И през май февруарското дете радва майчино сърце

• 11 708
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
Дзяк   newsm47и от мен в новата темичка момичета. Много готини цветята сърца в саксийkите.  Браво на   Ясна newsm10
Тук също е дъждовно и моето зверче го избива на сън от вчера насам  smile3524. Папка и нанка, от време на време се буди от коликите ама няма как. Даже сега в 21 докато го кърмих заспа непробудно и където го оставех там седеше  Sleeping. Мъчих се да го будя да суче още но уви. Като пусна зърното и едно мляко се разля което го събирал докато спи. Акането продължава детенце явно си наваксва  Toilet, защото 4-ти ден си ака в началото беше по 1 път на ден от вчера обаче по повече. Вчера 3 пъти днес 3 пъти. Голямо миене пада на дупето. И си е измислил нов начин за комуникация с мама и татко. До скоро викаше обясняваше от няколко дни обаче не говори мълчи и гледа  smile3556. Единствения начин на комуникация с нас колкото и да му говорим е пъха пръстите на дясната ръка в устата и почва тогава да гука и вика. Няма ли ги пръстите в устата мълчание. Та така като иска да каже нещо ръката в устата и така говорим. Лошото е че връща мляко. Колкото и да я махам ръката не става тя пак е там след малко, че се и сърди .
И ние сме в някаква криза. Обаче това с плаченето и не сученето го минахме първия път. Тогава се кърмехме легнали, от тогава се кърмим по следния начин: мама го взема и го носи на ръце и обикаля из стаите като муха без глава  muhi, а малчо се кокори папка и гледа наоколо . При нас кризата е че е много кисел, по ревлив  newsm45 и сега като сучи, сучи сучи 1 минута спира  изревава и пак почва и така първите 5-10 минути, после се успокоява. Може да му е силна струята мляко знам ли newsm78
roverandom за наддаването ние бяхме 2715, 1вия месец 3850, втори 4950 и сега 5750. т.е. последния сме качили 800 грама. Аз си мислех, че е малко но като чета мамите явно е доста.
Цвети, и на нас косата ни почна да пада и отстрани стана покъса, но отгоре хипарското перчемче си стои. Черната ни пада а от долу расте руса. Онзи ден като го дигнах от количката да видя дали е изпотен и се чу бурен смях от едни мами на перчема му  smile3532. А кръщелника ми ни пита кой му правел прическата, пак то по рождение си е такъв щръкнал. Явно не е хванал гъстата коса на тати  #Silly а е взел  от метлата  на мама  newsm75.
badem лошото е че моята също пада и то доста и мисля тия дни да я подстрижа късо  smile3553, защото витамини докато кърмя не мога да пия, като спра ще си взема мерц. Но до тогава трябва да взема мерки, че ръся навсякъде.
кristina_83 снимката на малката Габи със слушалките е много сладка.  Grinning
Аз се поулях с писането май. Сори ако съм досадила на някой. Отивам да си   ku-ku , че лафа на Ясна ми хареса много. Simple Smile
Лека дъждовна (че сладко се спи) и спокойна от мен.  Hug

Последна редакция: нд, 20 май 2007, 23:35 от Mish

# 31
Кога се преместихте в ножа тема, аз 6тях да си пи6а в старата и да си 4акамммммммммммм Rolling EyesКато незнам как стоят не6тата newsm78. Но 6те влеза в 4ас е с малко помощ и от вас. Много сте изписали в новата тема. Говори се за коси4ката_ние се родихме с мн дълга коса и жсе о6те си стои вси4ката.
roverandom v neterra.tv като регистрира6 отива6 на БТВ след това на realyti и ти излизат вси4ки такива, намира6 си което те интересужа и си гледа6.
Нека вмъкна и аз не6то за кг. Валето си ка4ва по кг и не6то за месец. Първиа месец ка4и 1400, втория 1300, сега като я гледам маи пак 6те е над килце.И понеже тук е доста топло пък и тя си е дунда се подсе4е на гу6ката. Като порязано с бръснарско нож4е е то4но по сгънката. Така се упла6их. Ама разбрах 4е било нормално.
Свиркаите като смените темата за да не се лутам като луда и да изтърва колкото сега.
 newsm62

