💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 2 (07.09 - 14.09)

• 27 367
  • 744
  •   62
Отговори
# 735
Аз харесвах Симонка, но с тези чупки и държание нещо ме загуби. То вярно със сините не може никой да се справи, но и нейното не е начина.
Харесвах и Мария, още я харесвам-умерена, борбена, впечатлих се как се е изправила и преборила.
Кони е сладко дете, но е тежка, слаба в ръцете, ще е котва за мен.
Елена абсурд, но тя е доста повратлива и се нагажда си мисля, ще използва това.
Блатните не знам, впечатлих се от Юлия, но щом влезе и край-потъна с размислите , абсурд просто и тя е за коалиции по пол, още не се запознала и видяла хората.
Александра ми харесваше, характера обаче йок.
И дотук с жените. Другите няма да изреждам.
Мъжете от блатото всички ми харесват, без културиста, жените и тях, ама след Юлето просто не знам какво да очаквам.
Близнаците ще им видят сметката е ясно, каквото и да правят са нарочени. Крис ще го държат за плакнене на очи, той е добър на терен, но някак не говори , страни. Матейчо е нарочен и ще ходи на номинации, докато отпадне, жалко, харесвам го. Покера е силен, пръска чар, говори много, но някак не е като близнаците и другите от блатото си мисля. Притеснява ме Велизар, бях го харесала, ама той на Императорчето копира играта. Нещо ме притеснява дали няма да го бутат нарочно и да е богопомазан. То си личи по репликите на Павел накъде клонят боговете. Сензацията дълго ще стои си мисля, както и Велизар, харесвани са и са отличени.
Лошото е , че пипат и инвентара на битките , там ако нещо са изпуснали да се застраховат, пада по друг начин набелязания и няма нищо честно вече.
Вече съм за близнаците (който остане днес) , то се е видяло, че тази ще разкара май единия.

# 736
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Колкото повече гледам, толкова по-малко харесвам някого. И това въпреки че от самото начало харесах само няколко човека, но и те се сриват бързо надолу. Силните на арената нещо не се показват като читави хора, а ако някой от слабите е читав, той пък няма да се задържи дълго.
Общо взето виждането ми за племената е следното:
Сини - много его, много суета, малко психика, малко сили.
Зелени - много его, много сила, малко акъл.
Червени - много его, много вятър между ушите, спорни умения и акъл.
Общ знаменател - много его и малко мозък. Не е добре положението, ситуацията не е хумористична.
Пепи на последния "пъзел" игра така, както очаквах да се представя от самото начало - лигавене и мрънкане, без никакви усилия и старание.
Симона е силна, но поведението й започва много да ме смущава. Чудя се как се държи с дечицата, които обучава. И тях ли подиграва по подобен начин, когато не се справят?!:close:
Добромира също е силна, но на горния етаж е абсолютно празно, само паяжини се ветреят.
Константинели може да силна физически, но много й личи, че е на 19 - няма опит, няма съобразителност, няма бърза мисъл. Пълна пешка е социално.
А Теодора явно е решила да се осланя единствено на социалната си игра, но нещата не сработват така, ако не ставаш за нищо на арената.
То играта по принцип си е патова за жените, защото трябва да са много силни, истински силни и мощни жени, за да са равни на мъжете. Иначе се получава това, което гледаме осем сезона - мъжете са нужни в първия етап, защото иначе племето няма сила и е обречено да гние на кофти дестинации. Съответно търпи глад, лишения, натрупва се изтощение и отслабва още повече.
Да, ако решат всички жени от всички племена да се обединят около идеята да се гонят само мъже, тогава биха могли да се обърнат нещата, но не зная дали е съвсем приложимо, предвид факта, че не всички се познават. Но като цяло не е доизмислена цялата концепция добре. Трябва да има двама победители - мъж и жена, както си е в Десафио.

