💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 2 (07.09 - 14.09)

• 38 412
  • 1 055
  •   272
Отговори
# 960
  • España
Здравейте ! Попрехвърлих накуп няколко епизода . Това с капитанските битки и спасяването не е доизмислено : как например ще се процедира ако някой капитан е номиниран ?! Кого ще спасява , ако не себе си ?!

# 961
Здравейте ! Попрехвърлих накуп няколко епизода . Това с капитанските битки и спасяването не е доизмислено : как например ще се процедира ако някой капитан е номиниран ?! Кого ще спасява , ако не себе си ?!
Ами ако си спечели битката нека да се спаси. Пак е по-добре от тъпотията с кутиите.

# 962
Включвам се и аз в сезона, макар че не съм гледала и чела тук всичко. Обаче не разбирам възторга по близнаците ,те са едни завършени хладнокръвни егоисти и с огромно самочувствие. Това,че са способни не значи, че трябва да колят и бесят, а те явно имат такава настройка . Особено превъзходството и насмешката, с която гледат на жените , снизходително , много ме дразни. Изобщо много говорят ,а такива мъже обикновено не са читави.

# 963
Включвам се и аз в сезона, макар че не съм гледала и чела тук всичко. Обаче не разбирам възторга по близнаците ,те са едни завършени хладнокръвни егоисти и с огромно самочувствие. Това,че са способни не значи, че трябва да колят и бесят, а те явно имат такава настройка . Особено превъзходството и насмешката, с която гледат на жените , снизходително , много ме дразни. Изобщо много говорят ,а такива мъже обикновено не са читави.
Абсолютно съгласна. Това, че са добри спортисти не ги оправдава като насилници, а те са баш насилници.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2026, 20:37 от Tilda Moon

# 964
  • София
Оо, започваме ударно с кутиите на късмета.
Искам дуел Мария - Пламена и лесни 100 гроша за Мария.

# 965
Пламена е страшна късметлийка .

# 966
  • В Града на липите
Айде, честито. Пламена ще продължава да ни радва. И нас и ураганите.
Мати от голямо друсане и опипване дано не отвори блатото.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2026, 21:11 от hrissi_sz

# 967
Е,не Пламена остава
Жените дразнители и слаби звена и в трите племена остават
И сега кой ще си ходи според вас
Искам да е Боян ама....

# 968
  • София
Еееее, хахахаха
Някой редактор услужливо е казал къде да седне Пламена. И точно тя е първа и категорично не искаше смяна на кутиите.
Дооообрееее

Пламена каза, че има рожден ден. Кой Юни или Юли сме? Трябва да е края на Юни или началото на Юли май? Защото на нея и нямаме зодията. Simple Smile

# 969
  • София
Пламена каза, че има рожден ден. Кой Юни или Юли сме? Трябва да е края на Юни или началото на Юли май? Защото на нея и нямаме зодията. Simple Smile
На 3-ти Юли е снимано това.

# 970
Оххх тая лигня  Боян не го издържам
Лигльо пълен

# 971
Много жалко. Тази истерична жена Пламена остава. Това с тези сандъци е изключително тъпо. Някакви посредствени хора като Понтония остават, за сметка на доста по-адекватни. Дано Мария има късмет!

# 972
Сигурно сандъчето блато никой няма да го изтегли .

# 973
  • София
Супер. Значи е Рак като мен. Simple Smile

Офф този лигльо Боян. И Матей преди него. Като започнат да обикалят и да се лигавят много ме ядосват.

# 974
Тоя все едно е Жокера. Отвратен съм.

Общи условия

Активация на акаунт