НОЕМВРИйчетата много се вълнуват - празника на буквите ще празнуват!

• 12 124
  • 288
  •   1
Отговори
# 30
Ум ми не го побира тва със счетоводителите - сякаш от тях ги дават!! Първите - до стената! като дойде революцията ще ме прощават форумските счетоводителки и аз имам приятелки Simple Smile Simple Smile То бива невежество, ама не може!

А унас в спалнята има езерце - текло е през ЗАТВОРЕН прозорец, после ще гледам позабърсах само отвън, че аз влязох да оставя заспалото мишле и гледам локва! ама сега не мога да дърпам кошари да бърша под прозореца, ще го събудя!

да излизаме, а?

# 31
жени да питам за хемоглобина, че сигурно сте дискутирали, но съм пропуснала - нашият от вчера е 106. лекарката каза да пием желязо, но аз никак не искам. Нали ще почвам след седмица жълтък?! може и месо да проядем, хич не ща лекарства!

# 32
Хайде от нас хубави новини. Дечицата ми са по-добре. Бобо си е все едно не е боледувал, Ники от 2 часа през ноща не е имал темп. , игрив и весел е. Остава и апетита му да се върне.
Ей, много е лошо да са ти болни децата. Гледаш как ти се гърчи в ръцете и нищо не можеш да направиш.

Хайде, да оздравяват и другите бебоци.

Аз сега ще чета, че нямаше как напоследък.

# 33
Ум ми не го побира тва със счетоводителите - сякаш от тях ги дават!! Първите - до стената! като дойде революцията ще ме прощават форумските счетоводителки и аз имам приятелки Simple Smile Simple Smile То бива невежество, ама не може!

Е, хайде сега!

И да ви кажа какво ми се случи преди малко - сменям памперса на Мартин и гледам целите му крачета, боди и чорапи в синя боя. А днес за първи път му сложих чисто ново панталонче, португалско, много хубаво на външен вид - само изпрано и изгладено. Чудя се как може да бъде допуснато такова нещо с детски дрешки? Нали има контрол? Още има боя по краката, мих го с бюбхен, търках с мокри кърпи - не излиза тази боя.

# 34
Хайде от нас хубави новини. Дечицата ми са по-добре. Бобо си е все едно не е боледувал, Ники от 2 часа през ноща не е имал темп. , игрив и весел е. Остава и апетита му да се върне.

Супер!

# 35

Е, хайде сега!

И да ви кажа какво ми се случи преди малко - сменям памперса на Мартин и гледам целите му крачета, боди и чорапи в синя боя. А днес за първи път му сложих чисто ново панталонче, португалско, много хубаво на външен вид - само изпрано и изгладено. Чудя се как може да бъде допуснато такова нещо с детски дрешки? Нали има контрол? Още има боя по краката, мих го с бюбхен, търках с мокри кърпи - не излиза тази боя.

Лошо, мина77, откъде е панталончето?
а шегата си е само шега!

# 36
Леле кви грАмотевици са тук!! отврат страшно е!!
Искам да извърша УБИЙСТВО! #2gunfire #Cussing out
Нещо ми е гадно! Мозък ще хвърчи!!
Зареждам пушката...шЕ тЕпам нЕкой! зъл ! Twisted Evil
Искам да съм под прикритие и да убавам лошите, да възтържествува справедливост на таз земя #2gunfire
Ще почна с мойте си ядове и ядниците дето ме ядЪт и ще колна Twisted Evilнакрая португалеца дето е ПРОБУТАЛ НА МИНА ПуТАЛОНЧЕТО!!! Twisted Evil #2gunfire #2gunfire

# 37
Ужас! Защо не отидеш да го рекламираш? Заедно с Марти - за показно - не може наистина така!  Naughty Ами ако се изрине от тази боя?!? /пу-пу де, чукам на дърво/.

Аз пък поспах едно хубаво на дъжда - ставам преди 1 час и излизам в коридора - нещо шуми... викам си - я, ама то не е спряло да вали? Обаче - какво - бойлера протекъл, и то не от 1, а от няколко места! Май си отиде - ами това е - какво да искам - от 5 години го имаме, явно е време за нов... но се надявам този път да е по-качествен! Хубавото от цялата работа е, че не е гръмнал - течеше включително и отдолу, през ел. частта...

Ивиче - фина ти е и малката, мда - видя ли на Гери козуначетата - със 750 гр е напред, и изостава с 0,5 см Wink.

Карил - благодаря ти - съвсем бях изключила и за този вариант  Hug.

