и от мен в новата темичка момичета. Много готини цветята сърца в саксийkите. Браво на Ясна 
Тук също е дъждовно и моето зверче го избива на сън от вчера насам
. Папка и нанка, от време на време се буди от коликите ама няма как. Даже сега в 21 докато го кърмих заспа непробудно и където го оставех там седеше
. Мъчих се да го будя да суче още но уви. Като пусна зърното и едно мляко се разля което го събирал докато спи. Акането продължава детенце явно си наваксва
, защото 4-ти ден си ака в началото беше по 1 път на ден от вчера обаче по повече. Вчера 3 пъти днес 3 пъти. Голямо миене пада на дупето. И си е измислил нов начин за комуникация с мама и татко. До скоро викаше обясняваше от няколко дни обаче не говори мълчи и гледа
. Единствения начин на комуникация с нас колкото и да му говорим е пъха пръстите на дясната ръка в устата и почва тогава да гука и вика. Няма ли ги пръстите в устата мълчание. Та така като иска да каже нещо ръката в устата и така говорим. Лошото е че връща мляко. Колкото и да я махам ръката не става тя пак е там след малко, че се и сърди . И ние сме в някаква криза. Обаче това с плаченето и не сученето го минахме първия път. Тогава се кърмехме легнали, от тогава се кърмим по следния начин: мама го взема и го носи на ръце и обикаля из стаите като муха без глава
, а малчо се кокори папка и гледа наоколо . При нас кризата е че е много кисел, по ревлив
и сега като сучи, сучи сучи 1 минута спира изревава и пак почва и така първите 5-10 минути, после се успокоява. Може да му е силна струята мляко знам ли 
roverandom за наддаването ние бяхме 2715, 1вия месец 3850, втори 4950 и сега 5750. т.е. последния сме качили 800 грама. Аз си мислех, че е малко но като чета мамите явно е доста.
Цвети, и на нас косата ни почна да пада и отстрани стана покъса, но отгоре хипарското перчемче си стои. Черната ни пада а от долу расте руса. Онзи ден като го дигнах от количката да видя дали е изпотен и се чу бурен смях от едни мами на перчема му
. А кръщелника ми ни пита кой му правел прическата, пак то по рождение си е такъв щръкнал. Явно не е хванал гъстата коса на тати
а е взел от метлата на мама
. badem лошото е че моята също пада и то доста и мисля тия дни да я подстрижа късо
, защото витамини докато кърмя не мога да пия, като спра ще си взема мерц. Но до тогава трябва да взема мерки, че ръся навсякъде. кristina_83 снимката на малката Габи със слушалките е много сладка.

Аз се поулях с писането май. Сори ако съм досадила на някой. Отивам да си
, че лафа на Ясна ми хареса много. 
Лека дъждовна (че сладко се спи) и спокойна от мен.
Също съм му взела 2 плодови на Гербер - едното сливи, а другото круши. И тях си ги хапва с кеф. 

.
Че съм несериозна с коремните преси и обръча 
Много съм щастлива , но съм размазана , повярвайте ми! Дори , да ви се оплача и на вас , че ми излезе мъртва кост на китката от пренатоварване! Много ме боли
Някой знае ли как се пребира, или само оперативно??????
Мажа се с ампули на Ducray, но засега не виждам ефект.
, от
и липса на много движение кърмата ми се увеличи драстично и вече не се притеснявам, че гарджето е гладно.
От многото кила по време на бременността сводовете ми са паднали и съответно краката ми са се уголемили... Мисля да напазарувам от Ebay, регистрирах си картата в PayPal, но така и не разбрах дали за разплащането в PayPal се взема комисионна