Уф това време ми действа много подтискащо...
Ние утре сме на консултация и на ваксина,да видим колко сме пораснали и дано бебо да не плачка много.
Тук дъждът спря и стана много задушно и топло, но пък е мокро и има вятър и май няма да излизаме. Пък и аз до сега правих смяна на летни със зимни дрехи на мама татко и бебо (новите). И ние от днес почнахме да дърпаме едно пате за опашката и да се мъчим да го лапаме. Растат ни дечицата ехеее ... Седя и гледам снимки от изписването и клипчета от първите две къпания. Мале каква е мишка малка, направо не ми се вярва, че е същото. Пък като си помисля колко бързо ще пораснат направо ми се иска да стоят все бебоци. За това да им се радваме гушкаме сега колкото се може повече
Любопитна съм дали и вашите дзверчета ръмжат, защото Кали от нЕколко денОВЕ издава едни малко нечовешки звуци...

)! Кой кат` тях...
Обаче дъждът ни развали теферича, ама пак си беше нещо - повече от час навън!
)! Кой кат` тях...
Обаче дъждът ни развали теферича, ама пак си беше нещо - повече от час навън!
А да ви видА сега вас.
А да ви видА сега вас.
А да ви видА сега вас. 
Ха да вА видА как ш'мЪ настигате! Аз за едни други работи да се поФалА исках, ама шА си замълча да не ми завидите... 
Язък, ако и утре вали така, изпуснахме отворените дни на (e)БАН.
Язък, ако и утре вали така, изпуснахме отворените дни на (e)БАН.

`кУ ви сА иде, Ялате! 

, после напича
. След малко пак и така постоянно, не смеем да тръгнем /не, че много съм се засилила...и аз като Мяуче като заседна веднъж, няма ставане!
/.
[/color] 
щом и за разходка успяхте. Аз тъкмо реших да изляза да поплувам малко
и то пак почна големият дъжд
даже на моменти сама се стряска
, такмо да не й се скучно на Миата.

иначе задължително щях да я изведа, ама ако я бях вдигнала щях да я събудя и после щеше да ми е много сърдита.
Препоръчани теми