💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 2 (07.09 - 14.09)

• 48 789
  • 1 316
  •   22
Отговори
# 1 230
  • София
Кой идиот измисли тези правила? Спъват по-добрите атлети.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2026, 20:33 от Diavolo

# 1 231
Дино голям сладур. Липсваше ми, толкова добродушен и свеж. Цвети е зле, направо си я влачи.
Трябваше и онзи образ да поканят Гатьо. Ако бяха двойка с Дино щеше да е голям майтап.
Дино колкото уж лежерно кара и със закачки, доста подготвен и добър е, а има и хъс за победа.
Тези май ще загубят в облога, ако Цвети съвсем не се изложи, то Дино ще се класира.

# 1 232
Варели, Дънери, Топчета... припева от химна на ИВ

# 1 233
  • София
Цвети ще провали отбора. Очаквам да е много зле на масата. Добре се смениха Калоян и Ръждавичка, нищо че потръгна зле. Ще се стиковат и втория и третия път би трябвало да е по-лесно.
Дано... Че мога и да отпиша този трагикомичен ЛактоФлор. 😠😡

# 1 234
Цвети е гола вода с плуването, но като навигатор е добра, за кратко стопиха преднината. Но и Дино е мн. добър.
А Калоян няколко пъти видя какъв е пътя на топчето и пак не можа да се ориентира, когато него започнаха да го навигират! 😀

# 1 235
Дяволо, не се ядосвай. И да падне Ръждавичка ти остава Ванчето. По-бодро де.
Аз съм за Дино.

# 1 236
Дино голям сладур. Липсваше ми, толкова добродушен и свеж. Цвети е зле, направо си я влачи.
Трябваше и онзи образ да поканят Гатьо. Ако бяха двойка с Дино щеше да е голям майтап.
Дино колкото уж лежерно кара и със закачки, доста подготвен и добър е, а има и хъс за победа.
Тези май ще загубят в облога, ако Цвети съвсем не се изложи, то Дино ще се класира.
Такъв беше и в миналия сезон Дино, докато им взеха храната Simple Smile сега си е във форма и не е гладен.

# 1 237
  • София
Калоян би трябвало да се справя по-добре с навигацията и с управлението на масата. Леко съм учуден, но с тези затъмнени очи си е пародия. Това е съвсем друга дисциплина.

# 1 238
Цвети защо изобщо е викана за all stars? В нейния сезон беше бекрайно слаба, а и не е интересна като образ.

# 1 239
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Харесва ми играта на масата, забавна е. Ако не бяха със завързани очи, нямаше да има никакъв съспенс.
За Дино съм, въпреки че той наистина я влачи Цвети като найлонова торбичка. Защо не се е постарала да се научи да плува, като знае, че ще участва? Дино, ако беше сам, е абсолютно равен на Калоян и Ръждавичка, просто найлоновата торбичка го спъва. А и ориентацията му е много по-добра от ориентацията на опонентите.
Не чух какво ще е наказанието, ако зелените не познаят победителя, но ме забавлява и притеснението им.

# 1 240
  • София
Дяволо, не се ядосвай. И да падне Ръждавичка ти остава Ванчето. По-бодро де.
Аз съм за Дино.

Ваня не ме интерсува особено.
Вълнуват ме само Фифо и Ръждавичка.
Ваня ми е трета опция, но на светлинни години след тях.

# 1 241
Цвети защо изобщо е викана за all stars? В нейния сезон беше бекрайно слаба, а и не е интересна като образ.
Щото хората са им отказали с различни мотиви. Всъщност едни от най - добрите, интересни, цветни, сложни играчи не са тук.

# 1 242
Голяма скука с тези топчета ще се получи. То и повтарянето на вчерашната игра пак е скучно, но с топчетата при затворени очи ще гледаме до не знам кога си. Защо ли си мисля, че така сигурната победа на Калоян и Ръждавичка може и да не бъде такава. За сега не виждам как Продукцията може да повлияе на резултата, ама с "нея" никога не е сигурно. Аз харесвам и Дино /много ми е забавен и не ме натоварва/, и Калоян. Така че, мога да прескачам от лаптопа на ТВ-то, че не ми се мести. Слушането ми е достатъчно.

# 1 243
  • София
Бахти и пародията. Тези продуценти са трагедия.
Цвети е срам за Игри на волята.

# 1 244
Добре де на втори етах от играта като останат наполовина, няма ли да да ги размесят пак тези Ал старс? Някои съвсем не си подхождат с партньора.

Общи условия

Активация на акаунт