💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 2 (07.09 - 14.09)

• 49 107
  • 1 316
  •   39
Отговори
# 1 275
  • София
Ами добре. Бях за Ръждето, ама и така става, поне ще има още смях с Дино. Grinning

# 1 276
Аз съм доволна от резултата от битката!
Прехвалените герои аут, особено Ръждавата генералка! Дино си е Дино! Той си е от тия, дето вари ги, печи ги, все ще са си те! Влачи я Цвети, ма я довлачи! И все пак успяха да се сработят! Въпреки къчовете!
Другата двойка имаше проблем с координирането на топчетата!
Зелените заложиха на имиджа!

Последна редакция: сб, 12 сеп 2026, 21:27 от Anhela_a

# 1 277
А защо пък трябваше да е трасе играта? За да е по-удобно за Ръждавичка? В тази игра очевидно грябваха и други умения, които тя просто няма. Случва се.

# 1 278
Напълно заслужено Дино би Ръждавичка и Калоян, плюс че влачеше и Цвети. Лафовете му са много забавни, бисер след бисер. Жалко, че му се падна такава партньорка, тя изобщо не е наградила в нищо.
Като цяло беше забавно и интересно и то заради Дино, каква огромна разлика с настоящия сезон. Близнаците как се ядосаха, заложихте на куц кон, митовете се оказаха преувеличени.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2026, 21:29 от Jess!

# 1 279
Всъщност Дино игра срещу трима реално.
Ръждавичка блести, когато е с племе (отбор) и то феномените , защото и бяха като щит, чувстваше се защитена, обгрижена. Сама не става срещу някой, видя се и с Радостина как падна, при това Рада я осмивахме , като слаба и блатна. Помня в индивидуалните морски как Ръждавичка даде знак на Пекин, че ще играе за тях. Дино беше съкрушен и викаше какво да прави от брега, ама не и не. Беше решила да саботира отбора си. Отделно как се залепи за Пекин и Рада , като дойдоха и почна срещу своите да действа. Това не се забравя. Как съсипа Лапунов също. Сори, Дяволче, разбирам те, хубавица е, ама характера и е меко казано подличка.
Да не говорим, че и двете двойки бяха със завързани очи. Цвети по-малко пада от гредата дори. Но , ако беше с Калоян нямаше да е победител. Дино износи цялата битка сам. Браво!

# 1 280
  • София
Тази трагикомична битка не е показателна за нищо.
И няма смисъл да се правят каквито и да било изводи.
Това не е Ол Старс, а ПАРОДИЯ.

# 1 281
Ако беше било Ръждето друга песен щеше да пееш, оди за координацията и уменията й щеше да пишеш Simple Smile
Също така Дино усети много добре масата. Как леко разтърсваше масата за последното топче. Мислещ играч е.

# 1 282
Дяволче, не се ядосвай. Мисля, че не с умисъл. Излагам ти факти:
1.Цвети не може да плува. Това помага на другите. Но не можем да отречем, че положи всички усилия.
2. Топки 50 кг, високи кубове. За Дино е много по-трудно.

Проблемът бяха топчетата. На 95 пр. съм сигурна, че Дино успя да запомни разположението на масата. Цвети добри команди даваше и не на последно място и тя самата успя да си вкара бързо топчето.

Разбирам те напълно защо се ядосваш. Така бях аз за Момчил.

# 1 283
Интересното е, че няма участници от всички сезони! Някои вярно са поостарели, но пък тоя сезон има рекорд за най-възрастен участник! Пък той не се представя зле за годините си! Дори и да издиша на моменти поне не се предава и скатава!

# 1 284
  • София
Това стана ясно още в момента в който се разбра какъв е точния формат. Аз точно тогава ги отписах и изобщо не се вълнувах от това кой на коя битка е бил, кой е стигнал напред и даже кой е победил накрая.
Лошото е, че и редовния сезон също се очертава като такава: друго освен 1001 продукта които да покажат във всеки епизод там няма.

# 1 285
  • София
Глупости. Ръждавичка загуби от Радостина заради ръкавиците и нищо друго. Каква слаба психика? Та тя се събра и навакса огромен пасив и на финала дори за малко да бие Радостина. Малшанс, лошо стечение на обстоятелствата. Навсякъде трябва и късмет, не само умения и психика. Някои хора са орисани и родени с късмет, други не.

# 1 286
Всъщност Дино игра срещу трима реално.
Ръждавичка блести, когато е с племе (отбор) и то феномените , защото и бяха като щит, чувстваше се защитена, обгрижена. Сама не става срещу някой, видя се и с Радостина как падна, при това Рада я осмивахме , като слаба и блатна. Помня в индивидуалните морски как Ръждавичка даде знак на Пекин, че ще играе за тях. Дино беше съкрушен и викаше какво да прави от брега, ама не и не. Беше решила да саботира отбора си. Отделно как се залепи за Пекин и Рада , като дойдоха и почна срещу своите да действа. Това не се забравя. Как съсипа Лапунов също. Сори, Дяволче, разбирам те, хубавица е, ама характера и е меко казано подличка.
Да не говорим, че и двете двойки бяха със завързани очи. Цвети по-малко пада от гредата дори. Но , ако беше с Калоян нямаше да е победител. Дино износи цялата битка сам. Браво!
+1
Имаше късмет с шантаво племе, което ѝ помогна да разпери крила и самочувствие и си е хубаво момиче.
Но нейната сила беше, когато е на резиденция. Имаше едни моменти в изолатора, когато беше най-досадното мрънкало от всички..

# 1 287
  • София
Както отбеляза Черна станция, Цвети беше съобразила да дава командите със секунда избързване, за да има време за реакция. Отделно и Дино много добре водеше топчето и това се оказа решаващо.

# 1 288
Видяхте ли, като бяха строени зелените и гледаха, Крис колко нисичък е.
Близнаците са бесни, хич не умеят да губят, дори залози.
Кой е с клепналите уши, към който Дино се обърна?
Когато падне твой любимец много е тъпо и се ядосва човек, ама когато е нагласено пък съвсем. Тук обаче "боговете" според мен бяха за Калоян и Ръждавичка според това каква е битката и уменията им. Просто не отчетоха факта, че двамата няма да се стиковат и Дино ще е толкова добър и нахъсан.
Това уж със звездите не го приемам за състезание поне аз. Просто си припомням участници и времето , когато ги гледах какво е ставало . Самият финал там не е показателен за нищо, поне аз така мисля. Но пак да напиша, че Дино си е машинка и ме впечатли отново. А чувството му за хумор е страхотно. Много го харесвам, успех му желая.

# 1 289
  • Стара Загора
   Добро утро !
   Учудвам се, че си се надявал за нещо различно.
   А другото да не би да е " Игри на ВОЛЯТА " ?
  Също е пародия.

Общи условия

Активация на акаунт