💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 2 (07.09 - 14.09)

• 52 767
  • 1 364
  •   32
Отговори
# 1 305
Бях за Ръждавичка и Калоян, защото тази Цвети ми е непозната и хич не ми вдъхва доверие. И се оказах права за нея, тотално зле, горкия Дино... игра сам срещу трима... А Ръждавичка и Калоян се представиха кошмарно на тези топчета. Нищо пародийно не виждам.. като не са кадърни да се стиковат и да се навигират, ами толкоз! И двамата бяха супер зле, абсурдни команди си даваха, изнервиха се.. ами толкова си могат към този момент за тази игра. То игрите не са само влачене на тежести и минаване на халки и трасета.

# 1 306
Харесвам Ръждето ,но Дино харесвам повече😁и само заради него се радвам че биха с котвата Цвети.Но шанс за победа категоричо нямат .Просто тази девойка хич не и е мястото там.Жалко че Ръждавичка не беше в отбор с Дино.

# 1 307
  • София
Дино и Цвети бяха толкова сладки! Жалко,че Симона се падна с Калоян,но поне се е научила да губи,не стоеше като черен облак на синхроните.Пък и подкаст вече води.Чакам с нетърпение момента,в който дава маРатонки РънаРс на гостите. Simple Smile
Мъченица Юлия не спира да ме дразни.Какво им подвикваше и ръсеше мозъци,пфу.

# 1 308
  • Буркина Фасо
Мъченица Юлия не спира да ме дразни.Какво им подвикваше и ръсеше мозъци,пфу.
ами тя донякъде ги подведе в избора на победител като каза, че били добри, че тренирала при тях ... и другите и повярваха. а можеше да са били склонни да заложат на Дино.

# 1 309
Цвети беше мрънкало и посредствен играч в сезон 5, но и сладурана с пламъчета в очите. Харесвах я. Дино го видях за първи път миналата седмица и ми се стори досадно плямпало. В началото на играта изобщо не виждах шанс за тях, но се напаснаха бързо и добре на лабиринта, което ми даде надежда. Много се радвам се, че спечелиха. И Дино се оказа по-забавен, отколкото очаквах. Играта също беше забавна тази вечер, не като снощи.

# 1 310
Аз си бях за Дино и Цвети и се радвам , че спечелиха. Искам да гледам Цвети на халки, лостове и всякакви нинджа трасета. Харесвам лекотата , с която хората занимаващи се със стрийт спортове ги преминават . Ако къдрокоска някога се научи да плува ще е непобедима Simple Smile. И Дино си е супер.
 Всичко си изпълнява, без да е някакъв супер подготвящ се " специално за формата". Simple Smile

# 1 311
Ако бях на мястото на племето, които са гледали и чели много, и аз щях да гласувам за Ръждавичка и Калоян. Дино още по време на игрите си прецака кръста, след това в Подкаста сподели, че месеци е бил на легло.. Евала на смелостта му и му пожелавам искрено да се е възстановил напълно и да няма поражения сега.

# 1 312
Юлия много добре им даде акъл, да използват ляво, дясно, нагоре, надолу (както правеха Дино и Цвети). А не "вдигни дясната ръка, пък наклони малко надолу, пък после малко нагоре". Поне едно време Калоян май не спираше да повтаря Наклони! Наклони! Наклони!... ми накъде да наклони, майка му... красива Grinning

# 1 313
Беше логично Ръждавичка да отпадне, само където Калоян не беше наясно, че тя е водещ на подкаста им и ще е тежък конфликт на интереси да спечелиш състезание и да взимаш заплата за водене на подкаста им....

# 1 314
Конфликт на интереси? Въобще не им дреме на продукцията за такива дреболии.

# 1 315
Tома не виждал коя двойка може да победи Ръждавичка и Калоян.
Е как да вижда като още не знае нито двойки нито въобще кой участва???

Калоян е МНОГО зле с иинструкциите - наклони с лявата.
Дърпай дърпай дърпай! Ама само с дясната беее, не с двете.
После му се връща -  Калоян: Какво значи стоп?   Симона: Че спираш.
Как никой не се сети да казва - лекинко тръскай??
Никой не обяснява какво предстои когато наклониш, кога има дупка отстрани за внимаване.. Пилотиращият се предполага че реагира мигновено и то с точно толкова колкото е необходимо, не повече.

Юлия: - Айде давайте. Дино - даваме! Не ти Дино! Вие може да забавите малко.

Павката - големите пари 20000 евро - 20К.     Аз:  хахахахааа

Калоян продължава с безумните инструкции - Айде ся давай агресивно. Искам напред и наляво.
Много се смях с тоя Калоян

Дино - аз исках Ръждавичка да ми се падне ама добре че ми се падна Цвети.
Жената чудо и Железният човек

Дино: ти със счупените уши - защо не заложи на мене ве!

Съболезнования за Дяволо. Аз виках за другата двойка по 2 причини.  
Цвети винаги ми е харесвала повече от Симона и Дино винаги ми е харесвал повече от Калоян. Обективността изисква да призная че Цвети си беше котва, натежала е, не е тренирала плуването и нямаше хъс.  Дано е използвала едната седмица да се стегне малко.
Другият път пак ще викам за тях, но отново ще са ъндърдог.

# 1 316
Дяволче,вчера само теб съм мислила! Поздрав за теб!

УАктоФУор победа

# 1 317
За Дино и Цвети бях снощи, въпреки че мислех, че ще загубят с толкова много плуване. Спомням си, че Цвети влизаше с жилетка във водата. Никога не съм харесвала Калоян, а и той не показа нищо особено в своя сезон. Към Ръждавичка пък винаги съм била със смесени чувства. Дино винаги ме е забавлявал и снощи също се представи на ниво. Със свежо чувство за хумор. Извлачи си Цвети. Не ѝ даваше и секунда почивка. Много добре се стиковаха на масата и бързо вкараха второто и третото топчета. Ще им стискам палци и в следващата битка. Не харесвам Светлин

# 1 318
Абе...Grinning Не могат да разделят Ванката тея жени...особено Юлия и Александра. Joy

# 1 319
А защо не беше трасе, Еми???
Защо ги вързаха един за друг? И най-вече, защо им завързаха очите. В индивидуалната битка го нямаше това. Каква навигация, какви пет лева. Не ми се коментира повече тази ПАРОДИЯ.
Продукцията сами си правят продукта негледаем. Само и само на една определена двойка да е по-лесен пътя към полуфинала.

Вие колко битки помните, в които да е било САМО трасе без по-пипкави елементи/пъзел? То по същата логика можем да кажем, че ако е само трасе то битката е нагласена за победа на Ръждавичка и Калоян в случая, къде е честното и в това? 😀 Отделно в индивидуалната битка минават един по един. После понеже минават в двойка е нормално да променят нещо, отделно промените са и за двата отбора. Не е като само едните да са били с очила или вързани. Тук загубата е изцяло поради липсата на комуникация или по-точно неясните насоки, които си даваха.
Ръждавичка му казва “спри” и той пита какво значи “спри”? 😀 Вдигай, ама коя ръка, на къде не се знае. Много зле бяха с указанията, много. Това ги закопа, а не продукцията.

Общи условия

Активация на акаунт