Ние ще ходим да взимаме каката. Целувки от нас!  Hug

# 38
Ивиче, не съм забелязала Ваяна да ми прилича на солет. Пухкавка си е! Hug

сега е пухкавка, но почакай да проходи и ще я видиш. Марена на нейната възраст беше същата, ама абсолютно, а сега я виж - затова все й се майтапим, че е солета,особено с пола е много смешна.

[quote

Ивиче - фина ти е и малката, мда - видя ли на Гери козуначетата - със 750 гр е напред, и изостава с 0,5 см Wink.

Ние ще ходим да взимаме каката. Целувки от нас!   Hug

много ти е сладка, пу, пу....и поздрави на каката, само да оздравее Маккка и пак ще ги съберем  Peace

Мишенце, много се радвам за вас.

ей, олеква ми като чуя добри новини.  bouquet

# 39
  • Отвъд алеята зад шкафа
мами водих днес Емка на лекар - оказа се че алергия към полени (баща й също има) и трябва да й давам Фенистил 10 дни. Днес иначе е добре, не й сълзят очите, нито си ги търка, но като излизахме на обед забелязах, че започваше да киха точно на местата, където хвърчаха тополени гадорийки. Ий, да вземат да ги изсекат тези гадни дървета (тополите имам предвид) - хем са некачествени, хем само алергии докарват.

А Ема като е заспала в 16.00 още спи, само на два пъти се пробужда и аз решавам, че се е наспала и тръгвам да я взимам, ама тя продължава да спи. Явно това време й действа приспивно  Thinking

А това за панталончето  и на мен ми се е случвало, само че с едно плюшено костюмче, което не само, че боядиса Ема, но  пускаше и мъхчета във всички възможни гънки по нея. Като я съблякох направо  Shocked, а при пръстчетата на крачетата какво беше да не ви казвам. Хем костюмчето уж беше хубаво и скъпо
  #Cussing out

# 40
Аз пак идвам да мрънкам.  Cry
В следствие на това гадно разстройство, Дари е със силно подсечено дупе. Все едно е ощавено милото и много я боли, дере се от рев, докато й сменя памперса.  Cry Някой може ли да сподели някоя хитрина, която мога да опитам или пък кремче, което би облекчило за няколко мазания?  Praynig

# 41
Ейнджи, пробвай с крем "здраве" - всичко минава с него. Освен него аз ползвам и на Бюбхен малкото кръгло кремче за всяка смяна на пелените, синьо капаче, струва 1,50. Запомни - не онова в тубичка. Хвалят и кремчето против подсичане на Бочко, но него не съм ползвала. Peace
Ние излязохме и веднага пак заваля, даже градушка. Та висяхме под козирката на магазина до нас, но успяхме все пак малко да се разходим из квартала и Мишо още да поспи на въздух. baby_neutral

# 42
Аз пак идвам да мрънкам.  Cry
В следствие на това гадно разстройство, Дари е със силно подсечено дупе. Все едно е ощавено милото и много я боли, дере се от рев, докато й сменя памперса.  Cry Някой може ли да сподели някоя хитрина, която мога да опитам или пък кремче, което би облекчило за няколко мазания?  Praynig
Мажеш с Фуксин 1% /внимавай! много цапа - само с клечка за уши/ или едно друго с П...и после - "Бочко" или "Здраве".

Ред.: Жени   - Пиоктанин 0,1% е, то е синьо, а другото - лилаво. Можеш да мажеш 2-3 пъти с тях на ден - те като че ли прегарят пъпките и подсеченото.

Последна редакция: чт, 17 май 2007, 18:57 от Роси74

# 43
Маша, всичко изброено изпробвах днес, но дупето й става все по-червено и по-червено! То и няма друг вариант де, все с ако по него. Подсеченото вече не обхваща само анусчето, а и бузките, срамните устнички ..  Sad

Роси, това с П .. да не би да е Певизон?

bouquet

# 44
Аз мажа бузите на Дано с Певизон. има кортикостероид.
НАЙ-ЩЕ ПОМОГНЕ ДУПЕТО ДА Е ГОЛО и на слънце, на въздух В СТАЯТА!!! дръж я с голо дупе на чиста пелена.
Мий с МНООООГО слаб разтвор на калиев перманганат. СЪЩОТО ми се е случвало с каките . Чак като кървави точки имаха по кожата. Сиреч епидермиса го нямаше въобще! Мажех дупето и пишата с Фуксин\лилаво багрило\ Само това ги оправи, кортикостероидите - не. Е, така беше при нас.
СКОРО ДА СЕ ОПРАВЯТЕ!!!
милите ни дечица...

Общи условия

Активация на акаунт