Съмнявам се че мъжът ми ми изневерява-как бихте постъпили?

• 2 743
  • 65
  •   2
Отговори
# 60
Ако двама души истински се обичат нямат нужда от нормативи помежду им. Те живеят един за друг, искат да са заедно, планират го и го постигат. Външни натрапници отпадат не защото някой е казал, че така трябва, а защото това е естественото развитие  - да си изсъхнат сами като не ги поливаш с внимание.
Пък ако не се обичат и са съквартиранти само, никакви норми и правила не могат да ги сближат.
Всичко си е толкова естествено, че все едно господ го е измислил докато е бил зает да джитка кенди краш.

# 61
Поредната тема, в която  жената няма и минимално самоуважение.
Ами виждаш проблем в тоя до теб,явно нещата не вървят, за какво си губиш времето и енергията, и буквално "висиш" в тези безперспективни отношения....
Причината вечер да излиза са : жени,алкохол,хазарт или и 3-те заедно. Ако толкова ти харесва такова дъно - търпи го.

# 62
  • Пловдив
.Причината вечер да излиза са : жени,алкохол,хазарт или и 3-те заедно

Аз знам случаи и да са мъже 🤭🤭

# 63
Нашите телефони са "открити", но никой не занича в телефона на другия.

# 64
Ох, Базила, безброй ухажори, верно ли? Да не си някоя Николета Лозанова?

# 65
Ако двама души истински се обичат нямат нужда от нормативи помежду им. Те живеят един за друг, искат да са заедно, планират го и го постигат. Външни натрапници отпадат не защото някой е казал, че така трябва, а защото това е естественото развитие  - да си изсъхнат сами като не ги поливаш с внимание.
Пък ако не се обичат и са съквартиранти само, никакви норми и правила не могат да ги сближат.
Всичко си е толкова естествено, че все едно господ го е измислил докато е бил зает да джитка кенди краш.

Много харесах мнениеот друга тема, крада го Simple Smile

Забравил съм си инсулина в колатата!

Общи условия

Активация на акаунт