Вадене на мъдрец...

• 1 150 447
  • 4 279
  •   1
Отговори
# 4 275
blue_eyez, постът ми не е към вас и няма нищо общо с вашето питане. Не разбирам какво искате да ми кажете, като ме цитирате.

# 4 276
Защото пишете, че проучвате за операции последния отзив, който реално не е за операция.
blue_eyez, постът ми не е към вас и няма нищо общо с вашето питане. Не разбирам какво искате да ми кажете, като ме цитирате.

# 4 277
Оф ... толкова ли е трудно да се сетите, че под "актуални отзиви" съм имала предвид отзивите на тези, които са споделили някакви впечатления от зъболекари, а не такива като вас, които също търсят информация. Вие сте задала въпрос, не сте дала отзив. Още повече, че съм писала изрично на кой отговарям.

# 4 278
  • пустинята Гоби
Аз също знам, че всеки зъболекар може да извади зъб, но тук се хвърлиха едни обвинения, така и не можах да разбера основателни ли са, но както и да е.

# 4 279
  • София
Зависи от зъба, повечето обикновени зъболекари са ме пренасочвали за вадене към хирург, защото си има разни тънкости и хирургът се справя по-бързо и лесно, дори и да не се налага операция. Имаше случай преди години по медиите, жена се оплакваше от перфориран синус и куп усложнения, защото зъболекар без нужната квалификация ѝ извадил корени на зъб.

Общи условия

Активация на акаунт