# 32
jas.min забражих да ти благодаря 4е ме опъти
Благодаря  smile3525

# 33
Урааааааааааааааааааа. Сложих снимка на моето съкрови6те.

# 34
Може да съм досадна ама как си слагате календар4етата под публикациите

# 35
  • София
Добро утро!
Силвето за линийките - харесваш си някоя от нашите и като кликнеш върху нея ти се зарежда сайта, от който е направена; следваш инструкциите (избираш си модел, текст, дата) и копираш UBB code който ти дава на края в профила ти , в графа подпис . Дано не го завъртях много  Blush

# 36
  • София
Здравейте и от мен в новата тема.
За косичката - ние се родихме с много коса, в последствие започна да пада и сега имаме "колкото за една мартеница".  smile3532
За захранването- ние започнахме преди 2 седмици със сокче от морков и морков/ябълка - по няколко лъжички между храненията. На Ники много му хареса и си го хапва с удоволствие. От събота даваме и зеленчуково пюренце. Взех му на Хип морков и броколи, картоф и морков (голяма гадория). Това от моркова си го ядем с радост, а на другото много се мръщим.   33uu Също съм му взела 2 плодови на Гербер - едното сливи, а другото круши. И тях си ги хапва с кеф.

# 37
  • София
Добро утрооо Hug
Е дано днес не вали, че детето пощръкля в къщи, само се упражняваме и вече май и мускули ще направим Joy

Silveto... виж тук всичко е много подробно обяснено  bouquet

За захранването - много ми се искаше да пробвам вече Петя, но педиатърката е на мнение от следващия месец да започнем....лошо няма ще изчакам Laughing
За косичката - и на дребната пада като моята, ама не в такива размери  hahaha Rolling Eyes ...даже в момента съм с маска  hahaha да видим ще даде ли резултат Thinking

Заради гадното време и Петя се успива повече, но за съжаление мен не ме устройва така и ще й променям режима. каква съм лоша майка Embarassed

# 38
  • София
Привет от мен newsm53.
Моята дъщеря се роди с малко косичка. Сега е пораснала малко. Има обаче петънце отзад на главата, на което почти няма, явно от въртенето.
Да ви питам правите ли някакви гимнастики с бебоците? Педиатърката ни каза, че нямало нужда, защото бебката е с добър тонус. Ама свекървата напоследък се пробва да сгъва крачетата и да ги опъва. Мисля да и се карам, та затова. Все пак бебето си знае кога за какво е време и без друго рита достатъчно. Преди 2 вечери си беше събула ританките даже newsm62
Някоя от вас ползвала ли е колан за след раждане и какъв? Дали помага за прибиране на корема? То малко късно се замислих, ама... smile3511 Че съм несериозна с коремните преси и обръча smile3515
Пожелаван ви хубав ден, макар и дъждовен newsm51

# 39
Silveto.. когато се сетиш че си забравила да ни кажеш нещо не публикувай нов пост, а използвай бутона редактирай на последното си съобщение, защото инак се получават 5 твои съобщения едно след друго..
Никой не ми каза защо да не ползвам помпа, обаче аз вече ще се изхваля че кърмата ми се върна.. Дали от помпата или от лактогонното средство незнам, но вече съм по добре.. Буб яде на 2часа и половина, а като сме навън и 3 ги докарва.. вчера се гледаха с баба цял ден че ние с татито бяхме на избори, а аз се връщах на 2 и 1/2 ч. да го храня....така ми липсваше че накрая на деня като се прибрах не мога да се отлепя от него.. а той слушкал баба си и тя беше на седмото небе че е прекарала цял ден с него.. Много си ги обичам и двамата..
За косата - Никсън не му пада много, ама той и няма много коса..
За наддаването - много лекари твърдят че 600 гр на месец е нормално.. но и повече да наддаде кърмено бебе не е проблем..

