🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹 сезон 2, Тема #2

• 37 293
  • 611
  •   2
Отговори
# 330
Аз други сезони не съм гледала. Винаги ли тези банкети са такива сборища на пепелянки. Не, като капски кобри са.
Общо взето да. Винаги става по някое скандалчИ

# 331
  • Варна
Значи може Станислава и Силви да ги плюят зад гърбовете им, че са компаньонки, а да им кажат, че са лели е страшна обида.

# 332
Лудата Цеца (много ме забавлява) да се вземат с Тарзан да си философстват по цял ден...

# 333
  • Варна
А, ето откъде тръгнало това с лелите. Ми не е украинката виновна. Ралица е страшна гаменка.

# 334
Украинка: Така да е!
Ралица: Така ш'а е!
У: Така да е!
Р: Така ш'a e!
У: Така да е!
Р: Така ш'a e!

Голям интеУект изкараха...

# 335
А, ето откъде тръгнало това с лелите. Ми не е украинката виновна. Ралица е страшна гаменка.
Е, как да не е виновна, като тя каза: тук всичките сте ми лели!

# 336
Ех тва материално влечуго Гъба . Само за пари мисли

# 337
  • Варна
Е, как да не е виновна, като тя каза: тук всичките сте ми лели!

А ти не чу ли Цвета как обясняваше, че Деси е леля? Тя попита за коя точно говорят, не е тръгнала от само себе си да ги нарича така.

# 338
Цвета каза на Тея  ,че "леля ти Деси...казала еди какво си за леглата ",и после Тея -"коя е леля ми ,че вие тук всички сте ми лели ".Значи ,Цвета първа е почнала с това "леля ".

# 339
Цвети обича да драсва клечката и да се наслаждава.
Тя генерира интригите, удава й се

Последна редакция: пт, 11 сеп 2026, 22:36 от Berussa

# 340
Много преиграва Ивка с аптекаря, досадно е.

# 341
Записвам се и аз в темата,че до сега само надничах🫣🤭
Тааа, Габриела ми е ужасна след вчерашния епизод, как се цупеше като малко дете, защото “нейният” се провикнал на два пъти и после как му се нахвърли….отвратителна сцена, бил се целувал като бебе, а тая такава уста отвори, щеше да го глътне😂 но пък и той как тичаше все след нея…само не разбрах каква му беше логиката да се смее, когато тя му обясняваше какво,що,а иначе цял епизод да я търси все… на тази жена изобщо не ѝ отива на годините такова поведение и да се целува с дете😑
Ивка и Владо са ми сладки, но не знам и аз колко да им вярвам, малко са ми като деца, но може би просто така им действа любовта? Хм, не знам, хем ги гледам с подозрение, хем пък са ми сладки. Дано им се получи, ако чувствата са истински.
Ашкар е тооолкава направен…..супер отблъскващ,добре,че Дани се прибра, че не знам как щяха да се целуват и двамата с хиалурон😂, но постъпката му към нея беше много детинска ….
Ясновидката не знам как да я коментирам,според мен нямаше как от самото начало да е Салех е той да си остане, ясно беше, че той щеше да поддаде към друга,а и той милия колко отчаян изглеждаше напоследък 🙄
Силви ми е анти, със супер ниско самочувствие и комплексирана ми се вижда,мислех,че Павел е умно момче, но нещо ми куца и при него.
Стейситу и Данчо - топ двойката на сезона😂😂 голям образ е Данчо, дано се задържи дълго, че да прави шоу
За Деси ми е жал, личи си, че не е нейното място там, но защо така се натиска да е там….не е здравословно за нея
Спирам с обсъждането, че стана доста дълго вече, утре ще гледам банкета 🫣

# 342
Цвета каза на Тея  ,че "леля ти Деси...казала еди какво си за леглата ",и после Тея -"коя е леля ми ,че вие тук всички сте ми лели ".Значи ,Цвета първа е почнала с това "леля ".
Да, така каза, а Теа обобщи, че всичките са лели. Това ли беше единствения възможен отговор?
Цвета е луда, няма да спра да го повтарям докато е вътре. Отвратителна ми е. Тепърва ще я видите...
А Габриела е най-гадното човече там.

# 343
  • Варна
Ралица е ДЪ-НО-ТО!!! Не знам кой е възпитавал Таисия и колко е невъзпитана, ама тая другата е като хваната от гората.

# 344
Явно пак ще пълнят сезона с гаменски изпълнения тип Биг Брадър...
И тоя Александър - той не бил конфликтна личност, мълчи като мухъл... мъж-мечта

Общи условия

Активация на акаунт