НОЕМВРИйчетата много се вълнуват - празника на буквите ще празнуват!

• 12 114
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
здравейте.

goris, не е протекло от нас, не сме били чак толкова буйни  Joy

Мишенце, честита ти количка. сууууупер страхотна изглежда. аз мога само да си мечтая за такава. Peace

нещо още исках да пиша, но забравих какво....

до сега боядисвах слинга на Жени и вече всичко ми е цветно пред погледа.
Жени, сори, ама стана лилаво-розов......шегичка. Wink

# 271
здравейте

до сега боядисвах слинга на Жени и вече всичко ми е цветно пред погледа.
Жени, сори, ама стана лилаво-розов......шегичка. Wink

Ивиче, откъде тензуха взехте, моля и кач пара...?

ДОБРО УТРО! Птички!

# 272
Добро утро, мами на сладки беборани! lovekiss
Тази сутрин младежът беше снизходителен към мен и спа до 7.20 newsm44 Та сега се чувствам свежа и докато Тедката се занимава с играчките си смятам да  1ironing и да приготвя багажа, че утре сутрин рано заминаваме за Шумен travel

Мишенце, страхотна количка! Аз лично не харесвам този тип колички, но тази изглежда много маневрена и щом е само 6кг. Peace

Sbruny, без да искаш си дала идея за заглавие на една от следващите теми ОТ КЪДЕТО МИНЕ НОЕМВРИЙСКИЯТ ОТБОР ВСИЧКИ ХОРА ИЗПАДАТ ВЪВ ФУРОР Grinning

Това видео за дългокърмещата майка, ще ме извинявате, ама ми дойде леко  Sick Не че съм против кърмането, ама чак пък толкова ooooh! ...Крали Марко по-малко е сукал Mr. Green

Пожелавам ви времето да ви позволи да си направите дъъъъъъъъъъъълги разходки! Flowers Bouquet

# 273
Добро утро  Hug
Вчера успяхме да се поразходим преди пороя, но днес....Времето е отвратително. Вали така все едно никога няма да спре  Sad Дано поне в останалите части на България е по-добре  Peace

# 274
Добро утро и от нас!

Желая ви хубав и слънчев ден - поне при нас изпече!

Пам, има ли комари по вашия край? Ще пътуваме през почивните дни натам и се чудя какво против комари да взема?

# 275
МОЛЯ Praynig КАЖЕТЕ КАК ДА ПУСНА МАЛКО СНИМКИ НА ИНА И БАТЕ В САЙТА ЗА ДА МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ И МОЕТО МАЛКО И ПОСЛУШНО СЪКРОВИЩЕ.ИМАМЕ СИ ВЕЧЕ 2 ДОЛНИ И ПОЧТИ ПРОБИЛИ 2 ГОРНИ ЗЪБА.ИНА Е 8000КГ И 72СМ НА 6МЕСЕЦА И ТРИ СЕДМИЦИ
СПОКОЙНИ НОЩИ И ЩЕ ЧАКАМ УКАЗАНИЯ ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА СНИМКИ И В ЗАГЛАВНАТА СТРАНИЦА АКО МОЖЕ И НЕ Е КЪСНО.  bouquet

За да качиш снимки в сайт-а, влизаш в снимка.бг като потребител noemvri с парола 12345, после избираш съответния албум и избираш опцията "Добави снимка"  Peace
А за заглавната страница трябва да качиш снимка в албума "Снимки за колажа" и Цвети ще добави снимка на послушната госпожица Simple Smile

# 276
  • София
Здравейте мацки! Днес пак ще сме си вкъщи така изглежда. По този повод Дари кога ще се видиме пак при това време newsm78Дано другата седмица е по-добре и приятно изкарване!

Качка не мога да разбера защо толкова си се притеснила от Ралчева. Защо постоянно те навиква, че Маги е дебела. На мен не ми се струва така. Ако те успокоява Митко е с 1 м. по-малък от нея, а е със същите мерки. Не си тормози детето и си му давай да яде. Като почнат да щъкат ще видиш как ще качват много по-малко.

Мише, Карил
честити придобивки. Скоро и Мина ще се похвали с нова количка. Аз откакто взехме Джорданито направо се родих и разбрах какво значи лека и маневрена количка.

Карил искам да споделя за Инфанрикса, че съм изключително доволна от тази ваксина. Направихме и трите приема с живо полио и нито веднъж нямаше никаква реакция детето. И аз заради АКт Хиб в Пентаксима се отказах от нея, защото педито каза, че доста натоварва детския организъм. Дано и Дани понесе леко ваксините Praynig

Весе  не се притеснявай за очето на малкия. Нали си го завела на лекар и специалисти са казали, че всичко е наред. Някъде бях чела, че кривенето на очето може да продължи и до годинката.

Спирам засега и по-късно пак ще се включа!

# 277
сетих се снощи какво исках още да напиша - :newsm43, стискам ти силно палци, мила, да се оправи очето на Ники и да забравиш, че си се притеснявала. fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Карил, тензуха си е на Жени - тя си го е купувала, като се събуди, ще ти каже от къде и за колко  Laughing

а пък сега Ваяна кашля.......не знам вече......

