💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 2 (07.09 - 14.09)

• 31 991
  • 898
  •   18
Отговори
# 885
  • В Града на липите
Ако Мария се разменя с някой блатен, нищо чудно да върне Марио в играта.
Обърках се вече, но имаше ли такъв куфар? А може да са измислили още по-гадни куфари. От промото ми се стори, че са вкарали нещо ново в играта.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2026, 00:03 от hrissi_sz

# 886
  • София
А може да са измислили още по-гадни куфари.
Там случайни неща няма. Винаги измислят точно каквото им е нужно за сценария (сюжетната линия де).

# 887
Бях за Иван, защото смятам, че жилетките са прекалено голямо предимство за жените. Че като и гледам бутовете на Симона тя може и да тежи колкото Иван. А ако беше Исус?
И разбирам жилетката за тичането, скачането, катеренето... Ама защо е при хвърлянето и накрая на кубчетата? Нали целта е да тежи и да изравнява силите, а не да пречи на движенията.
И ако е въпрос на изравняване защо не слагат жилетки на жените, когато стоят на колчетата?  Хем са много по-леки, хем с малки крака. Че и природно по-издръжливи.

# 888
Понеже утре пак има "мистериозни куфари", смятам, че ще има интересен обрат, ще има според мен спасени, но нека не е Пламенка, че трябва да се доказва на арената, надявам се Исус да се спаси, че е читав, от промото сред номинираните само Матей не видях, което би значело евентуално, че той е отишъл на блатото и е върнал Марио (няма кого другиго да избере), а другите или са се спасили или са взели размяна с други играч от племе и т.н, но предстои да видим.

П.П Тия близнаците Иво и Иван взеха да излизат в по-интересна стратегическа игра, интересни са, Юлия би запълнила празната женска сила с Александра.

# 889
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Че те всички са така - голямата награда е химера, ама да те дават дълго е основната цел. Заради нея си жертват здравето.
Вярно е. И също казват, че няма лоша реклама, но аз не съм на това мнение. Някак не мога да възприема, че човек с достойнство би искал да се показва как се излага и да буди само смях и подигравки. Ако е някой, който има какво да покаже, дори да не спечели, присъствието му там ще е оправдано по някакъв начин. Но да си клоунът на предаването не го разбирам, въпреки че у нас с простотия най-лесно и бързо се става известен.
Симона е силна и се справя добре с физическите компоненти по трасето, но май мисленето и логиката са й ахилесовата пета.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2026, 01:02 от Reinа

# 890
  • София
Играта беше интересна, като изключа тъпата жилетка. Като ще се изравнява на такава битка - да измислят нещо друго - повече халки за преминаване, повече стъпала и ключът да е по-отдалечен - нещо такова. Има какво да се измисли. Не и тъпите жилетки.

За битката:
Иван - страхотно се справи, навреме се усети за халките, че да е с жилетка е излишно (дали първото беше за перчене или реши, че ще губи време, за да я сваля - той си знае). Всеки елемент мина добре, стрелбата му куца, но в никакъв случай не е чак слаб, просто се показа средно ниво. Умен избор за спасен - Пламена е по-слаба от Теодора, но тя така или иначе е в най-слабото племе към момента. Червените са им по-голяма конкуренция - логично тях да прецака.С наградата също - логичен избор.Все още не го харесвам, но за разлика от брат му - той има шанс да ми мине към плюса.

Симона - страхотно представяне днес, с лекота и спокойствие си мина елементите. Подозирам, че ще има проблем на пъзели тип логика - бая се забави именно на стъпалата - но тепърва ще видим. И с риск Diavolo да се разсърди 🙂 - но тази Симона според мен ще победи Симона от сезон 7 - особено ако има и плуване.

Добромира - толкова неприятна ми стана, че единственото което ще кажа - брей Дежа ву - пак гледам военна от червените с превързана ръка. Дано тази поне не я гледаме до края като другата, но не мога да отрека, че Добромира поне на арената е много добра.

Блатни - очаквано и логично. Първи съвет - основният виновник да са там - ще го изгонят. Шансът му беше, ако някой от другите не можеше да издържа повече и да беше измолил да е той. Явно все още няма такива.

