Какво мислите за свирките и практика ли са за вас?

• 70 341
  • 302
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Една от любимите ми  Wink ...

Да кажа само, че това не се отнася за описаното по-горе. Явно има дублиране на номерата  Grinning

КАЖ дееееееееееееееееееее  newsm20 newsm20 newsm20

# 196
  • София
само голямата Тя трябва да внимава да не стисне зъби от напрежение, че........

# 197
 Shocked Вие още ли си свиркате, бре???  Whistling Whistling Whistling

# 198
  • Русе
само голямата Тя трябва да внимава да не стисне зъби от напрежение, че........
че ще обезглави малкия ТОЙ  Joy

# 199
И после няма акробатики...ни в леглото,ни извън него...Но Той ще може да взема безупречно горно ДО.

# 200
Добре де,няма да ви тормозя до 10... Значи за нея поза четох в последния брой на списание "JOY". Цитирам почти дословно...(ще редактирам някои думички да не ме баннат за тях)  Praynig Peace Praynig

"ПОЗА 96. Подходяща за спортни натури,склонни към експерименти. Той е прав. Тя е с гръб към него и се навежда напред,докато опре с длани земята. Той я хваща за бедрата и вдига краката й така,че малката ТЯ да е пред лицето му и да може да й прави френска любов. Тя опира краката си на раменете му и с едната ръка хваща мъжествеността му и също почва френска."

Ами това е. На мен ми звучи доста акробатично,но на някои може да им хареса...
Знаех си аз, че мъжовата жЕна и просветена Mr. Green

# 201
Винаги на вашите услуги,Цомбич... Hug Hug Hug

# 202
Според мен всички мъже обичат да им го засмукват качествено, както и жените май

# 203
Според мен всички мъже обичат да им го засмукват качествено, както и жените май
Ъ- хъм, с вакуум...  Mr. Green

# 204
да подхващам ли сега спора пречи ли дебелия, плетящ се из гърлото косъм на хубавото фелацио
Joy Joy Joy

А сега да ви питам аз вас.Поза 96 знаете ли какво представлява а,А? ...

Една от любимите ми  Wink
Но не ща бан в това дъждовно време, че няма какво да правя по цял ден, ако искаш може да ме изпиташ на ЛС  Mr. Green
Ти кажи за косъма... махни тези позиSimple Smile.

# 205
  • Русе
от семейство Dandy тази вечер никой не се е включвал... Явно практикуват наученото...  Mr. Green

# 206
Само после да посмеят да не споделят впечатленията си...  hahaha Mr. Green hahaha Mr. Green hahaha

# 207
Ако искаш един мъж да е вечно твой, не го лишавай от това удоволствие  Mr. Green
Peace

# 208
Добре де,няма да ви тормозя до 10... Значи за нея поза четох в последния брой на списание "JOY". Цитирам почти дословно...(ще редактирам някои думички да не ме баннат за тях)  Praynig Peace Praynig

"ПОЗА 96. Подходяща за спортни натури,склонни към експерименти. Той е прав. Тя е с гръб към него и се навежда напред,докато опре с длани земята. Той я хваща за бедрата и вдига краката й така,че малката ТЯ да е пред лицето му и да може да й прави френска любов. Тя опира краката си на раменете му и с едната ръка хваща мъжествеността му и също почва френска."

Ами това е. На мен ми звучи доста акробатично,но на някои може да им хареса...

момент сега, дали съм разбрала правилно - голямата ТЯ виси с главата надолу  Thinking newsm78 ?
лелееее... аз на това няма да издържа и 2 минути Crazy Crazy Crazy

# 209
От друга страна хората са го казали-от всяко дърво ,свирка не става
Ъ-ъ  Naughty
След скандала с Били- свирката, хората казват: След всяка свирка, дърво не става  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт