И през май февруарското дете радва майчино сърце

• 11 713
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
Маска против косопад
Малко е сложна за изпълнение, но усилието си заслужава. 200 г масло се разтопяват. Сваля се от огъня и малко преди да се втвърди, се добавят 1 жълтък и 2 г пчелно млечице. Маската се държи в хладилник и се използва на части според дължината на косата. Държи се на косата 3 часа, след което се измива с неутрален шампоан и без балсам.

Маска против косопад_2
Много добра маска за косопад особено през пролетта е смес от равни части зехтин, бадемово масло и ампула витамин А. Маската се нанася по цялата коса, като се втрива добре и в корените. Завива се с найлон и топла кърпа. Престоява се така поне 2 часа. Ефектът се забелязва почти веднага. Ако не разполагате с достатъчно време, можете половин час преди да измиете косата, да я намажете само със зехтин. Той е много полезен за заздравяване на корените.

Медена маска за изтощени коси и косопад
Медът е много полезно средство срещу косопад. Той може да се смеси със суров сусам и пектин и да се яде по лъжичка преди всяко хранене. Подходящ е и за маски на изтощени коси. Лъжица мед можете да смесите с рициново масло, жълтък, лъжичка ром, комбиниран витамин А и Д, може да се прибави и газ, ако не се притеснявате от миризмата. Маската се нанася обилно в корените и по продължение на косъма. Поставя се найлон и топла кърпа. Стои се 2 часа, след което се измива обилно с вода. Отмиването е малко по-трудно, затова може да се наложи да насапунисате косата два пъти. Това обаче не е препоръчително в останалите случаи, тъй като обикновено шампоаните съдържат доста агресивни съставки, които могат допълнително да увредят косъма.
zdraveite neka vi napisha i moiata izpitana maska za kosa.Sled rajdaneto na sina mi imah strahoten kosopad opravih se tochno s tazi maska:
1s.l.kis.mliako,1s.l.gaz,1s.l svinska mas,1s.lrakia4-5 kapki vitamin A,2s.l.sok ot morkovi i 1 jaltak
Pravi se parvata sedmica 2 pati ,vtorata sedmica 1 pat i sled tova na dve sedmici edin pat
s tazi maska se stoi 50-60 minuti
Nadiavam se i na vas da pomogne
1жълтък,1с.л.балсам,1с.л.кис.мляко,7-8 капки вит А,7-8 капки вит.Д,10 капки стимулант за коса на Икаров,1м.л.мед,1м.л. алкохол.Вси4ко се разбърква много добре ,намазва се косата,завива се с вестник,найлон и хавлиена кърпа и се седи 20-30мин.При мен косопада спря след 2-рото намазване.Препоръ4вам ви да се прави преди боя за6тото боята пада или 2 пъти в месеца!Косата става страхотна.Подходяща е дори и за мазна коса!

Tова са няколко дома6ни маски които не сум пробвала но си ги сжалих от форумите за6тото съм с коса до кръста и о4акжам да запо4не да пада. За мое 6тастие о6те е добре и моята и на бебка си е на място. Дано да жи допадне някоя и да знаете 4е по хубаво от дома6ните няма.

# 46
  • offshore & overseas
Честитка на именяците днес!! bouquet (Има ли такива между нас?) Аз бях планувала нашето гардже, ако беше се извъдило момче, да се кръщава Константин, но не би!

Вече споменах, във връзка с косорастежа/пада, за мойта щерка, която получи прякора Плехарска (предимно зарад буйните си къдри Embarassed). Аз преди се притеснявах, щото имаме "кот серый лоб" (въпреки че той е гледан котарунгел, ма знам ли...). Но пък при Калина косопадът изглежда закономерен и равномерен. На всичкото отгоре й расте една рижава четинка, та Лъвю взе да се съмнява да не би баща й да е некое, цитирам, "еврейско копеле" #Cussing out...  newsm78

Мисля да напазарувам от Ebay, регистрирах си картата в PayPal, но така и не разбрах дали за разплащането в PayPal се взема комисионна  newsm78 Някой ако знае pls да казва, за да не ми излязат сандалите златни  Mr. Green

Еми,

Аз отдавна си мечтая и в нашата мила рОдина да може да се разплащаме през PayPal, щото повечето ми "клиенти" в чужбина биха били многократно улеснени, но доскоро (допреди половин година) можеше само през MoneyBookers. Да не би да ни е огряло вече това щастие? Heart Eyes Иначе мисля, дето за пазаруване няма големи такси (ми те затва са създадени тез сайтове, за да насърчават онлайн пазара), но може да се изненадаш от размера на такса shipment. Все пак, аз съм лаик в това отношение и не може много да ми се вярва. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пн, 21 май 2007, 14:22 от Мяуче

# 47
  • София
.............
Tова са няколко дома6ни маски които не сум пробвала но си ги сжалих от форумите за6тото съм с коса до кръста и о4акжам да запо4не да пада. За мое 6тастие о6те е добре и моята и на бебка си е на място. Дано да жи допадне някоя и да знаете 4е по хубаво от дома6ните няма.

хихи  Joy моята е комбинация от първите три....и аз съм за домашните маски, миришат много апетитно hahaha

Честито на всички именници   Heart Eyes

Днес все пак ще направим една разходка  smile3521

# 48
  • София
Мяуче, отскоро PayPal работят и с България  Simple Smile Shipment-a наистина е доста солен, но като се събере с цената на "нещото" пак е доста изгодно. Сядам отново да чета условията... уфф, намерих подходящ начин да пръскам пари и без да излизам навън  Crazy

# 49
  • София
Здравейте и от нас в този дъждовен ден  Hug
Лапето заспа чак сега, чака милото да излизаме на разходка и като не се получи заспа разочаровано. Сега сигурно сънува бебешки колички и дълги косички на момички  Wink
simantro, нашата гимнастика се състои в следното: подавам пръсчета, бебо ги лови и се изправяме бавно, докато седнем. През това време и му пея и той се кефи много. Спирам, когато установя, че се е изморил. След това го "тормозя" като го обръщам от гръб по корем и обратно. Все още не му е кеф да лежи по корем и голям протест пада. Накрая обикновено караме колело с крачетата. Слагам го и на активната гимнастика и се започва едно ритане и ръкомахане. Баща му го е кръстил "Мотовилката".

Лъвю [/color][/b]взе да се съмнява да не би баща й да е некое, цитирам, "еврейско копеле" #Cussing out...  newsm78[/tt]

Ей на тия мъже не им е лесно. Чудят се само какви глупости да измислят. Ами, за да са сигурни, да вземат те да бременеят и раждат.
То като гледам снимките - мама има доста коса. Не се ли съмнява "Лъвю", че и ти не си й майка  Simple Smile
По този повод се сетих за един виц: Прибира се мъжа в къщи, порядъчно подпийнал и от вратата заявява гордо: "Жена, ако искаш пък да знаеш, тези деца не са от теб!"

Anim, къде живееш, че ще се разхождаш. Да дойдем при теб. Ние се издавихме в Младост  wflag

# 50
Здравейте и от мен
гоялмо писане е настанало, докгоа ще си дремем в къщи някой знае ли,кога ще се оправи това време Sad
ЗА захранването да ви кажа ако давате ранните моркови на хип туй чудо не се пере и с ваниш не излиза даже, ние си имаме бая петна вече защото на Никол повече и харесва да ми бута ръката и да прави балончета от колкото да яде.
аз още съм на плодови пюрета с изключение на морковите де, днес пробвах синя слива, много е вкусно и на мен и на детето му допадна Simple Smile
ДА ви питам вашите деца как са Никол от събота не е спряла да издава звуци ама кви ли не непрекъснато нещо мърмори чак се притесних да не прегракне, то не е ммм, ау , аггг и кво ли не като даже и пищи от щастие като и се обърне внимание, а вчера може би заради времето цял ден муча и искаше да я нося направо без кръст останах че вече и тежим, ама като си я подуша и и прощавам глезотийката Simple Smile

Бадем и аз го гледах това най-странното беше че не слага малко сол в водата за къпане както наще баби навремето ми май сериозно си осоляват дечицата, ама те са мюсюлмани и им била такава традицията  newsm78

а Никол вече се обръща от гръб настрани и от там по корем и вече не смея за секунда да я оставя, я кажете майчета кога трябва да се свали матрака едно ниво по надолу че мен ме е страх да не се изтропа някоя нощ  Tired