# 278
  • Отвъд алеята зад шкафа
Въййййй, туй дйибйелото англичанчи, дет е захапалу цицката на майка си е направу бляяяяяяккккк.........  Sick  Sick  Sick Кат го глйедам нема нужда от кърма, а от отслабване..пфу, че гадория.....

А това време ми идва да го  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire
Сори, ама съм яхнала метлата нещо................. В събота заминавам за Будапеща, а абсолютно всичките ми дрехи са за пране и не могат да изсъхнат, включително и тези на Ема, и на Виктор, който ми върна един огромен куфар с мръсни дрехи от Украйна. Там пък било 39 градуса в Киев и пътували в собствен сос по боксерки всичките му там известни дофтори, хихихи....

А сега официално съобщение - за огромно съжаление на Виктор сестрата от единия кабинет го напуска и така вече търси сестри 2 броя. Не е нужно да са с медицинско образование, т.к той ще ги обучи. Предлага много добри условия - едната е за кабинета в Горна баня, а другата в Лозенец. Горкия направо не мога да го мисля как ще работи без сестра, има толкова много работа.... ooooh! И къде мога да пусна тук във форума съобщение, че набира персонал  newsm78 Моля ви, помогнете, много е важно и СПЕШНО!!!!!!!!!

Мишенце количката е трепач, честито!!!!!!!!

Качка, Ема е 7700 и 66 см. и педито ми каза, че много наддавала и била голяма за възрастта, така че може би наистина Маги върви по-едра. Колко наддава на месец тя? От друга страна напълно те разбирам, че няма как да й намалиш яденето, щото и аз не мога да си представя Ема да я държа на по.малки порциони (не че яде кой знае колко много, ама може би нощните хапвания си казват думата).

# 279
Добро утро! То вече ден, ама както и да е  Mr. Green

Честити нови придобивки на всички!   bouquet

Аз и бебо ще сме си тук през почивните дни, а тати ще пътува - подхванал е един ремонт и вече няколко седмици ходи там да работи събота и неделя. А ние се спотайваме тук и не ходим да помагаме  Blush

Клипчето за дългокърмещата майка ми идва малко в повече, и аз съм за дългото кърмене, ама чак пък толкова... Живот и здраве мисля до годинка да се кърмим  Peace

Дано времето вече се оправя, цяла седмица отиде така  Sick

Ние средата на юни ще ходим на море и се надявам да грее топло слънчице, та да си покажем прелестите на плажа  Mr. Green

Друго, друго, май няма. На пътуващите лек път и весело изкарване!  Hug
 Heart Eyes

# 280
Мина, учудващо, засега няма никакви комари, а друга година по това време просто гъмжи. Не съм забелязала да са пръскали (доста шум се вдига, та няма как да остане незабелязано). Или заради сушата не са се появили досега (което означава, че след тези дъждове ще се навъдят), или пък са приложили някакъв нов вид морене на комарите, който е останал незабелязан.

# 281
  • София
Добро утро и от нас с Алекс!!! Hug

Ние се стягаме за път - за Пловдив, така че до понеделник няма да се появя повече. Ще ми липсвате. Дано времето да се оправи. Praynig

Джени, това с кърмещата майка е ужасно.

Мишенце, честита придобивка. Цвети, на теб също.  Peace

Мина, хайде и ти скоро да се похвалиш  Peace

Дачи, ама остави я твойта педи. Ти много послушна си станала. Naughty Я не й се вързвай толкова. Те все много знаят и все забележки правят за нещо.  Mr. Green

Аз също съм доволна от Инфанрикса. Минахме и трите приема, но за последния беше свършило живото полио, а нямаше и от убитото ooooh! Егати държавата. Та ще чакаме.

Пwскам страницата на Piggy's house - дадена е и карта къде точно се намира. Аз лично още не съм ходила, но и Мони го Хвалеше, че имало много храни.
http://www.piggyshouse.com/

Лек път на всички, които ще пътуват!!!

Весело изкарване на празника и да си починете в приятна семейна компания.

Целувки от нас и до скоро!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 282
Жени съм. Слинга е страхоооооооооооооотен, мноооого благодарности на Ивето:)
А тензуха го взех от някакво магазинче за платове на Екзарх Йосиф, цената е 1.30 за метър. Взех си 7 метра ако не се лъжа. После ще снимам.

# 283
Благодаря момичета за отговорите!

Гадамер приятно изкарване в Будапеща - решението на проблема ти със сушенето на дрехите е да си купиш сушилня  Wink Аз сега планувам такава покупка и няма да спестя и лев само да е хубава и да ми върши работа
 Бубалинче - блазя ти  - много харесвам Пловдив и знам че ще ти е супер там!

Мразя този дъжд и незнам вече с какво да разсейвам моята дундичка!ТО сега и зъбки май ни мъчат и е случая "Сърби , боли , драго ми е!"

Ама живи и здрави да сме!

Аз ще съм си в София по празниците - мъжо ми е наработа и нема как!

ДАно поне се оправи времето!
Целувки и лек път и весели мигове на пътуващите!

# 284
  • на странно място ......
iviche, Жени с каква боя го боядисахте, аз си купих тензух, но още не знам как да го боядисам, ако обичате дайте снимков матРял!!! Жени честита ти продобивка!!! Peace

Ние излизаме след малко навън, че ми омръзна вече тук закована, само бебка да се събуди, че това стоене вкъщи само я приспива!!

Общи условия

Активация на акаунт