# 737
Значи само ще кажа...спомнете си Сезон 7 и представянето на Ръждавичка. Никой не я пипаше или номинираше от мъжете, напротив пазеха я, защото беше много силна и ги гонеше по възможности. Сега погледнете този Сезон...Една Симона и една Мария пролет не правят.
Сега да се върнем пак на Сезон 7 и женската завера, която прави племето 5-6 седмици на Изолатора, щот си изгониха мъжете и пазеха само Мирослав.

Толкоз за женската завера. Тъпа парчета са жените и при червените и при зелените.

# 738
Интересно, но този сезон няма някой, който чак толкова много да ме дразни. В същото време май нямам и любимци вече, защото Симона определено ме разочарова, Исус също, Матей и той.

Не намирам нищо особено специално в Крис, нито пък в Пепи.

Но ми е интересно и игрите с някои изключения като последната, са ми много по-интересни от минали години.

Предаването също има потенциал за развитие и откъм каст. Замислих се, че досега не са вкарвали мулати, или от друг смесен произход, или направо да издирят някой изгубил се американски тюлен.

# 739
  • София
Ще допълня и нещо друго: почти всеки втори тук се оплаква че още не може да си хареса никого за любимец. Аз тук бих изразил еретичното мнение: това всъщност изобщо не е лошо, дори е много добре. Защото е ясно че продукцията ще прецака всички (без един) така че да си нямаш любимец означава, че разочарованието ще е по-малко (или никакво) от маневрите на продукцийката за да си прокара сюжентните замисли.

# 740
Аз харесва Близнаците, Боян, Симона,  Мария, Жаси, Марио.
Бях захаресала и Юлия...обаче с тея заявки за женски завери рязко я отхаресвах.

Най-красива ми е Александра. След нея е Юлия. От мъжете..сега ще ви изненадам Иван Близнака. Секси е, непукист е, раздава се в играта, има характер, над нещата е, абе бомба е. Grinning

# 741
Аз мисля че е рано за любимци. Ако не се лъжа миналия сезон на Калин му дадоха ефирно време и блесна доста близо до сливането на племената така че не очаквам някоя “звезда” да изгрее още първите 2 седмици. Първо трябва да се отсее малко масовката. Първите седмици винаги са посветени на дразнителите като Наталия и сега Теодора, Жаси, Йоана и компания. Все пак следя от близо хора с потенциал според мен да блеснат пък да видим дали ще уцеля с някой.

# 742
Еми, да си имаме уважението. Близнака първа си заплюх и оповестих. Няма да ми мътиш водата. Ти си за Марио и точка. Smile (шегувам се, извинявай)

# 743
Това с жените е органично заложен казус във формата. Ако един отбор си гони силните мъже затъва. Ако гони жени те се чувстват прецакани и се обединяват за да гонят мъже и пак затъват. И губим качествени играчи в името на равноправието. Играта се опитва да управлява процеса с нечестни намеси и става още по-зле. Според мен по-правилно би било да се повиши ценността на жените като се вкарват не само силови и тежки (мъжки) упражнения, а смесени 50:50 мъжки и женски такива (баланс, изометрия, ловкост, хладнокръвие). Тогава жените няма да са рационалният избор за гонене, защото ще печелят игри.

П.П. В момента високият ръст на мъжете е голям плюс. Но може и да се измислят игри с провиране през тесни пространства (като преминаването през усукано въже по стена), където ръстът ще пречи.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2026, 19:23 от Черна станция

# 744
А кой иска жените да бъдат по-високо ценени? Неприятно ми е да го призная, но дори и на участничките като че ли им харесва да блъскат и да се доказват повече във физически битки с мъжете, отколкото да имат възможността да  побеждават с бърза и остра мисъл, сръчност и хладнокръвие. Ядосвам се, гледайки ги така, но до едно време, после махвам с ръка и каквото, такова.
Мария и Симона виждам като по-умни жени в сезона, освен физическите им възможности. Надявам се да стигнат много напред. За Юлка първото ми впечатление не е да очаквам много, но за приятни изненади съм винаги отворена.

Общи условия

Активация на акаунт