Аз качвам доста снимки, но не за да се хваля, а по-скоро да документирам и да надъхвам нивичките. 🥰 Ако знаете колко хиляди снимки съм изгледала на хора, започнали от нищото или от стара къща и създали вълшебни градини, и ремонтирали със собствените си ръце къщите.
Ето малко снимки - нашият път от празния парцел до момента, за пет години.

Есента викнах един багер да разчисти старите основи в парцела и да ми изкопае десет дупки. Насадих дръвчета преди всичко останало, за да имат време да растат.
Следващото лято, заедно и поотделно, последователно и разбъркано, въобще - работа, работа, по всички фронтове

Зеленчуците миналата година

Преди къщата имаше цветя и градина.

Сега е така. Далече от съвършенство, но по-добре и пълно от началото.

Началото на цветната градина беше август 2023 г.

И още много други цветя и рози има при мен. Обаче при вас са повече, но си ги криете.

Нещата не се случват последователно, а когато има време и възможности. А някои изпреварват други, като примерно коледна украса на незавършена къща. 🎄 Важното е всичко направено да доставя радост и да носи удовлетворение.

Наскоро направихме барака за дърва и инструменти на гърба на фургона. Сервизните помещения са много необходими. Прибрахме косачки, количка, фреза, всякакви инвентари и саксии.

[
и стигнахме до това

/spoiler]

....
Винаги съм била скептична към разни съвети из соц.мрежи