💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 2 (07.09 - 14.09)

• 45 341
  • 1 217
  •   47
Отговори
# 1 095
Този малоумник Павел за какъв се взе? Че щял да праща Матей на блатото ако се представел така следващия път? Този нормален ли е? По кои правила ще го направи тъпанара?

# 1 096
Представяте ли си на тази битка да беше Пламена вместо Боян, щяхме да гледаме финал преди финала!

# 1 097
Не разбирам какво толкова лошо намирате в поведението на Боян? Дори Матей спря да играе и му се радваше да го гледа. Боян си мина перфектно халките назад и показа и техника, и сила, и координация, не е забранено, така че.

Исус нямаше желание да играе просто и това му личи много отдавна, а Матей е за пълнеж, нито съвсем слаб, нито точно силен. Според мен тренировките, проведени от военната, само го измориха, а не му помогнаха в случая, както самият той отбеляза.

# 1 098
И тримата са ми много симпатични като личности. Усещам ,  че както каза Дяволо , Исус се е отказал отдавна , вероятно е искал да се махне , това ми говори "конското" за изпроводяк. Чудя се дали Марио няма да пасне добре в синьото племе . И едрия брадатко също

# 1 099
Абсолютна гавра с Исус.Слагат жилетка 15кг на човек,който е 50кг и накрая го изкарват,че едва ли не се е предал..Не винете водещите,всичко е продиктувано от Боговете и те само изпълняват каквото им се каже.

# 1 100
Тая битка, беше пълна пародия. Матей и Исус, направо се влачиха по терена. На техен фон Боби изпъкна. В действителност сигурно Пламена, щеше да бие и тримата на трасето, ако беше с тях.

# 1 101
  • Be realistic - plan for a miracle.
Много селско нареждане с ръка прави Добромира.

# 1 102
  • София
Ужасно проста жена е Добромира.

# 1 103
Ужасно проста жена е Добромира.

Ми само като й видя гнусните татуировки....

# 1 104
  • София
Срам за българската армия.

# 1 105
Военната пача вика на друга че е злобна...Муахахахахаа

# 1 106
Абе Добромира да не е на другия бряг?

# 1 107
Дами и господа, лицето на българската армия в цялата и прелест. Плаша се, че такива индивиди ги водят войници и пак на нашите данъци лежат.

# 1 108
Срам за българската армия.
Егати нивото …. затова от време оно им викат зелени чорапи Simple Smile

# 1 109
Тази пиянка Добромира задмина и Софи Маринова по селяния Joy
А Боян не го дишам с това клоунско държание. Иначе браво за представянето на битката. Но повече ще му подхожда Биг Брадър

Общи условия

Активация на акаунт