължиш с Пепино, който въпреки че се справя добре, го играе скрита лимонка и сив кардинал. Много хитро, тихо и подмолно почна да ги пуска по пързалката. Бате Емо - учудващо пъргав за годините си, упорит и последователен сръдльо, който трябва да има тежката дума. Теодора - всезнайка и шматка, фалшиво ухилена с всичките си 32 зъба. Жената-войн - Добромира, новата Божинка, ръсеща бисер след бисер. Недоразумението с изцъкления поглед и русия перчем - Жани, която ми е едно към едно с духчето Доби от Хари Потър. Има и още, но не ми се пише, и засега толкоЗ.

# 466
  • София
Юлия е най-красивата участничка този сезон според мен. Blush

# 467
Марио е много добро, умно и възпитано момче. Казва това, което мисли. Дали е влюбен или не е влюбен ще разберем в бъдеще, а бъдещето на Блатните се пише, тоест е написано от сценаристите.
Точно това е, думите на Марио са по сценарий от Великата продукция...

# 468
Симона е много добър играч и силна в много елементи, но има много дърварски подход към съотборниците си. Чак ми е чудно, как успява да се справи с децата, които тренира ( ако не се лъжа, така казаха във визитката ѝ). Пламена според мен има някакви проблеми, свързани с възрастта - такова забравяне и отнасяне е доста типично. Обаче не мисля, че нашокване на канчето ще ѝ помогне особено. Бате Емо някак по успява да ѝ влезе под кожата. Добре е да поговори и с Боян малко да се пообере. Боян, ако остави на заден план театралниченето, може и повече. Проблемът чисто физически в това племе е, че нямат нито един истински як мъж и в такива силови битки издишат.
Хе, червените, дето до един са ми непоносими, даже и в дамската част имат "танкове" от типа на Добромира. За онези двечките трътчици не съм много сигурна още. Даже Теодора ми изглежда по-силна от тях.
Много ми стана жал за Тома с тези животни как се чувстваше. Особено в курника...аз на негово място дори не бих стъпила вътре. Затова и в такива риалитита никога не бих влязла.

# 469

Иначе няма какво да добавя -всичко сте казали.
Сините са като пътуващ цирк -всеки с номерата си.🥳 Абсолютни шматки!
Марио си е измислил сюжетна линия за всяка локация -сега е влюбен. 💓Много ме кефи ,как минава уж през различни емоционални състояния ,но със стоун фейс😶
Стискам паци да ми оставят Понтония! Без нея няма да е същото...Мачкай,Понтони👍

# 470
Много са съм разочарована за сега от каста. В трите племена няма нито един с аура на фаворит. Да, има някои силни, има сигурно и някой умен Grinning, но просто никой не ме кефи, така да си кажа "ей го новия Калин" Grinning няма какво са се лъжем, Калинката вдигна много нивото и аз лично не мога да не сравнявам. Например Симона е много силна и се справя супер на трасе, но като човек ми е някак много неприятна.. как да я харесам. Същото и с близнаците и т.н... участниците имат кофти вайб, излъчване.. и не говоря за физическа красота, ами просто... надявам се, че има и други хора, дето го усещат това и през екраните.

Иначе много ми се иска жълтото племен да са в играта. Има силни мъже, и жени, и въобще... похабен потенциал, дето ще си изгние на блатото...

# 471
Юлия е най-красивата участничка този сезон според мен. Blush

А Крис е най- секси, за всички сезони! Heart

# 472
Ах, да, Марио забравих. Съгласна съм с теорията, че си измисля сюжетни линии, за да е интересен и да трупа актив, та продукцията да го подбутва да продължава напред.
От жените и на мен най-много Юлия ми хареса. И аз да бях Марио, към нея щях да се насоча - мила, женствена, красива. Що не се влюби примерно в Добромира или Елица?
Крис, беше много горещ на визитката. Чак започнах да си вея с ветрилото, а у ММ долових една лееека ревност.

# 473
  • В Града на липите
Марио ми изглежда влюбен в Юлия, колкото Калинката беше в Гизем. Пуснали са им сценарий, за да вкарат някоя интрига и да раздвижат действието. То не че има какво да се прави на тъпото блато, освен да гониш комари и да си разказваш живота. 😄
Надявам се всички Обречени да се върнат в играта. Изглеждат ми свестни и интересни.
Синьото племе има нужда най-вече някой да ги организира. Те трасето си го минават, обаче не си разпределят правилно постовете. Абсолютна разпасана команда. Снощи особено, почти никой не беше разбрал в началото какво да прави. Въртяха се като заклани кокошки по това трасе.

# 474
Крис е много красив и секси, но не ми харесва как гледа - лошо и злобно. Въобще се абстрахирам от визитката му, дето са го карали да се прави на велик и интересен, ама нещо лош поглед има, но да видим. Той не говори и не го дават много сега, та може и да греша и да се окаже мила душа хаха

# 475
Този сезон на мен ми е "Игри на Егото", сякаш нарочно са ги селектирали по това, кой се има за по-по- най, и все се мъчи да се покаже или не търпи друго мнение, и то не само при сините. Обаче Нова пак изпревари бТВ- ей, последните колко сезона Ерген направиха и нищо, а ей, на- пак любовни вълнения, и то на втората седмица в Игрите! Stuck Out Tongue Winking Eye Иначе и на мен все още сезонът ми е интересен, по- лесно ми е без фаворит, но и без големи дразнители - напоследък не мога да понасям най- вече Тедито, хитрушата и многознайка, нямам търпение скоро пак да я номинират, ама май ще си почакам доста...Струва ми се, че започват да ни настройват кой може да е тазгодишният победител- това хвалене на Велизар на това ми мирише, макар и още без титла от Продукцията. За сега няма лошо, той заедно с Крис и близнаците са ми на мен прогнозите за финал при мъжете, а Симона и Мира ги виждам също на финал от жените...Според мен довечера ще паднат Вулканите- ако правилно разчитам репликите на Ивет, а от Жълтите може би Юлия ще захрани със свежа кръв Зелените?...

# 476
Големи шматки бяха снощи сините.
Все още нямам любимо племе, нито любими участници. Хубавото е и че няма такива, които много да ме дразнят. Почти всички са ми неутрални. Засега и не виждам у никого потенциал да стане наистина харесван образ. Има си някои плюсове и това положение - поне няма да се ядосвам за това кой е победил накрая.

# 477
Оф, тази Теодора-Фабулата с голямото КПД ми е много анти, подозирам обаче,че ще я влачат до обединението трябва им на продукцията

# 478
Помеже всеки път се стига и до красотата на участничките, тази година май са по-зле като цяло.
Най-добре е Александра с разлика пред всички останали.
Жаси в тяло е супер също, идентична с Александра, ама се е окепазила яко в главата …-‘а все пак толкова й е капацитета.

На мен Юлия от блатото най-много ми харесва. Освен, че не е обезобразена с корекции, като държания е супер готина и свежа.

# 479
  • София
Да, ако гледам само опаковката, и аз съм Hands ThumbsupHands Thumbsup за Крис Grinning. Но нещо ми мутрее и той, ще видим.

Няма как да намерим втори Калин Blue Heart, аз все още се чудя как и един съществува в наше време, че и участва в това чудо.

Общи условия

Активация на акаунт