И през май февруарското дете радва майчино сърце

• 11 730
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
  • offshore & overseas
В ОТДЕЛЕН ПОСТ:

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!
smile3525 newsm51

# 211
  • София
Аз частта с представянето нещо я пропуснах ама нали бързам да се разпиша, че отдавна не съм го правила...
Та казвам се Ралица, на 28 години съм, по професия съм "мениджър" (то дали има такава професия... Confused), ръководя една програма от центрове за семейно консултиране на родители на деца с интелектуали увреждания.
Колкото до обичта към мишоците ни - аз май не съм много мислила по въпроса. Като бивша възпитаничка на Математическа гимназия, обичта към детето следва "дедуктивно" и по тоя повод го съсипвам с целувки:)

И накрая, но не на последно място: ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ НАС И ОСОБЕНО НА УЧИТЕЛИТЕ СРЕД НАС!

# 212
Здравейте ей голямо писане от вчера сте изписали. Никол снощи пищя цял час докато заспи хора кажете може ли да се върнат коликите след като цял месец не е имала ????

За годините според мен си е кой как се чувства аз понеже мъжа ми е 3 години по малък от мен (на 26) да ви кажа се чувствам по малка от него той някак си е по зрял Simple Smile
за обичта не знам как да го опиша, за първи път изпитвам такова чувство на моменти като погледна Никол и се разплаквам толкова ми е хубаво да я гушкам, да я държа за ръчичкатаи просто да си я обичам, кога я заобичах не знам, знам че не сме планували бебе че имах страшно хубав живот с непрекъснати излизания пътувания и купони, но в момента нищо не ми липсва дори за секунда да  ми залипсва просто поглеждам бебето и знам че за мен друг живот не съществува освен този с бебето и мъжа ми. Като бях бременна мислед да се върна след 6 месец на детето на работа но сега вече размислих искам да я гледам колкото може повече .... ще видим как ще стане.

За мъжо Simple Smile ами познаваме се ... след 20 дена ще станат точно 2 години но сякаш от началото знаех че той е моя мъж, много бързо се разви връзката ни. Може би най-добре осъзнах че това е той когато забраменях и почувствах че това е единствения мъж на света който искам да е баща на детето ми !

# 213
  • София
Нямам много време да пиша, че в къщи е лудница #Crazy
Но набързо да отговора на  joya Hug
Може да се върнат коликите, особено ако си захранила с нещо ново....ден-два и ще отминат. Ако не си захранила незнам Thinking и бебчовците имат дни, в които не са на кеф Laughing

# 214
  • Пазарджик
Joya, ако съм разбрала правилно бебето е плакало вечерта- ако е така знам че е нормално на тази възраст дължи се на насъбралите впечатления от деня, и  моя син плаче така ама дори и да не е време му давам да суче и само така се успокояваме. Марти плаче най- много като се събуди от сън- всъщност повечети пъти се буди с рав #Crazy 
моля споделете мнения- възможно ли е да сънува newsm78 и затова да се буди с рев

# 215
  • София
koteto_24, напълно е възможно да сънува - странно какво ли сънуват (как тичат след две цици например...). Марти няколко пъти както спокойно спи през деня започва да прави физиономии насън и изведнъж се разплаква...

# 216
  • София
(как тичат след две цици например...).

Никой мъж не плаче от това Joy Laughing а бил той и на 3 месеца hahaha

Ох,  така ме развесели Heart Eyes че забравих всичко, което исках да кажа  ooooh!

# 217
  • София
Никой мъж не плаче от това Joy Laughing а бил той и на 3 месеца hahaha

Вале, ама представи се че е гладно детето и гони циците и не може да ги стигне, че те са по-бързи... Леле изтрещях, а трябва да чистя че свеки днес идва на гости, а съм виснала във форума от сутринта...

# 218
  • София
Вале, ама представи се че е гладно детето и гони циците и не може да ги стигне, че те са по-бързи... Леле изтрещях, а трябва да чистя че свеки днес идва на гости, а съм виснала във форума от сутринта...

Ужас Shocked е това е драма Joy, и аз бих ревала с цяло гърло smile3514 и хич няма и да искам да спя hahaha

Оххх...после да разкажеш как е минало посещението newsm53

# 219
  • Пазарджик
Момичета много се притесних -днес Марти се изака за втори път и беше зелено Shocked - дали е нормално много бях чела ама сега толкова се притесних че забравих всичко.
Кажете и по колко пъти акат вашите деца -моя напоследък 3, 4 пъти- много ми се вижда особенно защото тои вече не е новородено

# 220
котето-24 нормално е да акат зелено ако се хранят с АМ или захранваш ако е на кърма не нзма чувала съм че при претопляне понякога се сменя цвета на акото.
Аз Никол от както я захранвам цветово голямо разнообразие докарва а за аромата да не говорим  Sick
Аз за акането не мога да се изкажа другите да кажат Simple Smile
Колкото до стряскането Никол много често се стряска интересно че никога не през ноща (да не се хваля да не започне ) при следобеден сън или вечер като заспива най-често с много гушкане и целувки минава Wink доколкото знам това е от емоциите през деня колкото повече емоции  е преживяла толкова повече преживява и насън Simple Smile
И понеже аз мойто чаавенце много го тормозя с песни и танци по цяла нощ както си спи и се смее или плаче или пропищява изправяла ми е косата много пъти.

# 221
  • Пазарджик
 Joya до сега и изцяло на кърма,
мами кажете вашит изключително кърмени бебоци акат ли зелено?

# 222
  • София
А ти какво си яла? Да си наблягала на скоро на спанак, коприва или други зелении newsm78 Mr. Green

# 223
  • София
Joya до сега и изцяло на кърма,
мами кажете вашит изключително кърмени бебоци акат ли зелено?

Може да му е било студено или топло,а понякога и от коликите се променя цвета

# 224
  • Пазарджик
Интересното е че не помня да съм яла някаква зеления, а коликите май му минаха

Общи условия

Активация на акаунт