Съмнявам се че мъжът ми ми изневерява-как бихте постъпили?

• 4 730
  • 97
  •   2
Отговори
# 90
  • София
Означава напиване с алкохол.
Отделно са ми ясни, просто ми стана интересно, че има мъжко, а по подразбиране, вероятно и женско напиване и от там пък се запитах каква ще да е таз разлика? Rolling Eyes

# 91
Разликата е, че мъжете се хвалят, когато „се нальокат мъжката“ (нафиркат, натаралянкат и прочие синоними), може и с години да си разказват пиянските подвизи („Ти помниш ли, когато се натряскахме с Иван...“), докато жените са скромни – не знам защо, но не се хвалят.
Освен „пияна бях, не помня“, ама то това е от друг филм. Simple Smile

# 92
  • Шоплука
Приятелският ми кръг са щастливо женени, Господ здраве да им дава, не познатите ми ....
Те наистина са много, правиме разлика нали?

Сизифчоооо да не си раснал по клоните да елементарни неща да ти обясняваме Joy

# 93
  • София
Приятелският ми кръг са щастливо женени, Господ здраве да им дава, не познатите ми ....
Те наистина са много, правиме разлика нали?

Сизифчоооо да не си раснал по клоните да елементарни неща да ти обясняваме Joy

Не съм расл по клони, но наскоро слязох от планината, а там алкохол ни не трябваше, гледките ни занасяха достатъчно Wink

# 94
  • Шоплука
Е щом си прекарал щастлив живот до потока с мечките ич не ти трябва и да го знаеш алкохола.
Живей си с веселите боровинки.

# 95
Може с наркотици да се е забъркал, напоследък сред младите мъже бързите пари са по - примамливи от завъждане на жена
Щом не е уморен да излиза всяка вечер, явно и много не се преработва през деня

# 96
  • София
Може с наркотици да се е забъркал, напоследък сред младите мъже бързите пари са по - примамливи от завъждане на жена
Щом не е уморен да излиза всяка вечер, явно и много не се преработва през деня
Първата констатация е доста екзотична Relieved, че даже забавна, но за второто ме загуби, не си права, аз съм изморен почти хронично, заради упорито безсъние и въпреки това излизам вечер с колелото, защото констатирах, че само пълното и обсолютно физическо изтощение може да ме приспи (освен химията) Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 97
Наистина, женската интуиция е нещо, което трудно може да се облече в думи. Но струва ли си да изпадаш в дебнене и следене, ако мислиш, че това ще ти причини още повече главоболия?
Междудругото вместо да се правиш на следовател, само едно  простичко изречение и реакцията му на този въпрос може да ти подскаже доста. Казваш му с леко загадъчен, но не прекалено "тон" без да изглеждаш наежена, тъжна или спечена. Просто равен тон с щипка мистерия  - "Скъпи, знаеш ли ( Мечо, Прасчо или както там си казвате). Днес видях Драго ( или името на приятел, с когото според алибито излиза най-често)." И тук следва дълга и напоителна фаза. Чакаш реакацията.
Ако просто ти каже: "Ииии?" с повдигнати вежди - изтърсваш нещо - "Ами, отдалеч го видях - абе, той много напълнял, остарял и пр. "

Аз съм пробвала в обратна посока да проверя мен ревнува ли ме съпругът ми, като разполагах с необходимия инвентар и ситуация и мисля, че реакцията беше повече от показателна.

Общи условия

Активация на акаунт