Съветът утре - надявам се Пламена или да отлети към блатото и да прати силен мъж - че тя знаем е най-можещата, ама така да си разчисти конкуренцията. Или да отиде на битката и да отпадне.
Иначе се надявам Мария да се спаси, ако не - то да се върне с победа и 100 гроша.

# 891
Много взе да ми харесва Иван, истински доблестен мъж . Няма да си играе с чувствата и разбира се, ..в смисъл ако тя се напъва, няма да я светва я . Тя си е виновна, той брак не и е предлагал реално, че да се е заблудила ...JoyJoyJoy

# 892
  • София
Ама Томата каква усмивка отпра като видя саламите - тези бели зъби с тази черна брада около тях Simple Smile
Мхм,гледаме значи в една посока Simple Smile Повечето тук наблюдавам,че плакнат.
Интересен,наситен епизод.Близнаците тук ми харесват,светата троица(вече квартица) при червените-също.
Но Жани сензацията и дружката й с поглед на рептил,сори.Все пак те са направо духовно извисени пред писателката и Пламена.
Такова дъно,думи нямам.Той бате Емо хубаво й го каза-като го подкрепя,той спаси ли те.
Утре се очаква цирк,драма и още нещо Simple Smile

# 893
Този епизод много се забавлявах с близнаците, от няколко епизода вече не са ми дразнители, големи са скици и им признавам, че са сред най- подготвените! Ако стане и влюбена двойка след финала с Алекс - още по- добре! Sunglasses Че и стратези големи! Само защо пак Теди отърва пак кожата....мъка ми е голяма вече да я слушам, тя, и Жанито Неотразима са ми единствените неприятници...Чудя се какво ще стане при червените, че Краси така реагира? Да не би Пламена да е изтеглила късмет да ходи при тях, хаха....
Редактирам се, съвсем бях забравила Марио, да, може той да е тази "приятна изненада" за червените....

Последна редакция: чт, 10 сеп 2026, 23:53 от Orangina

# 894
"Бутовете на Симона" за малко да Изпразнят кухото съдържание на еднояйчните( само 20 см по-дълги крака и ръце) и СтроиТеля дето едва крепеше дъските , беше аут. Сори, ама не гледаме предаване от типа Аушвиц "манакен".
"Тъмният "цвят на Йоана явно пречи само на комплексарите,тя е не по-малко силна и не по-малко слаба от останалите 90 процента жени в предаването.Но те я смазаха психически Най-доброто е че на синхрона тя го осъзна и има реален шанс да се пребори, ако не тука игрите , то в живота си.Не мога да кажа същото обаче за една голяма част от останалите "играчи", които като мърсОли по носна кърпичка са се залепили .

# 895
Понеже доста хора видях, че пишат за Добромира дали не е пияндурник.Smiley
На мен много ми прилича на попфолк певицата Дебора и по характер и по външен вид(изклъчваме мускулите).

# 896
  • София
Как майсторски ги преметна Иван момичетата 👏🏻. Сега беше моментът -  после ще е късно. 😂 Честен бил, откровен - да, бе, да 😂.  Разби женската коалиция в зародиш 👏🏻. Надявам се Александра да се прави на влюбена и да го пусне по пързалката на по-късен етап 😉. Но едва ли - просто й трябва протекция за колкото се може по-дълго.
Яд ме е, че Симона за малко не успя, но Иван - уникална змейка. Пък и с по-дълги ръце / за достигане до варела/.
Да те бият с толкова малко - много боли…
Крис да се стяга, че и неговият ред идва 😉
Иван се очертава като най-сериозния претендент за победител.

Червените са глупаци - лишават се от силен играч за следващата битка за територия….

# 897
Между другото от промото за утре се очертава водна битка и като знаем  ол старсовете които ще играят на нея Дино и Цвети нямат шанс , ако помните пети сезон знаете колко добра плувкиня е Цвети , така че ясна е работата

# 898
Цоп и от мен - привет,привет:) Радвам се на решението на Юлия много - ако пиехме всеки път при споменаване на "женска коалиция" ехее...затова сега доволно.Beers
Засега - ок, няма супер любимец освен може би Симона. Обичайните заподозрени - близнаците, Крис, Пепи, Тома (да:), Тончо..

Надявам се Пламена да поеме пътя към вкъщи милата -

Общи условия

Активация на акаунт