# 51
  • София
Здравейте Simple Smile
Валята и тя е голяма поспалана в това време, през 1 час спи. днес спахме от 8:30 до 11 Simple Smile.
За гимнастиката и ние правим така тя се набира на пръстчетата ми и я слагам по корем докато се измори.
Тя вече от доста време пищи и възклицава, но от скоро като мрънка се чува отчетливо мее и нее Simple Smile. много е смешна.
Мойта коса уж е добре, но не пречи пак да й направя някоя маска. иначе Валя се постарава да я оскубе подобаващо.
Отиваме да папме сега

# 52
  • offshore & overseas
По този повод се сетих за един виц: Прибира се мъжа в къщи, порядъчно подпийнал и от вратата заявява гордо: "Жена, ако искаш пък да знаеш, тези деца не са от теб!"

Е, нека поне един родител на семейство да е сигурен!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мяуче, отскоро PayPal работят и с България  Simple Smile Shipment-a наистина е доста солен, но като се събере с цената на "нещото" пак е доста изгодно. Сядам отново да чета условията... уфф, намерих подходящ начин да пръскам пари и без да излизам навън  Crazy

Киселинка, супер за PayPal!! И ний вървим към циЛИвилизцията, значи. Аз обаче ще трябва първом да получа парици, пък после да харча. Освен ако не реша да доя кредитната карта, ама ще наелектризирам обстановката излишно... smile3511

Гледах сега "тримесечните" снимки. Бе много ги измаряме тия дечковци, бе!! Глей как отнасят плувката след нашите "конгреси".  Sleeping

# 53
За любител … 9;а Roroana

Инак аз днес имам Имен ден и ви черпя!  Mr. Green 

Ако искате изтръгнете от нежните детски ръчички питието ....   Mr. Green 

# 54
# 55
Здравейте и от нас!
Честит имен ден на всички именници и именнички   bouquet

Благодарско на Силвето за рецептите за дом маски аз тъкмо си мислех днес да ви питам как  се справяте с косопада че и при нас се разпределя равномерно
 и да ви се похваля ИМАМ СИ БИЛЕТ ЗА САМОЛЕЕЕТ newsm52 та по този повод вече планувам къв багаж ще взимам от тук и какво от там (о чак август де ама аз от сега хихихи) слушам че си говорите за някакви магазини кауфланд и хит  ама какво се продава в тях нещо като метро ли са или какво newsm78
УУУФФФ СА ПЪК ТЪКМО СЕДНАХ ДА НАПИША НЕЩО И ПОЛОВИНКАТА МЕ ЗЯПНАЛ И МЕ ХИПНОТИЗИРА ДА СТАВАМ ОТ ПСТО  ох даже с главни букви прописах от притеснение smile3515 ае чао после ще ви допиша че ви сънувах даже тая нощ

# 56
  • София
Честит имен ден на Ели
Валя си поспа малко докато папаше, сега ще я пробвам пак да я успя, че да мога да свърша малко домакинска работа

# 57
Гледах сега "тримесечните" снимки. Бе много ги измаряме тия дечковци, бе!! Глей как отнасят плувката след нашите "конгреси".  Sleeping

Е, тъй де! Няма само те да ни морят  Laughing
Мяучо, нещо си си сменила "почерка", ама много нечетлив ми иде... Shocked
... Ааааа видях, че телетайп му сА вика...!

УУууууупс - и честит имен ден на именячките! (Само Maktub ли е?! Или и eleinbg?! Я и други да се издадат бързо...  Mr. Green)

# 58
  • offshore & overseas

Е, тъй де! Няма само те да ни морят  Laughing
Мяучо, нещо си си сменила "почерка", ама много нечетлив ми иде... Shocked
... Ааааа видях, че телетайп му сА вика...!

Ми кат не мога с щракване на пръсти да сменя прическата, поне шрифта... Мене си ми требе обновяване на месеца веднъж поне.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 59
  • София
Честит празник, Ели! Да ти е живо и здраво името и ти покрай него    bouquet
Maktub, аз пък си мислех, че Ангел е само на кърма  newsm78
За протокола: eleinbg е Елияна и празнува на Илинден  smile3534

Общи условия

Активация на акаунт