# 40
Понеделнично добр'утро!
И Миа се роди с доста коса. Като стана на ок. 1 месец й падна целия бритон, постепенно почна да оредява и назад, а на темето където лежи има почти плешиво. Та сега е на разни нива - "отпред късо, отзад модерно" hahaha Жената в магазина все й вика "рошавото бебе" и "бебето с модерната прическа", а в петък в Шейново й казаха бебе-таралежче. Но и на нея новата коса й е руса.    Мила, и аз вече не й правя гимнастика откакто (преди месец) ортопеда каза, че няма нужда. Даже и масажчетата вече не ги правя, а преди бях много съвестна всеки ден... Той препоръча сега само да я оставяме често по корем за да прави мускули на вратлето и гръбнака, както и няколко пъти на ден да я хващам за ръчичките и да я изправям до седнало за секунда и пак я отпускам назад - предполагам за да свиква постепенно гръбнака с натоварването. Мисля, че няма да й навреди свеки с гимнастиката, но пък й не бива да ти се налага напук Naughty

# 41
Здравейте! Честит имен ден на всички Елени и Константиновци! С най-добри пожелания за много здраве, щастие, късмет, усмивки!   bouquet   bouquet   bouquet  smile3525  newsm67

# 42
Хелоу мами,
Честит празник на всички празнуващи днес и от мен. Бъдете здрави и заобиколени от много обич и радост!Мартин от сутринта не спа кат’ хората и аз не го взех при мен, та ми скъса нервичките. Станах и сега седи и гледа, а не плаче за папане. Ама кой ми е виновен, вчера спа 3 часа непробудно, та да спя и аз с него...Е, оплаках, се, ама сме ОК иначе. Времето дълго ще се задържи толкова мрачно и валежно, та дано са спокойни бебенцата поне, за да издържим у дома.
Хубав ден ви желая и спокоен!

# 43
Здравейте мамита и от нас в новата темичка! Аз не съм писала отдавна , но няма време , много е ми е трудно с двете гълабчета! TiredМного съм щастлива , но съм размазана , повярвайте ми! Дори , да ви се оплача и на  вас , че ми излезе мъртва кост на китката от пренатоварване! Много ме боли Cry Някой знае ли как се пребира, или само оперативно??????
На Ники и Миша косичките са им почти същите, само имат онези петна от леженето , то май при вси4ки бебета ги има, ама на Ники е много малко , защото той като е буден все на ръце седи!  ooooh!
Аз пък всяка сутрин правя едни гимнастики и масажии вечер ,  ни кой не ми е казал да ги спирам , ама незнам до кога ще имам сили!
За захранването - и аз давам вече пюренца, но все още плодови! За да се научат с лъжичката! Не я искат и това си е ! Голям рев пада като започна да им давам, ама после се успокояват и изяждат вече почти по цяло пюре на Хипп!!
Сега ви оставям да отида да им напрявя сокче и............. ви пожелавам лек ден!  bouquet
Днес можем да се разходим , при нас не вали!!! Дано и вие да можете! Hug
 А и да не забравя да поздравя всички именици!  bouquet

# 44
  • София
Добър ден и от мен  Simple Smile
Язък ми за миенето на прозорци! Целите са на пръски. Полудявам вече от стоене на затворено, а Евичка още повече. Постоянно ръмжи и рита с крачета, съответно се отвива през 2 минути. Затова вече я слагам в чувалче с презрамки  Laughing
За косопада- с бебка оплешивяваме дружно  Flutter Мажа се с ампули на Ducray, но засега не виждам ефект.
Лошото време ми се отрази позитивно в една насока -  bombs , от  newsm55 и липса на много движение кърмата ми се увеличи драстично и вече не се притеснявам, че гарджето е гладно.
Да се оплача- не мога да намеря  летни чепици голям номер  Sad От многото кила по време на бременността сводовете ми са паднали и съответно краката ми са се уголемили... Мисля да напазарувам от Ebay, регистрирах си картата в PayPal, но така и не разбрах дали за разплащането в PayPal се взема комисионна  newsm78 Някой ако знае pls да казва, за да не ми излязат сандалите златни  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт